Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε.

Angry Birds (must)

Majhong (very good)

Infinity Blade (τα σπάει)

Rage (super)

Supermarket Mania (good)

Airport Mania (good)

Είναι κι άλλα... θα συμπληρώσω.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τωρα που ειπες infinity blade , αυτα τα παιχνιδια για ipad σε συνδυασμο με το επερχομενο mac store και το ανοιγμα της apple στα games , θα καταλαβουμε ολοι πως μας δουλευανε τοσα χρονια οι εταιριες των games με τις υψηλες απαιτησεις σε hardware για τους τιτλους τους...

αν και αυτα τα 3d , action κλπ δεν με τραβανε στο ipad , προτιμω puzzles και strategy.

ΥΓ: ξερω 9 στους 10 θα με βρισετε , αλλα τι βρισκετε στο angry birds???? Εγω ειμαι κολλημενος στην 5η πιστα :(

Δημοσ.

Δεν μου αρέσουν καθόλου τα social games που πρέπει να μπεις στο facebook ή το games center και να βάλεις όλους σου τους φίλους να παίζουν το παιχνίδι για να έχεις περισσότερα benefits (farmville, "we" series games, smurfs κλπ.) Εκτός του ότι έχω την εντύπωση ότι τρέχουν συνεχώς στο iPad τρώγοντας την μπαταρία (Smurfs) δεν γουστάρω να δίνω free publicity σε games επειδή με αναγκάζουν αλλά επειδή μου αρέσουν

Δημοσ.

Καλημερα σας Ινσομνιαξ,

τελικα την εκανα την ζημια και γω το τσιμπησα το ατιμο..... δεν αντεξα στον πειρασμο..ααχχχχχχχχχχχχχχχχ.

μια ερωτησουλα εχω παντως....δεν σας φαινεται βαρυ;

Δημοσ.

Έτσι λένε όλοι, αλλά εντάξει, είναι 1,5 κιλό οπότε το περιμένουμε ότι θα είναι βαρύ. Τώρα, περιμένω για να το πιάσω και εγώ ώστε να πω τη γνώμη μου για το πώς το νιώθω.

Πάντως, να πω τη κακία μου, δε ξέρω τι είναι καλύτερο. Να είναι ελαφρύ και να το νιώθεις ψεύτικο, ή βαρύ; Π.χ. με το Galaxy S μου, μόλις το έπιασα, επειδή είχα πριν το Htc Magic, μου φάνηκε πούπουλο, σοβαρά. Και το αισθάνθηκα λίγο ψεύτικό. :lol:

Πλέον όμως, μετά από 4 μήνες που το έχω, το αισθάνομαι οκ. Οπότε, λογικά είναι συνήθεια και το βάρος του iPad. (αλλού το πήγαινα, τελικά ό,τι ναναι απάντηση έδωσα :rolleyes: )

Δημοσ.

Έτσι λένε όλοι, αλλά εντάξει, είναι 1,5 κιλό οπότε το περιμένουμε ότι θα είναι βαρύ. Τώρα, περιμένω για να το πιάσω και εγώ ώστε να πω τη γνώμη μου για το πώς το νιώθω.

Αν αναφέρεσαι στο ipad δεν είναι 1,5 κιλό αλλά 680γρ περίπου.

Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι στο ipad δεν είναι 1,5 κιλό αλλά 680γρ περίπου.

Φακ. Πώς είχα την ιδέα ότι είχα διαβάσει 1,5kg για το Wifi-Only και 1,6 για 3G-Wifi;

Edit: Είχα διαβάσει 1.5 pounds και μου είχε κάτσει στο μυαλό ως 1.5 kg. <_<

Και, ρε παιδιά. Τι θα κάνω με το iTunes; Μια μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα, μια δουλεύει και μια ξαναβγάζει ξαφνικά ότι υπάρχει πρόβλημα.

Edit: Άλλαξα τους DNS από τους Primary της Forthnet και έβαλα τους DNS της Google (8888 και 8844 για όσους θέλουν να τους δοκιμάσουν) και φαίνεται να λειτουργεί.

Άντε να δούμε για πόσο ακόμη όμως.

Εν τω μεταξύ, ξέρετε τι δε μπορώ να καταλάβω; Βλέπω πολλά Apps του iOS που στο Android είναι δωρεάν ενώ στο Apps Store, προς πληρωμή. :blink:

Τέλος... Πώς κάνουμε BackUp τις εφαρμογές μας στο iTunes σε περίπτωση Format; Και, έκανα δύο κλικ σε ένα εικονίδιο, μου ζήτησε κωδικό. Από περιέργεια τον έβαλα και είπε: You have authorized 2 out of 5 computers. Ή κάτι τέτοιο. Τι σημαίνει αυτό; :S Μα, στον ίδιο υπολογιστή είχε γίνει και το πρωτό Authorization.

Δημοσ.

Φακ. Πώς είχα την ιδέα ότι είχα διαβάσει 1,5kg για το Wifi-Only και 1,6 για 3G-Wifi;

Edit: Είχα διαβάσει 1.5 pounds και μου είχε κάτσει στο μυαλό ως 1.5 kg. <_<

Και, ρε παιδιά. Τι θα κάνω με το iTunes; Μια μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα, μια δουλεύει και μια ξαναβγάζει ξαφνικά ότι υπάρχει πρόβλημα.

Edit: Άλλαξα τους DNS από τους Primary της Forthnet και έβαλα τους DNS της Google (8888 και 8844 για όσους θέλουν να τους δοκιμάσουν) και φαίνεται να λειτουργεί.

Άντε να δούμε για πόσο ακόμη όμως.

Εν τω μεταξύ, ξέρετε τι δε μπορώ να καταλάβω; Βλέπω πολλά Apps του iOS που στο Android είναι δωρεάν ενώ στο Apps Store, προς πληρωμή. :blink:

Τέλος... Πώς κάνουμε BackUp τις εφαρμογές μας στο iTunes σε περίπτωση Format; Και, έκανα δύο κλικ σε ένα εικονίδιο, μου ζήτησε κωδικό. Από περιέργεια τον έβαλα και είπε: You have authorized 2 out of 5 computers. Ή κάτι τέτοιο. Τι σημαίνει αυτό; :S Μα, στον ίδιο υπολογιστή είχε γίνει και το πρωτό Authorization.

Ta apps στο Android ειναι δωρεαν γιατι ειναι γεματα διαφημισεις.

Για να σωσεις το backup του itunes πρεπει να κανεις backup olo το itunes. Αν εχεις Μακ χρησιμοποιεις Time machine, αν εχεις Windows πρεπει να κανεις consolidate το library και μετα ολο μαζι save και export..

Οσον αφορα τo Authorizarion η Apple χρησιμοποιει DRM για να περιοριζει to download τραγουδιων σε 5 το πολυ υπολογιστες. Δικαιολογιες κατα της πειρατιας.

Δημοσ.

To Risk αξίζει; Τώρα Monopoly δε νομίζω να κάτσω να παίξω ποτέ και για PLANTS VS ZOMBIES το ψιλοσκεφτομαι.

Χθες αγόρασα και το Jenga. Το έχει κανείς σας;

Δημοσ.

Η monopoly ειναι απιστευυη για να παιζεις με παρεα!!

Και μονοδ οταν παιζεις εναντια στον υπολογιστη δεν ειναι ασχημη, αλλα κοντρα σε φιλους ειναι αλλη φαση!

Το risk μετριο...

Δημοσ.

A, ok!

Μόλις ψώνισα SimCity, αν και δε μου έλεγε κάτι, είπα να το ελεγξω.

Επίσης, κατέβασα το Air Hockey.

Κάτι άλλο ρε παιδιά.

Πείτε ότι έχω 5 Authorized υπολογιστές. Αν κάνω τον έναν De-Authorize και κατεβασω το iTunes σε άλλον υπολογιστή, που δεν είχε γίνει Authorize. Θα μπορώ να τον κάνω Authorize και πλέον να έχω και πάλι 5 Authorized υπολογιστές και να συγχρονίζω τα Apps μου;

Τέλος, πείτε ότι έχω δύο Authorized υπολογιστές. Τον έναν τον κάνω φορμάτ. Μόλις του ξαναβάλω το iTunes, θα ξανακατεβάσει τα Apps; Θα μπορεί τουλάχιστον να τα κάνει Synchronize με τον άλλον υπολογιστή;

Να'στε καλά!

Δημοσ.

Ρε παίδες θέλω να κάνω tether το iPhone με το iPad για να δώσω Ίντερνετ στο iPad.Τι γίνεται με τις χρεώσεις;Ξερει κανεις; (ο πάροχος μου είναι vodafone)

Δημοσ.

Το jingo λίγο χάλια ή ίσως δεν έχω καταλάβει πως παίζεται καλά.

Αν τυχόν πάει σε μένα αυτό, δεν είπα Jingo, αλλά Jenga. Ξέρεις, αυτό με τα τουβλάκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...