giorgos147 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά, δε ξέρω αν το έχετε δει. Over a month ago, Skyfire, released a Twitter post that confirmed the company was working on an iPad version of their HTML5 and Flash friendly mobile browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά έκλεισα ένα καινούριο από μέλος εδώ μέσα. Είναι, λέει, στη σακούλα μη ανοιγμένο, από το Apple Store, στα 450€ 16GB. Ελπίζω ότι δε θα το μετανιώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή τον Skyfire τον χρησιμοποιώ στο Galaxy S μου, μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικός browser, αλλά καθυστερεί λίγο στο φόρτωμα των σελίδων. Από τα πιο θετικά του στοιχεία είναι η "Social Network Friendly" μορφή του, φυσικά η δυνατότητα αναπαραγωγής flash περιεχομένου(δοκιμασμένο σε πολλές σελίδες) και η δυνατότητα επιλογής για το ποιες εκδόσεις των site θα εμφανίζει (Desktop ή Mobile). Είναι ο πιο ολοκληρωμένος alternative browser που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα σε φορητή συσκευή (είχα και iPhone και iPad παλαιότερα). Σχετικά με τις 7", θα συμφωνήσω κι εγώ ότι δεν βολεύουν καθόλου για tablet και πιστεύω πως δεν θα βγάλει σε καμιά περίπτωση 7ιντση έκδοση η Apple. Το AppStore κερδίζει στην οργάνωση και την ποιότητα των εφαρμογών του, ενώ το Android Market στην πληθώρα δωρεάν εφαρμογών. @giorgos147 Καλορίζικο φίλε! Είναι εξαιρετική συσκευή και δεν θα το μετανιώσεις καθόλου. Άσε τους άλλους να το συγκρίνουν με netbooks/notebooks κτλ. Άλλη φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 ... Σχετικά με τις 7", θα συμφωνήσω κι εγώ ότι δεν βολεύουν καθόλου για tablet και πιστεύω πως δεν θα βγάλει σε καμιά περίπτωση 7ιντση έκδοση η Apple. .... Δεν πρόκειται να υπάρξει. Το απέκλεισε πρόσφατα ο Steve Jobs. link Εγώ πιστεύω ότι καλύτερο από το iPad θα μπορούσε να είναι ένα 12άρι iPad! Ιδιαίτερα σαν pdf reader θα ήθελα λίγο πιο μεγάλη οθόνη ώστε απλώς να αλλάζω σελίδα και να γλιτώνω τα συνεχόμενα ζουμ και μετά scroll κατά μήκος της σελίδας. Φίλε Γιώργο ελπίζω να σε βολέψει το νέο σου απόκτημα και να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihranalthaqafi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 12 ακόμα τίτλοι σε προσφορά http://www.padgadget.com/2010/12/20/padgadget-daily-app-deal-%E2%80%93-12-super-ipad-games-on-sale/ Χαμός τον τελευταίο καιρό από προσφορές.. Χριστούγεννα.. Επίσης, κατεβάστε Aqueduct, τρομερά εθιστικός free strategy τίτλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια αν καπου στο εξωτερικο τo Ipad exei 100 eyrw τοτε να το παραγγειλετε απο εξω απο ενα ξενο σιτε αγορων.Οποιος βρει ας το πει.Μονο τα εξοδα αποστολησ θα στοιχεισουν ΠΟΛΛΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια αν καπου στο εξωτερικο τo Ipad exei 100 eyrw τοτε να το παραγγειλετε απο εξω απο ενα ξενο σιτε αγορων.Οποιος βρει ας το πει.Μονο τα εξοδα αποστολησ θα στοιχεισουν ΠΟΛΛΑ Έλα;! Ορίστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Όντως... Ούτε εγώ το έπιασα. Τέλος πάντων. Παιδιά, μπορώ με κάποιο τρόπο να αγοράσω παιχνιδάκια δίχως το iPad, τώρα που είναι στις προσφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Όντως... Ούτε εγώ το έπιασα. Τέλος πάντων. Παιδιά, μπορώ με κάποιο τρόπο να αγοράσω παιχνιδάκια δίχως το iPad, τώρα που είναι στις προσφορές; Βεβαίως και μπορείς! Κατεβάζεις από το iTunes κανονικά τις εφαρμογές για iPad χωρίς να χρειάζεται να έχεις το ίδιο συνδεδεμένο. Και όταν με το καλό το έχεις στα χέρια σου του κάνεις συγχρονισμό και τις περνάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Βεβαίως και μπορείς! Κατεβάζεις από το iTunes κανονικά τις εφαρμογές για iPad χωρίς να χρειάζεται να έχεις το ίδιο συνδεδεμένο. Και όταν με το καλό το έχεις στα χέρια σου του κάνεις συγχρονισμό και τις περνάς. Α! Να'σαι καλά kpartsi! Επίσης, κανένα καλό παιχνιδάκι να προτείνετε; Το Red Alert αλήθεια λέει κάτι; 79 λεπτά το έχει. Ντάξει, δεν είναι τίποτα, αλλά αν έχετε να προτείνετε και κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Γούστα είναι αυτα. Εγω έχω λιωσει με worms. Κατέβασε το appshopper για να βλέπεις ποια apps βγαίνουν σε προσφορές ή free και κανά top1000 apps κλπ να βλέπεις τι πουλάει. Αυτές τις μέρες γίνεται ΧΑΜΌΣ απο προσφορές. Κατεβασω υλικό free ή 0,79Ε για ένα χρόνο. Αν και είναι για iPhone το γράφω και εδώ το lonely planet έχει προσφορά πολλούς του οδηγούς δωρεάν λόγω της κακοκαιρίας στην Ευρώπη!! Μιλάμε για Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο , Μόσχα κ.α Όπως σου είπε και ο φίλος πριν κατεβαζεις το iTunes κανείς λογαριασμό με την πιστωτική σου ή prepaid ή iTunes gift card , κατεβαζεις ότι θες και όταν με το καλό συνδέσεις το iPad τα περνάς όλα μέσα αυτόματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 0,79 για ένα χρόνο; Επειδή κοιτάω για IMs. Το καλύτερο για Facebook είναι το Friendly FB; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Εγω έχω λιωσει με worms. Έχει Online Mode; Και κάτι άλλο. Δεν είμαι σίγουρος, μπορεί όντως να μην έχω χρήματα στη κάρτα, αλλά όταν προσπαθώ να αγοράσω κάτι λέει Make sure your network connection is active and try again. Το ίδιο λέει ακόμα και όταν πάω να συνδεθώ στο κωδικό μου ώστε να δω τα στοιχεία μέσω του αριστερού κλικ πάνω δεξιά στο mail μου και επιλογή---> Account. Έτρεξα και το Run Diagnostic tool του iTunes και σε μία γραμμή έλεγε: Connection attempt to purchasing from iTunes Store was unsuccessful. Edit: Άλλαξα στα Preferences--> Parental Control το Ratings for σε Greece και φαίνεται να έφτιαξε προς στιγμήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Κατεβασω υλικό free ή 0,79Ε για ένα χρόνο. το autofill απο το ipad χαλασε το νοημα. Εννοουσα οτι με ολες αυτες τις προσφορες αυτες τις μερες , εχω αποκτησει υλικο (ειτε free ειτε με 0,79) αρκετο για να απασχολουμαι 1 χρονο. Οτι αγοραζεις μια φορα το πληρωνεις και το χεις για παντα σε ολες τις συμβατες συσκευες σου apple που ειναι συνδεδεμενες με το itunes account σου. το worms 1 δεν εχει online δεν ξερω για το 2 (armagegeddon). Μερικες σελιδες πιο πισω ειχαμε συζητηση για fb apps. Και υποστηριζα οτι το friendly ειναι το καλυτερο , ολα σε ενα. Αλλα μετα απο τοτε εχω βολευτει με το να μπαινω μεσω του safari και για chat να χρησιμοποιω το im+. must apps Που μου ερχονται σε πρωτη σκεψη: im+ , air video , appshopper , fb friendly , twitter , xcomics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Εχω εχω κολλησει με το fruit ninja ... Εθιστικο και σε προσφορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα