tr3quart1sta Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Tα video utube ανοιγουν αυτοματα με το app του ios. Λογικα δεν θα μπορει να παιζει και τα flash games. Μεσω του safari δεν θα μπορει να κανει chat. Αλλα με 2-3 αγοραστα apps (3-4Ε) για facebook μπορει να κανει και chat και tags και prof pics να cropαρει και αλλα μικροπραγματα που ισως με το safari να μην μπορει να κανει. Γενικα ομως με το ipad θα μπορει να κανει και αλλα πραγματα εκτος του facebook λογω appstore , που στο netbook δεν θα ασχοληθει να κανει. Σημερα εβαλα και το IM+ (free) και βαζεις ολα τα chatαδικα μαζεμενα και twitter και υποστηριξη multitasking! Αλλα skype μονο στην pro εκδοση....
DimAslan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Έχετε να προτείνετε κανένα πρόγραμμα για αποθήκευση αρχείων από youtube όπως είχαμε στο iPhone το mxtube; Sent from my iPhone using Insomnia.app
dp@pa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Τα προγραμματα για το facebook τα καλυτερα ειναι τα εξης. Ενα σαφαρι για το Webpage του Facebook. Beejive kai +IM τα καλυτερα ΙΜ clients. Υπαρχη και ενα αλλο προγραμμα που εχει και chat μεσα ολα μαζι βασικα που λεγετε, ''Friendly''. Κατεβαστε και το official Facebook APP που εχει το iphone, και βαλτε το στο Ipad, για να ανεβαζετε και βιντεοσ και φωτος επιτοπου.
mdr21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ειπαμε για να μην μπλεκουμε με ανοιξε-κλεισε και με iphone apps , "facebook friendly" δωρεαν ή "facebook friendly plus" 0,79Ε. (δεν καταλαβα τι διαφορες εχουν)
mihranalthaqafi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εχει δοκιμασει κανεις το Pulse News reader? Τρομερο rss reader που συγκεντρωνει ολα τα αγαπημενα σας feeds στο ιδιο app.. Βαλανε προσφατα και υποστηριξη για facebook feeds
mdr21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Αν και γενικα μισω τα autofill στην δακτυλογραφηση , οφειλω να παραδεχτω οτι το Ελληνικο autofill στην εκδοση 4.2 με εχει εντυπωσιασει και μαλλον θα το διατηρησω.
kgian Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πριν λίγο κατεβασα το infinity blade από το installous. Το παιχνίδι σπέρνει!!!
mpasketpro Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Γεια παιδια.Ε ξερετε απο καμια ιστοσελλιδα ή μαγαζι (πχ γερμανος) απο που μπορω να βρω ενα φθηνο Ipad tis Apple
mihranalthaqafi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης η EA έχει κάποιους τίτλους σε προσφορά, 0.99. ΚΑτέβασα το SimCity, Pictureuka αλλά έχει και άλλους τίτλους όπως Need for Speed, Tetris, Mirror's Edge κ.α. Noμίζω ότι κάποιοι αξίζουν.. Ακόμα Zombie War HD.. Φοβερός free strategy τίτλος. http://www.padgadget.com/2010/12/16/padgadget-app-deal-alert-10-ea-ipad-apps-sale-a-palooza/
mdr21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης η EA έχει κάποιους τίτλους σε προσφορά, 0.99. ΚΑτέβασα το SimCity, Pictureuka αλλά έχει και άλλους τίτλους όπως Need for Speed, Tetris, Mirror's Edge κ.α. Noμίζω ότι κάποιοι αξίζουν.. Ακόμα Zombie War HD.. Φοβερός free strategy τίτλος. http://www.padgadget.com/2010/12/16/padgadget-app-deal-alert-10-ea-ipad-apps-sale-a-palooza/ οντως γινεται χαμος τις τελευταιες μερες με προσφορες και free games. Καθε μερα τσεκαρω το appshoper. Αγορασα και εγω το simcity με 0.79Ε οπως και το red alert το ιδιο!!
mihranalthaqafi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Κάθε μέρα βγαίνουν δεκάδες καινούργια παιχνίδια. Ο λόγος είναι ότι το iTunes Connect (η υπηρεσία με την οποία δημοσιεύονται τα καινούργια αpps) θα κλείσει για 5 ημέρες 23 - 28 Δεκεμβρίου και όλοι οι developers τρέχουν να βγάλουν το app τους στην αγορά για να προλάβουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές. Το top ten αλλάζει καθημερινά με ενδιαφέρον καινούγια free apps, αλλά και εκπτώσεις από παλαιότερα και επιτυχημένα apps. Κατέβασα το Air Hockey χτες, πολύ γέλιο για διπλό. Μια λίστα που έχω κάνει με apps που θέλω να πάρω αλλά περιμένω να πέσει η τιμή τους, ή να τελειώσω άλλα games που έχω κατεβάσει πρώτα. World of Goo Plants vs Zombies Monopoly Risk Slice it Infinity Blade Angry Birds (το έχω ήδη τερματίσει στο Android οπότε δυσκολεύομαι να δώσω τα 4.99 για κάτι που έχω ήδη τελειώσει) Dungeon Defenders First Wave Osmos
giorgos147 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά, καλημέρα! Μιας που τα Android Tablets αργούν, και είχα υποσχεθεί ένα Tablet στον εαυτό μου για δωράκι σε μένα (...), πιστεύετε ότι το iPad αξίζει, ακόμα και μετά από τόσο καιρό της κυκλοφορίας του;
kpartsi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά, καλημέρα! Μιας που τα Android Tablets αργούν, και είχα υποσχεθεί ένα Tablet στον εαυτό μου για δωράκι σε μένα (...), πιστεύετε ότι το iPad αξίζει, ακόμα και μετά από τόσο καιρό της κυκλοφορίας του; Πως αργούν τα Android; Υπάρχουν ήδη στην αγορά ετοιμοπαράδοτα! link Τώρα αν είναι καλύτερα ή χειρότερα σε σχέση με το iPad ή αν αξίζει η αγορά του iPad είναι μια άλλη συζήτηση που εξαρτάται πολύ από τις ανάγκες του καθενός! Πάντως, αν και έχουν περάσει 8 μήνες από την κυκλοφορία του iPad, ακόμα ο ανταγωνισμός δεν έχει δείξει σαν hardware κάτι πιο δυνατό!
giorgos147 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα. Δυστυχώς, τα καλά Android Tablets, αργούν. Εδώ το Ink Notion δε ξέρουμε αν θα βγει, ή αν μας κοροϊδεύουν. Όσο αναφορά με το Samsung, έχω ήδη το Galaxy S, οπότε να πάρω το Samsung για 3" μεγαλύτερη οθόνη, δε μου λέει κάτι. Είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Οπότε, αν το πάρω το iPad, δε νομίζεις να πω "Αμάν, που πήγα και έδωσα τα λεφτά μου";
kpartsi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα. Δυστυχώς, τα καλά Android Tablets, αργούν. Εδώ το Ink Notion δε ξέρουμε αν θα βγει, ή αν μας κοροϊδεύουν. Όσο αναφορά με το Samsung, έχω ήδη το Galaxy S, οπότε να πάρω το Samsung για 3" μεγαλύτερη οθόνη, δε μου λέει κάτι. Είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Οπότε, αν το πάρω το iPad, δε νομίζεις να πω "Αμάν, που πήγα και έδωσα τα λεφτά μου"; Έχω το iPad aπό τον Μάιο και καμία στιγμή δεν μετάνιωσα την αγορά του, αντιθέτως σε πάρα πολλά πράγματα το βρίσκω πιο άνετο από τον υπολογιστή. Εγώ προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικό ως e-book reader, σερφάρισμα σε sites που δεν xρησιμοποιούν flash, διαχείριση e-mail, twitter, rss, ατζέντα, ημερολόγιο, γρήγορες σημειώσεις και βέβαια ως portable multimedia player (εκτός από αρχεία βίντεο .mkv που ακόμα δεν υπάρχει εφαρμογή να τα διαχειρίζεται σωστά!). Άλλοι θα σου μιλήσουν και για τα παιχνίδια του ή για συγκεκριμένες εφαρμογές που τους έχουν λύσει τα χέρια.. Αλλά όπως σου είπα όλα είναι θέμα προσωπικών αναγκών και την χρήση που θέλει να κάνει ο καθένας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα