Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε ripper, αυτό ακριβώς έκανα... κι έγινε μια χαρά και γρήγορα... Ευχαριστώ πάντως...

Η μόνη βλακεία με το Comic Zeal είναι ότι δεν έχει καλή διαχείριση...

Όταν τελειώσεις ένα κόμικ, πρέπει πάλι να ψάχνεις τη λίστα με όλα μέσα... Κατά τα άλλα, έγινε το κάθε ένα γύρω στα 2,5 μέγα, οπότε επί πεντακόσια και αρχεία μας κάνει κάτι πάνω από ένα γίγα... Ίσως όταν το τελειώσω να το ανεβάσω torrent πουθενά... ίδωμεν... μετά σειρά έχει το Berserk...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Φίλε ripper, αυτό ακριβώς έκανα... κι έγινε μια χαρά και γρήγορα... Ευχαριστώ πάντως...

Η μόνη βλακεία με το Comic Zeal είναι ότι δεν έχει καλή διαχείριση...

Όταν τελειώσεις ένα κόμικ, πρέπει πάλι να ψάχνεις τη λίστα με όλα μέσα... Κατά τα άλλα, έγινε το κάθε ένα γύρω στα 2,5 μέγα, οπότε επί πεντακόσια και αρχεία μας κάνει κάτι πάνω από ένα γίγα... Ίσως όταν το τελειώσω να το ανεβάσω torrent πουθενά... ίδωμεν... μετά σειρά έχει το Berserk...

να σου προτείνω και το gantz αφού είσαι fan και εγώ έχω κατεβάσει το berserk και περιμένω να πάρει σειρά μετά από τα άλλα μπορείς να φτιάξεις pdf από εικόνες σε mac με το preview αλλά το comic zeal βολεύει.

τελικά κάνουμε jailbreak στο 4.2.1 ipad ή περιμένουμε?

@ Vassilisxd : Φίλε Βασίλη, έχεις δύο επιλογές με δύο επιλογές η κάθε μία. Δηλαδή: εάν η φίλη σου είναι αυτό που λέμε computer-literate ή σκαμπάζει μερικά έως αρκετά πραγματάκια, δεν θα σε απασχολήσει και πάρα πολύ. Θα της δείξεις τα βασικά (sync, iTunes, κλπ) και off she goes... Αν είναι απλά χρήστης ή χειρότερα περιφερειακό του υπολογιστή της (δηλ. την χειρίζεται εκείνος κι όχι το αντίθετο) θα περάσεις πάρα πολύ ώρα στην αρχή και θα συνεχίσεις κάθε φορά που θα θέλει κάτι νέο. Με λίγα λόγια στην πρώτη περίπτωση θα ξέρει να κατεβάζει torrents και θα ψάχνεται πώς να ανεβάσει, ενώ στη δεύτερη θα ξέρει πώς κινείται το ποντίκι αλλά θα ψάχνεται αν θα κάνει δεξί κλικ ή αριστερό.

Οι άλλες δύο επιλογές αφορούν εσένα και το πόσο χρόνο θέλεις να επενδύσεις ή όχι πάνω της... Ελπίζω να έγινα αντιληπτός...

@ djmanosv : Φίλε μου όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις το just boot now στον υπολογιστή που κάνεις και συγχρονισμό... απλά να έχεις μαζί ispw 4.2.1, το redsn0w και βέβαια το iTunes 10.1...

Το τελευταίο δεν αναφέρεται στην λίστα με τα downloads, αλλά αν σκεφτείτε ότι δεν έχουν όλοι οι υπολογιστές iTunes ή δεν έχουν όλοι την τελευταία έκδοση η οποία είναι γύρω στα 90 ΜΒ κατέβασμα, ε, είναι καλύτερα να μην προκαλείτε την τύχη σας (Murphy, you know)... Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε δέκα- είκοσι λεπτά να κατεβάσετε το iTunes από όπου βρεθείτε, αφού μπορείτε να το έχετε στο ίδιο φλασάκι με το 4.2.1 και το σπαστήρι... Πιστέψτε με, πολλές εταιρίες και σπίτια έχουν ακόμα 2 - 4 Mbit συνδέσεις... εκεί θα περιμένετε καμμιά ώρα μαζί με την εγκατάσταση... ολέθριο... don't try this...

Αυτά...

To ipad εκτως απο μενα που ειμαι ολη μερα πανω απο ενα λαπτοπ, το χρησιμοποιεί και ολη η οικογένεια παιζοντας παιχνιδια, διαβαζοντας βιβλία και ψαχνοντας συνταγές μαγειρικής ...

Επίσης, δε μπορεις να φανταστείς ποσο χρήσιμο ειναι σε μεγάλα ταξίδια με το αεροπλάνο βλέποντας μια ταινια ή παιζοντας παιχνιδάκια ... Δε μπορω να μπω λοιπον στη διαδικασία να περάσω tethered jb, και επίσης δε πιστεύω οτι αξίζει. Με δελεάζει το multitasking και η ελληνική γλώσσα γραφής, αλλα ελπίζω οτι μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας θα εχουμε untethered για ολες τις συσκευές. Ίσως τα παλικάρια αναμένουν και κάποια donations για να το δωσουν , αλλοστε αξίζει τον κόπο τους.

Πάντως, με την 4.2.1 η συσκευή μεταμορφώνεται. Όσο για το flash, πιστεύω πως ο καθενας μπορει να δει σε τι ποσοστο χρησιμοποιεί flash σελίδες, και τοτε μονο θα δει αν τον βολεύει το ipad ή όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

..... Όσο για το flash, πιστεύω πως ο καθενας μπορει να δει σε τι ποσοστο χρησιμοποιεί flash σελίδες, και τοτε μονο θα δει αν τον βολεύει το ipad ή όχι.

To προβλημα με το flash ειναι οτι κατα διαβολικο τροπο το χρειαζεσαι οποτε εισαι σε αναγκη!

πχ φτανεις το καλοκαιρι σε νησι , ψαχνεις να βρεις το ξενοδοχειο σου , εχεις ξεχασει να σημειωσεις το τηλεφωνο τους , λες ωραια θα μπω απο το iphone/ipad στο site τους να το σημειωσω και αυτο ειναι γραμμενο σε flash. :huh: :huh: :huh:

Επεξ/σία από mdr21

To προβλημα με το flash ειναι οτι κατα διαβολικο τροπο το χρειαζεσαι οποτε εισαι σε αναγκη!

πχ φτανεις το καλοκαιρι σε νησι , ψαχνεις να βρεις το ξενοδοχειο σου , εχεις ξεχασει να σημειωσεις το τηλεφωνο τους , λες ωραια θα μπω απο το iphone/ipad στο site τους να το σημειωσω και αυτο ειναι γραμμενο σε flash. :huh: :huh: :huh:

Μη γελας , αλλά δυστυχώς ετσι ειναι. Και αυτό διοτι τετοιες σελίδες τις εχουν δωσει σε μικρες εταιριες - ατομα που κανουν το site se flash και μετα δε το αναβαθμίζουν, ή εστω να φτιαξουν μια σελίδα mobile , οπότε κοιτας στο χρυσο οδηγο και τελειώνει η ιστορία.

Έτσι ακριβώς! Ή είσαι στο Ελ. Βενιζέλος και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ελεύθερο wifi γιατί η σελίδα πρόσβασης είναι σε flash!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry:

Νομίζω σε αυτό για το Ελ. Βενιζέλος κάποιος έχει βρει λύση... δεν θυμάμαι αν ήταν στο topic του iPhone ή εδώ...

Απ οτι θυμαμαι η λυση ηταν να δεις απο ενα λαπτοπ καποιου αλλου την adress μετα το enter απο την σελιδα προσβασης , που δεν ειναι σε flash και να την περασεις χειροκινητα στο safari.

Αν και πιστευω τα Ελληνικα iphone φορουμς θα επρεπε να οργανωθουν και να στειλουν μια επιστολη διαμαρτυριας στην δ/νση του Ελ.Βε.

Όχι... αν θυμάμαι καλά ο τύπος κράτησε πατημένο το εικονίδιο της σύνδεσης ή κάτι τέτοιο και του έδωσε επιλογή να το παρακάμψει... Ε, άμα είναι μεθαύριο που θα ανέβω Λονδίνο να αγοράσω ένα Alienware M17x που έχω δει, θα το τσεκάρω... Αλλά don't hold your breath... Γιατί δεν ξέρω αν θα ξυπνήσω πριν δω τη λύση ή μετά... :)

Μερικές μέρες τώρα που έχω την 4.2.1 και όλα οκ... Τζέιλμπρέικ έκανα πριν τρεις μέρες... και πάλι οκ... Το μόνο ότι δεν μου δούλεψε το AirPrint αλλά αυτό είναι γνωστό και αναμενόμενο αφού το πετσόκοψαν οι ίδιοι... Με τη λύση που προτάθηκε πριν κάτι πήγε να γίνει, αλλά δεν έχω προλάβει να το προχωρήσω...

Μερικές μέρες τώρα που έχω την 4.2.1 και όλα οκ... Τζέιλμπρέικ έκανα πριν τρεις μέρες... και πάλι οκ... Το μόνο ότι δεν μου δούλεψε το AirPrint αλλά αυτό είναι γνωστό και αναμενόμενο αφού το πετσόκοψαν οι ίδιοι... Με τη λύση που προτάθηκε πριν κάτι πήγε να γίνει, αλλά δεν έχω προλάβει να το προχωρήσω...

Εγω περιμένω το Untethered για να προχωρήσω...

Εντωμεταξύ το Ipad θα κυκλοφορήσει σε 11 χώρες ακόμα στις οποίες πάλι δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα...

http://www.macrumors.com/2010/11/30/ipad-launches-in-11-more-countries-in-asia-and-europe/

Μεγαλο σπασιμο που καταργησανε τον διακοπτη πλαγια για το κλειδωμα του orientation. Βολευε πολυ , ετσι αμεσα που γινοταν. Τωρα θα πηξουμε στα double click. Ασε που το mute με τον παλιο τροπο ηταν πιο βολικο απ οτι τωρα με το διακοπτη. :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγαλο σπασιμο που καταργησανε τον διακοπτη πλαγια για το κλειδωμα του orientation. Βολευε πολυ , ετσι αμεσα που γινοταν. Τωρα θα πηξουμε στα double click. Ασε που το mute με τον παλιο τροπο ηταν πιο βολικο απ οτι τωρα με το διακοπτη. :(

QFT! Και αμα πατησεις παρατεταμενα το - παλι mute! Προφανως θελανε να το κανουνε σε ολα τα iDevices το ιδιο μιας και οι αλλες συσκευες δεν εχουν διακοπτη....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Επεξ/σία από tr3quart1sta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...