Vasilisxd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Χθες μια φίλη μου μου είπε ότι θέλει ένα netbook για internet κτλπ. Της πρότεινα να δει και το iPad. Επειδή όμως μπαίνει και Facebook μπορεί κάποιος να μου πει τι δεν θα μπορεί να κάνει στο Facebook ; Τα Video-Flash το καταλαβαίνω , κάτι άλλο ; Σε σχέση με ένα PC ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Χθες μια φίλη μου μου είπε ότι θέλει ένα netbook για internet κτλπ. Της πρότεινα να δει και το iPad. Επειδή όμως μπαίνει και Facebook μπορεί κάποιος να μου πει τι δεν θα μπορεί να κάνει στο Facebook ; Τα Video-Flash το καταλαβαίνω , κάτι άλλο ; Σε σχέση με ένα PC ; hint: μπεεεεεεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmanosv Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Χα... δεν χωρούσε η θήκη στη Ferrari μου για να το στηρίζω να βλέπω ταινίες... αυτό είναι όλο... 1. Κάνετε ένα backup, περνάτε τυχόν αγορασμένες εφαρμογές ή μουσική με transfer purchases. 2. Κάνετε το upgrade σε 4.2.1. Όταν τελειώσει θα έχετε ακόμα τις εφαρμογές μέσα αλλά δεν θα τρέχουν... Οπότε είτε τις αφαιρείτε τότε ή το κάνετε από πρίν. 3. Μόλις τελειώσετε το στήσιμο, κατεβάζετε απ' το link που έδωσε μερικά posts πριν ο φίλος kpartsi και το firmware και το redsn0w. Θα χρειαστούν και τα δύο. 4. Ακολουθείτε τις οδηγίες του redsn0w. Προσοχή να είστε έτοιμοι για το πάτημα των πλήκτρων. Μην βιαστείτε να αποσυνδέσετε το iPad σας, θα χρειαστεί κι άλλο. 5. Αφού έχετε όπως λέει τσεκαρισμένο το install Cydia, κανονικά θα πρέπει όταν τελειώσει να σας έχει περάσει το εικονίδιό του. Αν έχετε ένα λευκό εικονίδιο, κάντε πάλι τη διαδικασία, αλλά αυτή τη φορά επιλέγοντας το just boot now. Προσοχή, ακόμα και για αυτό, θα πρέπει να έχετε πρόχειρο και πάλι το firmware που κατεβάσατε. Και προφανώς να το έχετε ακόμα συνδεδεμένο. 6. Όταν περάσει με επιτυχία το εικονίδιο του Cydia, τα υπόλοιπα βήματα είναι όπως του limera1n. Τρέχουμε το Cydia, θα ζητήσει να κάνει κάποια κατεβάσματα και upgrades από μόνο του, όπου θα σας ζητήσει reboot. Εκεί ίσως χρειαστεί άλλη μια φορά η ίδια διαδικασία με το just boot now. 7. Πάμε στο Cydia -> Sources -> Edit -> Add -> και γράφουμε το: cydia.hackulo.us και το κάνουμε add anyway όταν βγάλει το warning. 8. Κάνουμε done, πάμε στο Hackulo, και εγκαθιστούμε αρχικά το Appsync 4.2 και μετά το Installous. 9. Τσεκάρουμε ό,τι εφαρμογές θέλουμε απ'το iTunes και κάνουμε sync. 10. Απολαμβάνουμε (ελπίζω) το υπέροχο iPad μας. Εφοσον ομως κλεισει και ξανανοιξει, πρεπει να εχεις διπλα ενα αλλο pc ωστε να το ανοιξεις με τις σπασμενες εφαρμογες μεσα σωστα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Χθες μια φίλη μου μου είπε ότι θέλει ένα netbook για internet κτλπ. Της πρότεινα να δει και το iPad. Επειδή όμως μπαίνει και Facebook μπορεί κάποιος να μου πει τι δεν θα μπορεί να κάνει στο Facebook ; Τα Video-Flash το καταλαβαίνω , κάτι άλλο ; Σε σχέση με ένα PC ; Tα video utube ανοιγουν αυτοματα με το app του ios. Λογικα δεν θα μπορει να παιζει και τα flash games. Μεσω του safari δεν θα μπορει να κανει chat. Αλλα με 2-3 αγοραστα apps (3-4Ε) για facebook μπορει να κανει και chat και tags και prof pics να cropαρει και αλλα μικροπραγματα που ισως με το safari να μην μπορει να κανει. Γενικα ομως με το ipad θα μπορει να κανει και αλλα πραγματα εκτος του facebook λογω appstore , που στο netbook δεν θα ασχοληθει να κανει. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από mdr21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Tα video utube ανοιγουν αυτοματα με το app του ios. Λογικα δεν θα μπορει να παιζει και τα flash games. Μεσω του safari δεν θα μπορει να κανει chat. Αλλα με 2-3 αγοραστα apps (3-4Ε) για facebook μπορει να κανει και chat και tags και prof pics να cropαρει και αλλα μικροπραγματα που ισως με το safari να μην μπορει να κανει. Γενικα ομως με το ipad θα μπορει να κανει και αλλα πραγματα εκτος του facebook λογω appstore , που στο netbook δεν θα ασχοληθει να κανει. Και με τζαμπέ το κανεις (Friendly) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Και με τζαμπέ το κανεις (Friendly) και εγω το friendly εχω , αλλα το ειχα πληρωσει τοτε. Δεν ξερω αν τωρα το εχουν τζαμπε. Αλλα εσυ δεν εισαι jb???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Im still in prison... friendly 4 free! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Γμτ... το AirPrint τρέχει κανονικά και όλα πάνε ως αναμενόμενα... αλλά ενώ βρήκε τον Epson LX-110 με τη μία, μου ζήτησε συνθηματικά για το δίκτυο και τέτοια και μετά δεν τον έβλεπε με τίποτις... Χμμ... θα το προσπαθήσω και πάλι... Ίσως σε οικιακό δίκτυο χωρίς domain κλπ να είναι πιο απλό... Ίδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Παιδια υπαρχει τροπος να εχεις gps στο 32gb wifι με ευρωπαϊκούς χάρτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Im still in prison... friendly 4 free! Sent from my HTC Desire using Tapatalk 0.99$ στο αμερικάνικο AppStore και 0.79€ στα ευρωπαϊκά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 @ Vassilisxd : Φίλε Βασίλη, έχεις δύο επιλογές με δύο επιλογές η κάθε μία. Δηλαδή: εάν η φίλη σου είναι αυτό που λέμε computer-literate ή σκαμπάζει μερικά έως αρκετά πραγματάκια, δεν θα σε απασχολήσει και πάρα πολύ. Θα της δείξεις τα βασικά (sync, iTunes, κλπ) και off she goes... Αν είναι απλά χρήστης ή χειρότερα περιφερειακό του υπολογιστή της (δηλ. την χειρίζεται εκείνος κι όχι το αντίθετο) θα περάσεις πάρα πολύ ώρα στην αρχή και θα συνεχίσεις κάθε φορά που θα θέλει κάτι νέο. Με λίγα λόγια στην πρώτη περίπτωση θα ξέρει να κατεβάζει torrents και θα ψάχνεται πώς να ανεβάσει, ενώ στη δεύτερη θα ξέρει πώς κινείται το ποντίκι αλλά θα ψάχνεται αν θα κάνει δεξί κλικ ή αριστερό. Οι άλλες δύο επιλογές αφορούν εσένα και το πόσο χρόνο θέλεις να επενδύσεις ή όχι πάνω της... Ελπίζω να έγινα αντιληπτός... @ djmanosv : Φίλε μου όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις το just boot now στον υπολογιστή που κάνεις και συγχρονισμό... απλά να έχεις μαζί ispw 4.2.1, το redsn0w και βέβαια το iTunes 10.1... Το τελευταίο δεν αναφέρεται στην λίστα με τα downloads, αλλά αν σκεφτείτε ότι δεν έχουν όλοι οι υπολογιστές iTunes ή δεν έχουν όλοι την τελευταία έκδοση η οποία είναι γύρω στα 90 ΜΒ κατέβασμα, ε, είναι καλύτερα να μην προκαλείτε την τύχη σας (Murphy, you know)... Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε δέκα- είκοσι λεπτά να κατεβάσετε το iTunes από όπου βρεθείτε, αφού μπορείτε να το έχετε στο ίδιο φλασάκι με το 4.2.1 και το σπαστήρι... Πιστέψτε με, πολλές εταιρίες και σπίτια έχουν ακόμα 2 - 4 Mbit συνδέσεις... εκεί θα περιμένετε καμμιά ώρα μαζί με την εγκατάσταση... ολέθριο... don't try this... Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ερώτηση... έχω κατεβασμένα τα anime του Naruto αλλά είναι σε αρχεία .png και .jpeg. Ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα να τα κάνω .cbr ή καλύτερα .pdf αλλά όχι ένα-ένα; Δηλαδή να παίρνει όλες τις εικόνες απ' το φάκελο και να τις κάνει ένα αρχείο; Εννοείται ότι το ψάχνω και μόνος μου... btw, είναι 518 φάκελοι μέχρι τώρα... επί δέκα περίπου αρχεία ο καθένας... θα μου πάρει πάρα πολύ ώρα να κάνω κάτι σαν print to pdf και να προσθέτω την κάθε εικόνα... Όπως είπα, το ψάχνω... πάντως, το Comic Zeal μου δούλεψε μια χαρά με τα .cbr... Kpartsi, thanks... αν δεν είχες βοηθήσει με το 3.2.2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 0.99$ στο αμερικάνικο AppStore και 0.79€ στα ευρωπαϊκά... σε προσφορα θα σκονταψα μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Kpartsi, thanks... αν δεν είχες βοηθήσει με το 3.2.2... σε προσφορα θα σκονταψα μαλλον Δεν μπορείς να πεις.... έχεις και τα τυχερά σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ερώτηση... έχω κατεβασμένα τα anime του Naruto αλλά είναι σε αρχεία .png και .jpeg. Ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα να τα κάνω .cbr ή καλύτερα .pdf αλλά όχι ένα-ένα; Δηλαδή να παίρνει όλες τις εικόνες απ' το φάκελο και να τις κάνει ένα αρχείο; Εννοείται ότι το ψάχνω και μόνος μου... btw, είναι 518 φάκελοι μέχρι τώρα... επί δέκα περίπου αρχεία ο καθένας... θα μου πάρει πάρα πολύ ώρα να κάνω κάτι σαν print to pdf και να προσθέτω την κάθε εικόνα... Όπως είπα, το ψάχνω... πάντως, το Comic Zeal μου δούλεψε μια χαρά με τα .cbr... Kpartsi, thanks... αν δεν είχες βοηθήσει με το 3.2.2... Φίλε αν έχεις τις σελίδες αριθμημένες, τις σορτάρεις απο τη μικρότερη στη μεγαλύτερη και στη συνέχεια όλο το πακετάκι το κάνεις zip ή rar. Αν το κάνεις zip το μετονομάζεις σε cbz, αν το κάνεις rar το μετονομάζεις σε cbr και τελείωσες. Και οι τύποι ουσιαστικά είναι archives με εικόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα