kgian Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Να και το δικό μου Mifi, πολύ μικρό και ελαφρύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αστα και εμένα με καιει το θέμα. Οταν λες mifi, εννοείς συσκευές διανομής του ίντερνετ? Ναι: http://www.google.com/search?q=HUAWEI+E585&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&client=firefox-a&rlz=1R1GGLL_en___GR397 Όσον αφορά τα Android ναι, το ξέρουμε ότι γίνεται και επίσης γίνεται και με iPhone… Αλλά προσωπικά δεν θέλω τόσο ακριβό τηλέφωνο, θέλω το τηλέφωνο αναλώσιμο και να κάνει μόνο κλήσεις και μηνύματα. Για αυτό προτιμώ την λύση του iPad και του 4th gen iPod που έχω. Το MiFi το θέλω για τις 2 φορές τον μήνα που τυχαίνει να μην έχω μαζί το iPad αλλά μόνο το iPod… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calenter2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μήπως θέλει jailbreak το ipad?Διότι εγώ προσπάθησα για tethering και το ipad δεν βλέπει το iphone μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μήπως θέλει jailbreak το ipad?Διότι εγώ προσπάθησα για tethering και το ipad δεν βλέπει το iphone μου. Το iPhone πλέον μπορεί να κάνει tethering, του παρέχεται η δυνατότητα από το iOS, αλλά όχι στο iPad. Σε αυτή την περίπτωση η λύση είναι jailbreak + MyFi (Cydia) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Το iPhone πλέον μπορεί να κάνει tethering, του παρέχεται η δυνατότητα από το iOS, αλλά όχι στο iPad.Σε αυτή την περίπτωση η λύση είναι jailbreak + MyFi (Cydia) αυτο εννοουσα πριν!! οποτε: :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calenter2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 ναι αλλά στην έκδοση 3.2 που έχω εγώ jailbreak δεν γίνεται.Οπότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Με τις υπάρχουσες εκδόσεις: iPad --> ΔΕΝ κάνει tethering IPhone --> ΚΑΝΕΙ tethering Με το iOS που έρχεται από βδομάδα (πιθανότατα) θα δούμε... (και μιλάμε πάντα ΧΩΡΙΣ jailbreak) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Με τις υπάρχουσες εκδόσεις: iPad --> ΔΕΝ κάνει tethering IPhone --> ΚΑΝΕΙ tethering Με το iOS που έρχεται από βδομάδα (πιθανότατα) θα δούμε... (και μιλάμε πάντα ΧΩΡΙΣ jailbreak) το iPhone ναι μεν κανει tethering αλλα σε ολες τις συσκευες εκτος του iPad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 το iPhone ναι μεν κανει tethering αλλα σε ολες τις συσκευες εκτος του iPad Δεν το ήξερα αυτό αλλά μήπως αφορά μόνο την AT&T? http://www.tuaw.com/2010/06/04/apple-disallows-iphone-to-ipad-tethering/ Και έτσι κι αλλιώς εγώ το ανάποδο θέλω, το iPad μου είναι και έχει 3G... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δεν το ήξερα αυτό αλλά μήπως αφορά μόνο την AT&T? http://www.tuaw.com/2010/06/04/apple-disallows-iphone-to-ipad-tethering/ Και έτσι κι αλλιώς εγώ το ανάποδο θέλω, το iPad μου είναι και έχει 3G... να κανει το iPad tethering στο iPhone ?? :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 να κανει το iPad tethering στο iPhone ?? :shock: Όχι, να κάνει σε iPod touch 4g και σε laptop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Aααααααααααααααααααα, τα νεύρα μου! Πήγα να δω μια σελίδα με flash με το frash και κόλησε όλο το Ipad. Μόλις έκανα restore και όλα απο την αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Aααααααααααααααααααα, τα νεύρα μου! Πήγα να δω μια σελίδα με flash με το frash και κόλησε όλο το Ipad. Μόλις έκανα restore και όλα απο την αρχή! αφου φυλακοσπαζεις καλα να παθεις :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Aααααααααααααααααααα, τα νεύρα μου! Πήγα να δω μια σελίδα με flash με το frash και κόλησε όλο το Ipad. Μόλις έκανα restore και όλα απο την αρχή! Είδες που ο θείος Steve έχει δίκιο? Crash prone το flash!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlatan154 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω εάν έχω αγοράσει κάποιες εφαρμογές και μετά από λίγο καιρό κάνω jailbreak, θα μπορώ τότε να τις ξαναπεράσω κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα