MONSTER655 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Τα Παντα Ολα Ναι αυτο είναι καλό τώρα παίζουν τα βίντεο του YouTube στο iPhone 4 θα δούμε αν παίζουν και στο iPad σε 2ωρες θα το έχω στα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ναι αυτο είναι καλό τώρα παίζουν τα βίντεο του YouTube στο iPhone 4 θα δούμε αν παίζουν και στο iPad σε 2ωρες θα το έχω στα χέρια μου. παντα παιζανε απο το ενσωματωμενο app της apple. Εκτος αν εννοεις οτι τωρα θα παιζουν απο τον σαφαρι κατευθειαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MONSTER655 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Έχω το iPad!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Βέβαια σε αυτό δύο ερωτήματα παραμένουν: Τι ποσοστό είναι το Η.264 από τα συνολικά βίντεο του web, και ποιο είναι το ποσοστό χωρίς τη beta HTML5 version του Youtube. Και ένα ενδιαφέρον άρθρο από το youtube API blog. While HTML5’s video support enables us to bring most of the content and features of YouTube to computers and other devices that don’t support Flash Player, it does not yet meet all of our needs. Today, Adobe Flash provides the best platform for YouTube’s video distribution requirements, which is why our primary video player is built with it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ρε παδια μου κολησε το ipad το εβαλα να φορτισει και ομυ ενγαλε οτι πρεπει να το συνδεσω με το itunes και μου λεει οτι software has expired το συνδεω κανει backup και κολαει παλι στην οθονη itunes το μονο που χω κανει και αυτο πριν απο 2 εβδομαδες ηταν να βαλω τη beta 4.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amav Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Που σημαίνει ότι έληξε και πρέπει να βάλεις την 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MONSTER655 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ρε παδια μου κολησε το ipad το εβαλα να φορτισει και ομυ ενγαλε οτι πρεπει να το συνδεσω με το itunes και μου λεει οτι software has expired το συνδεω κανει backup και κολαει παλι στην οθονη itunes το μονο που χω κανει και αυτο πριν απο 2 εβδομαδες ηταν να βαλω τη beta 4.2 Και εγω του έβαλα το 4.2. Αλλα δεν Έχω προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Οι beta εκδόσεις συνήθως σε όλα τα προιόντα έχουν ημερομηνία λήξης γιατί πρόκειται για τεστ και όχι κανονική firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MONSTER655 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Το iOS 4.2 Αύριο βγαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Το iOS 4.2 Αύριο βγαίνει; Καλή ερώτηση... Είπαν Νοέμβριο, αν είναι και πρώτη του μηνός ακόμα καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andypolitis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Το βλέπω λίγο δύσκολο,λογικά στα μέσα του μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 θα μπορουσαν τουλαχιστον να ειχαν ανακοινωσει την ημερομηνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Θα μπορούσαν, αν ήταν 100% σίγουροι γι' αυτήν. Δε θέλουν να έχουν δεσμευτεί με συγκεκριμένη ημερομηνία για την περίπτωση που βρουν κάποιο bug την τελευταία στιγμή, και αναγκαστούν να αναβάλουν την κυκλοφορία της 4.2 για λίγες μέρες. Γι' αυτό ανακοίνωσαν πολύ γενικά πως θα κυκλοφορήσει "το Νοέμβρη". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Θα μπορούσαν, αν ήταν 100% σίγουροι γι' αυτήν. Δε θέλουν να έχουν δεσμευτεί με συγκεκριμένη ημερομηνία για την περίπτωση που βρουν κάποιο bug την τελευταία στιγμή, και αναγκαστούν να αναβάλουν την κυκλοφορία της 4.2 για λίγες μέρες. Γι' αυτό ανακοίνωσαν πολύ γενικά πως θα κυκλοφορήσει "το Νοέμβρη". Για τον σεπτεμβρη το καταλαβαινω αλλα τις τελευταιες μερες θα μπορουσαν να ηταν σιγουροι... ετσι κιαλλιως ολο και κατι θα βρουνε και στο καπακι θα βγει η 4.2.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dp@pa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 απλα ενημερωνω τους κατοχους του ipad Οτι αν εχετε Cydia κλπ, μπορειτε να κατεβαζετε τορρεντς κανονικα. Εχω παρει και καλωδιο για την τηλεωραση, και ιχος και εικονα, απλα τελεια . Το εχω καταφερει απο τοτε που μου χαλασε το laptop< και δεν ειχα τροπο να κατεβαζω εργα πλεον, αλλα τωρα , ολα καλα με την ανακαλυψη του Torrentula κλπ. To ipad πλεον, ειναι σχεδον ενα λαπτοπ, λιγα του παραμενουν να ολοκληρωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα