Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις παρέλαβα τις twin sim απ' την Cosmote...

Η μια θα μπει στο iPhone 3GS και η άλλη θα κοπεί για να μπει στο iPad...

Χρειάζεται κάτι να προσέχω ή τίποτα ρυθμίσεις;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ.

τους ειπες οτι θες twin sims για να μοιραζεσαι το data plan στο ipad? Σου ειπαν τπτ?

ΥΓ: ρωτησα σημερα στο golden-i για ipad και μου ειπαν τελη Νοεμβρη και αν...

τους ειπες οτι θες twin sims για να μοιραζεσαι το data plan στο ipad? Σου ειπαν τπτ?

Δε χρειάζεται να τους δώσεις λογαριασμό τι θα τις κάνεις τις 2 καρτες....Τους νοιάζει ο συνολικός όγκος δεδομένων που θα χρησιμοποιήσεις...(εξάλλου δε μπορούν και οι δύο καρτες να είναι συγχρονως στο δίκτυο, οπότε είναι σα να έχεις μία καρτα και να την μπαινοβγάζεις σε δύο συσκευες......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δε χρειάζεται να τους δώσεις λογαριασμό τι θα τις κάνεις τις 2 καρτες....Τους νοιάζει ο συνολικός όγκος δεδομένων που θα χρησιμοποιήσεις...(εξάλλου δε μπορούν και οι δύο καρτες να είναι συγχρονως στο δίκτυο, οπότε είναι σα να έχεις μία καρτα και να την μπαινοβγάζεις σε δύο συσκευες......

εννοειται οτι δεν πρεπει να τους πεις για ποιο λογο τις θες , απλα απο περιεργεια ρωτησα αν τυχον τους ειπε να δω αντιδραση. Αν το παρουν χαμπαρι θα το κοψουν σιγουρα.

Δηλαδη αμα θες να μπεις ιντερνετ με το ipad με 3g/gprs πρεπει να κλεισεις τελειως το κινητο ή απλα να βαλεις τα cellular data στο off? Μιλας απο προσωπικη εμπειρια , γιατι με ενδιαφερει το θεμα , αλλα δεν εχω βρει κανεναν να το εχει κανει.

Επεξ/σία από mdr21

εννοειται οτι δεν πρεπει να τους πεις για ποιο λογο τι θες , απλα απο περιεργεια ρωτησα αν τυχον τους ειπε να δω αντιδραση. Αν το παρουν χαμπαρι θα το κοψουν σιγουρα.

Γιατί να το κόψουν?Είσαι σίγουρος?Πώς είσαι τόσο σίγουρος και παράλληλα ζητάς πληροφορίες?

Τεσπα,εγώ το είχα κάνει σε iPhone και ένα απλό κινητό με Wind.Δεν θυμάμαι πως ακριβώς γινόταν το switch αλλα το ξέραν στην Wind και δεν μου κάναν τίποτα.Όλα αυτά πριν ένα χρόνο περίπου.Τώρα αν έχει αλλαξει κάτι και δεν το ξέρω,δεν μπορώ να σου πώ σίγουρα...

Αν το παρουν χαμπαρι θα το κοψουν σιγουρα.

Δε θα στο κόψουν γιατί...α)αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των twin sim,

β)η 3g σύνδεση δεν είναι dedicated με τη συσκευη.

Στο ipad αρκεί να βάλεις cellurar data off.

*Τα παραπάνω ισχύουν για 3g data συνδεση (χωρίς ομιλια)

Γιατί να το κόψουν?Είσαι σίγουρος?Πώς είσαι τόσο σίγουρος και παράλληλα ζητάς πληροφορίες?

Ισως με τον γραπτο λογο να μην καταλαβες το υφος μου. Δεν γνωριζω οτι θα το κοψουν , ουτε οτι ετσι πρεπει να κανουν.

Απλα θεωρω οτι θα το κοψουν γνωριζοντας την Ελληνικη νοοτροπια των εταιριων στο χωρο. Δηλαδη με αυτο θα χανουν λεφτα αφου δεν θα αναγκαζεσαι να κανεις και 2ο dataplan ή να παρεις καρτο-ιντερνετ , οποτε και μολις το παρουν χαμπαρι , θα το κοψουν.

Δεν το δικαιολογω , δεν μου φαινεται λογικο , δεν το επικροτω , δεν πιστευω οτι αλλου γινεται ετσι , απλα θεωρω οτι ετσι θα φερθουν οι voda/wind/cosmote οταν θα ερχονται 1000-5000-10000 πελατες και τους ζητανε ξαφνικα twin sims αντι για dataplan. :-)

Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν για 3g ipad απο Αμερικη θελει καποιου ειδους unlock για να λειτουργησει το 3g και αν ειναι απαραιτητο το jailbreak, μεχρι ποιο fw εχουν βγαλει . ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...