zazas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μπορειτε να το παρετε και απο αυτο αξιοπιστο γερμανικο μαγαζι που στελνει Ελλαδα:http://www.notebook.de/index.php?section=shop&group=1258&lang=en Σε 3 μερες θα ειναι στην πορτα σας με courier με 30 € μεταφορικα και με κανονικη εγγυηση-αποδειξη. edit Τελικά το έκανα κι εγώ παραγγελία από εδώ. το 32αρι χωρίς 3G με τι θήκη της apple, όλα μαζί 727€ Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2010 από zazas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 σας παρακαλω πεστε μου κανα καλο site να παραγγειλω με paypal το ipad ενδιαφερομαι για το 16 wifi ξερετε περιπου ποσο θα μου βγει θα ηθελα να μου προτεινετε ενα site με καλες τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv114471 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά δεν υπάρχει το iPad αλλά το θέμα με το Flash Player είναι προβληματικό αν θες να κάνεις διάφορα πραγματάκια επιπλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Στην Γερμανια δεν πιστευω να ειναι κλειδωμενη η SIM , ετσι???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγα να το δω από κοντά σε γνωστό μαγαζί. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Για προϊόν της Apple το βρήκα χοντροκομμένο και βαρύ. Επίσης δεν φοράει λειτουργικό που φοράνε τα Laptop της Apple, ώστε να πεις ότι είναι ένα "Laptop"/ οθόνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγα να το δω από κοντά σε γνωστό μαγαζί.Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Για προϊόν της Apple το βρήκα χοντροκομμένο και βαρύ. Επίσης δεν φοράει λειτουργικό που φοράνε τα Laptop της Apple, ώστε να πεις ότι είναι ένα "Laptop"/ οθόνη... καλα συγνωμη κιολας αλλα εσυ μολις ηρθες απο τον πλανητη αρη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί το λες αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eorptol Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 χοντροκομμενο ? !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, έτσι μου φάνηκε και πολύ βαρύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Η παρακάτω είδηση τα λεει όλα νομιζω: http://www.tipb.com/2010/09/24/official-users-love-ipads/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dop Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Η παρακάτω είδηση τα λεει όλα νομιζω:http://www.tipb.com/2010/09/24/official-users-love-ipads/ Με τόσα που πλήρωσαν προφανώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eorptol Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 αν το συγκρίνεις με το iPhone φυσικά είναι βαρύ εγώ το βρίσκω πολύ ελαφρύ και πρακτικό ειδικά για σερφαρισμα είναι απλά κορυφαίο χωρίς συναγωνισμό κορυφαίο επίσης απο θέμα βαρύτητας παναλαφρο είναι αλλά και καλοσχεδιασμενο Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 To iPad τα πρωτα 10 λεπτα σου φαινεται βαρυ , μετα το συνηθιζεις και καταλαβαινεις οτι εχει το καταλληλο βαρος ωστε και να σου αποπνεει μια αισθηση ποιοτητας και οτι δεν ειναι κατι το ευτελες ωστε να μην το προσεχεις κατα τη χρηση. Ολα αυτα βεβαια χωρις να θυσιαζει φορητοτητα και λειτουργικοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 χοντροκομμενο ? !!!!!! Για apple συσκευή ναι... είναι.. To iPad τα πρωτα 10 λεπτα σου φαινεται βαρυ , μετα το συνηθιζεις και καταλαβαινεις οτι εχει το καταλληλο βαρος ωστε και να σου αποπνεει μια αισθηση ποιοτητας και οτι δεν ειναι κατι το ευτελες ωστε να μην το προσεχεις κατα τη χρηση. Ολα αυτα βεβαια χωρις να θυσιαζει φορητοτητα και λειτουργικοτητα. απλά με τίποτα... το ipad είναι βαρύ δεν πα να το λες εσύ ποιότητα ή λειτουργικότητα. handheld συσκευή είναι όχι για να το αφήνεις στο γραφείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redcom7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 σας παρακαλω πεστε μου κανα καλο site να παραγγειλω με paypal το ipad ενδιαφερομαι για το 16 wifi ξερετε περιπου ποσο θα μου βγει θα ηθελα να μου προτεινετε ενα site με καλες τιμες εγω φιλε μου το πηρα απο play247.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα