Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

προσωπικά δεν νομίζω να βγει νέο ipad σε μικρότερο μέγεθος. ipad+ με extra δυνατότητες, πχ camera + sd κάρτα?! ή άλλο αποθηκευτικό χώρο το βλέπω πιο πιθανό... με την apple βέβαια ποτέ δεν ξέρεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσωπικά δεν νομίζω να βγει νέο ipad σε μικρότερο μέγεθος. ipad+ με extra δυνατότητες, πχ camera + sd κάρτα?! ή άλλο αποθηκευτικό χώρο το βλέπω πιο πιθανό... με την apple βέβαια ποτέ δεν ξέρεις!

Το αυτό... και ειδικά τόσο πιο μπροστά δεν το βλέπω πιθανό.

Παίζοντας χτες με το ipad έχω μερικές παρατηρήσεις:

- Χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ios4... επειγόντως όμως

- Από iphone 4 σε ipad η οθόνη, σου φαίνεται ξαπλυμέννη. Ακόμα και η διαφορά μεγέθους δεν σε γεμίζει

- Είναι υπερβολικά βαρύ για handheld συσκευή

- Ακόμα δεν κατάλαβα που μπορώ να την χρησιμοποιήσω (προσωπικά αλλά και γενικά αφού συνάντησα προβλήματα όπως το να γράψω άνετα με 2 χέρια καθώς πρέπει κάπου να το ακουμπήσω και το να γράφω με ένα χέρι σε τέτοιο μέγεθος δεν βοηθάει στην ταχύτητα)

- Το "είναι ότι πρέπει για σερφάρισμα" δεν το καταλαβαίνει κανείς μέχρι να το δοκιμάσει... είναι όντως ότι πρέπει.

αυτά προς το παρών... αν θυμηθώ κάτι άλλο θα διακόψουμε το πρόγραμμα μας...

Παίζει να δούμε κανένα ipad με retina στο μέλλον; Τι λέτε;

η αντιστοιχη retina στο iPad θα χρειαζοταν αναλυση 2560*1920 (το ppi βγαινει 329.9)

δεν νομιζω να την σηκωνει (ακομα)

Έχει παραγγείλει κανείς από εκεί για να μας πει;

CLICK HERE

Τους πείρα πριν απο λίγο τηλέφωνο. Θα έχουν μετά τις 23 Αυγούστου μου είπε. Μου βρωμάει η δουλειά πολύ και δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποιον που να το έχει αγοράσει απο εκεί. Θα με πάρουν τηλέφωνο και θα πάω να δω τι παίζει. βλέπω να είναι κανα ePad... :X

αν σκεφτείς ότι το link δεν υπάρχει πια...

στην κατηγορία "apple store" έχουν 1 macbook air, 1 macbook, 1 macbook pro...

στη Δροσοπουλου 52 ( ναι όπως το βλέπεις χωρίς τόνο) είναι και τα γραφεία της εταιρείας που έκανε το web site του computer4all ( ίδιο fax και ίδιο 1 τηλ )...

google ads στις σελίδες που προτείνουν και ανταγωνιστές...

κάτι δεν πάει καλα!!!!

κάτι δεν πάει καλα!!!!

Θα σκέφτηκαν, "αφού δεν πρόκειται να βγάλουμε φράγκο πουλώντας προϊόντα, κάτσε μήπως βγάλουμε τουλάχιστον τίποτα από τα Google Ads" :lol: :lol: :lol:

αν σκεφτείς ότι το link δεν υπάρχει πια...

στην κατηγορία "apple store" έχουν 1 macbook air, 1 macbook, 1 macbook pro...

στη Δροσοπουλου 52 ( ναι όπως το βλέπεις χωρίς τόνο) είναι και τα γραφεία της εταιρείας που έκανε το web site του computer4all ( ίδιο fax και ίδιο 1 τηλ )...

κάτι δεν πάει καλα!!!!

Ναι δεν αμφιβάλει κανείς. Πάντως είναι αρκετά τα άτομα (μαζί κ εγώ) που στις 23 περιμένουμε τηλέφωνο απο το κατάστημα για τα iPad. Θα γράψω τι έγινε όταν πάω εκεί. Όλα σε αυτό το μαγαζί βρωμάνε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε δεν θα μας πάρουν τα λεφτά με το ζόρι.

Τώρα τον τόνο στην οδό τον έβαλαν! Ι. Δροσόπουλου!!!!!!

Εγώ Κυψελιώτης γέννημα-θρέμα την ξέρω μια ζωή Ιωάννη Δροσοπούλου!!!!!

Αν ζητήσεις στην Κυψέλη Ι. Δροσόπουλου, κανείς δεν θα ξέρει για ποια οδό μιλάς...

Τώρα αν εννοούν άλλη οδό δεν ξέρω....... :P

Θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε iPad με OLED ή Retina στις 9.7". Εγώ πάντως θα δώσω το Wifi 16GB γύρω στα 520€ να πάρω το 3G, γιατί έφαγα τρελή ξενέρα στις διακοπές που ήθελα να βλέπω κανα email.

Θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε iPad με OLED ή Retina στις 9.7". Εγώ πάντως θα δώσω το Wifi 16GB γύρω στα 520€ να πάρω το 3G, γιατί έφαγα τρελή ξενέρα στις διακοπές που ήθελα να βλέπω κανα email.

Δεν ειχες dataplan στο κινητο σου να κανεις tethering?

Είμαι με το iPhone 2G ακόμα και δε σκοπεύω να αγοράσω καινουρια συσκευή στο άμεσο μέλλον, οπότε προτιμώ να δωσω μια Χ διάφορα να παρω το 3G iPad. Άλλωστε από τοτε που πήρα το iPad, το iPhone μόνο για κλήσεις το έχω. Το wifi του έχω να το ανοίξω κανα 2μηνο+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...