tr3quart1sta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Παιδιά το youtube στο ipad μου βγάζει ελάχιστα videos αν κάνω search, και γενικά τα subscriptions δε μου τα εμφανίζει τα περισσότερα. Δεν γίνετε να έχουμε κανονικό youtube, υπάρχει alternate app; απο το safari δοκιμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Παιδιά το youtube στο ipad μου βγάζει ελάχιστα videos αν κάνω search, και γενικά τα subscriptions δε μου τα εμφανίζει τα περισσότερα. Δεν γίνετε να έχουμε κανονικό youtube, υπάρχει alternate app; μπες στο m.youtube.com και πάτα το + και μετά προσθήκη σε αφετηρία . Αυτό έχω κάνει εγώ στο iPhone και έχω καταργήσει την εφαρμογή. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο και στο iPad άλλα είναι πολύ καλύτερο έτσι. Κάνε μια δοκιμή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Καποιες ερωτησεις βασικες τωρα που προλαβαινω να το ακυρωσω , το 3G δεν εχει καποια hardware διαφορα με το απλο ετσι? (πχ ενσωματομενο GPS) Το απλό ΔΕΝ έχει GPS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Τώρα είδα στο cydia πως βγήκε update για το ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά δεν αναφέρει τι έχει αλλάξει. Οι παρενθεσεις πάντως παραμένουν προβληματικές. Κάποιος που έχει 3.2.1 να μας πει αν μπαίνει τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 just found my holiday destination! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Υστερα απο 4 συνεχομενες επισκεψεις του φιλου μου στο applestore του Las Vegas , καταφερε και βρηκε σημερα ενα 16GB-3G διαθεσιμο και μου το πηρε. Το 32GB-wifi του ειχα παραγγειλει αλλα δεν υπηρχε ουτε για δειγμα. Τις 2 πρωτες μερες δεν εβρισκε τπτ διαθεσιμο , χθες βρηκε ενα 64GB-3G , αλλα ανεβαινε πολυ το κοστος και σημερα αυτο που τελικα μου πηρε. Με φορους USA και συναλλαγμα της πιστωτικης μου βγηκε 540Ε , οχι και φτηνα αλλα φτηνοτερα απ οσο θα κανει οταν ερθει εδω. Καρτο-ιντερνετ εχουν βγαλει οι αλλες εταιριες ή μονο η Βοδαφονε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Υστερα απο 4 συνεχομενες επισκεψεις του φιλου μου στο applestore του Las Vegas , καταφερε και βρηκε σημερα ενα 16GB-3G διαθεσιμο και μου το πηρε.Το 32GB-wifi του ειχα παραγγειλει αλλα δεν υπηρχε ουτε για δειγμα. Τις 2 πρωτες μερες δεν εβρισκε τπτ διαθεσιμο , χθες βρηκε ενα 64GB-3G , αλλα ανεβαινε πολυ το κοστος και σημερα αυτο που τελικα μου πηρε. Με φορους USA και συναλλαγμα της πιστωτικης μου βγηκε 540Ε , οχι και φτηνα αλλα φτηνοτερα απ οσο θα κανει οταν ερθει εδω. Καρτο-ιντερνετ εχουν βγαλει οι αλλες εταιριες ή μονο η Βοδαφονε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Καρτο-ιντερνετ εχουν βγαλει οι αλλες εταιριες ή μονο η Βοδαφονε? Απ'όσο ξέρω έχει βγάλει τελευταία κι η Cosmote! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 θελω ipad μονο και μονο για να βαλω touch osc και να το κανω daw controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 To backup μου παίρνει ωρες κυριολεκτικά. Έχω ένα 16γιγα ipad , το έβαλα χτες βράδυ κατα τις 12 και σήμερα στις 8 το πρωι ήταν στο 1/3 περίπου όπου και το σταμάτησα. Τι γίνεται με αυτό το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dp@pa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 To backup μου παίρνει ωρες κυριολεκτικά. Έχω ένα 16γιγα ipad , το έβαλα χτες βράδυ κατα τις 12 και σήμερα στις 8 το πρωι ήταν στο 1/3 περίπου όπου και το σταμάτησα. Τι γίνεται με αυτό το θέμα; μπα τετιες ωρες ποτε, το πολυ καμια ωριτσα, η 45 λεπτα. Οχι περισσοτερο. Εξαρτατε και τι του εχεις βαλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδες SOS , καποιος με iPad 3G να μου δωσει τα φωτα του σχετικα με sim &ιντερνετ. Πηγα σημερα απο τα καταστημα να δω τι παιζει απο καρτο-ιντερνετ. Τους εξηγησα οτι προκειται για iPad και περιεργως δεν με κοιταγανε σαν ΟΥΦΟ , αλλα ειχαν καποιες βασικες πληροφοριες. Λοιπον στην κοσμοτε σου δινουν καρτο-ιντερνετ με 5/ημερα ή 15/εβδομαδα ή 30(!)/μηνα ολα φυσικα με 1GB οριο. Στη wind εχει 10/μηνα με 1GB οριο και κατι αλλα ανα ημερα ή βδομαδα χωρις οριο που ομως δεν με ενδιαφεραν λογω τιμης. Στη βοδαφονε εχουν το 1/ημερα με 1GB και κατι αλλα ανα 15ημερες ή μηνα. Αλλα μου ειπαν το εξης: εχουν ενημερωση (μου το εδειξε και στο pc) απο τα κεντρικα οτι οι απλες sim δεν ειναι συμβατες με το ipad. Δεν ηξερε αν ειναι λογω μεγεθους (micro sim-sim απλη) ή λογω καποιου πρωτοκολου. Αλλα εκλεινε προς το πρωτοκολο. Επισης μου ειπε οτι η ανανεωση γινεται ΜΟΝΟ μεσω κινητου. Δηλαδη θα πρεπει να βαζω την microsim σε κινητο και να καλω για να περασω μοναδες. Πραγμα αδυνατο. (ακομα και αν παρω το 4 , σιγα μην καθομαι να αλλαζω καρτες με τους συνδετηρες.) Μπορει καποιος με 3G στην Ελλαδα να μου πει τι εχει κανει? Data συμβολαιο δεν μου χρειαζεται , πιο πολυ το θελω τωρα για καμια 10αρια μερες για τις διακοπες και μετα οποτε μου χρειαζεται να κανω μια ανανεωση. Ασε που η ανανεωση στη wind γινεται και απο καταστημα οπως μου ειπαν. Κλεινω πιο πολυ στη wind αλλα με ανησυχει το αν θα ειναι συμβατη η απλη sim. ΥΓ γνωριζω για το κοψιμο της sim με χαρτοκοπτη σε micro-sim. ================================================================================================================ ΕDIT μου ηρθε τρελλη εμπνευση , αν γνωριζει καποιος να μου πει αν ειναι εφικτο: Αν παω στη βοδαφονε που εχω συμβολαιο κινητου , με data plan και ζητησω να μου βγαλουν αντιγραφο της καρτας sim (γινεται σε χρεωνουν 20Ε την καρτα +3-5Ε μηνιαιο παγιο) δηθεν για να τη βαζω σε 2 κινητα , μπορουν να ανακαλυψουν οτι την εχω στο ipad για να χρησιμοποιω και απο κει το data plan μου? Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2010 από mdr21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Λοιπο, τελικά έκανα update με το ομώνυμο κουμπακι στο iTunes. Όλα πήγαν πολύ καλά , διατήρησε τις ρυθμίσεις μου και τις εφαρμογές μου. Στην συνέχεια έκανα το jailbreak πολύ εύκολα και γρήγορα και ξαναπερασα ότι είχα βάλει στο cydia. Όλα φαίνεται να δουλεύουν πολύ καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Παιδες SOS , καποιος με iPad 3G να μου δωσει τα φωτα του σχετικα με sim &ιντερνετ. Η κανονική SIM αν την κόψεις σωστά τότε παίζει στο iPad. Έχω το 3G και το χρησιμοποιώ έτσι εδώ και 1,5 μήνα. Δεν έχει κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα. Σαν SIM λοιπόν ΔΕΝ έχεις πρόβλημα. Με την προϋπόθεση βέβαια να την κόψεις σωστά. (εγώ με ψαλίδι την έκοψα, με πολύ προσοχή και όλα οκ) Όσον αφορά το δεύτερο όμως θα έχεις πρόβλημα καθώς αν όντως πρέπει να κάνεις την ανανέωση από κινητό τότε προφανώς δεν θα μπορείς να την βάλεις σε κινητό για να το κάνεις. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες καθώς έχω κανονικό ADSM με συμβόλαιο. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν αντάπτορες που κάνουν την microSIM --> κανονική SIM. Δεν θυμάμαι που το είδα, google it και κάτι θα βρεις. Ο "κλώνος" SIM νομίζω παίζει μόνο για συμβόλαιο, όχι για καρτοκινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ο "κλώνος" SIM νομίζω παίζει μόνο για συμβόλαιο, όχι για καρτοκινητό. Ναι αυτο λεω , αμα κανω κλωνο την sim του κινητου μου , που ειναι με συμβολαιο και εχει και data plan για το iphone μου , θα ξερουν οτι μπαινω και απο το ipad? Η κανονική SIM αν την κόψεις σωστά τότε παίζει στο iPad. Έχω το 3G και το χρησιμοποιώ έτσι εδώ και 1,5 μήνα. Δεν έχει κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα. Σαν SIM λοιπόν ΔΕΝ έχεις πρόβλημα. Με την προϋπόθεση βέβαια να την κόψεις σωστά. (εγώ με ψαλίδι την έκοψα, με πολύ προσοχή και όλα οκ) Αυτο χρησιμοποιησες για να την κοψεις ή πηρες μηχανημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα