Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα είμαι στο αυτοκίνητο με τα πεθερικά μου, στο πίσω κάθισμα. Έχω Ίντερνετ με το joikuspot στο symbian κινητό μου και δίνω στο iPad, έχω και gps με tom-tom και google maps με το vodafonακι, και κάνω δουλειά μου!!!! Κατευθυνομαστε Νότια Κρήτη και πιανω edge.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τώρα είμαι στο αυτοκίνητο με τα πεθερικά μου, στο πίσω κάθισμα. Έχω Ίντερνετ με το joikuspot στο symbian κινητό μου και δίνω στο iPad, έχω και gps με tom-tom και google maps με το vodafonακι, και κάνω δουλειά μου!!!! Κατευθυνομαστε Νότια Κρήτη και πιανω edge.

τα πεθερικά είναι απαραίτητα για όλες αυτές τις συνδέσεις......:-):-):-):-)

Χτες, τελευταια ημέρα τω διακοπών μου πήγα κάποια στιγμή να ανοίξω το Rock, Μια εφαρμογή που ουσιαστικά λειτουργεί σαν συμπληρωματική του Cydia. Το είχα ξαναδουλέψει. Τρώει ένα κόλλημα λοιπόν το rock και δεν μπορούσα να κλείσω το ipad. Με τα πολλά κάνω επανεκίνηση με τα δύο κουμπιά και τα χάνω όλα και πάω στην οθόνη connect to itunes.

Προσπάθησα να κάνω restore την 3.2 αλλά να μου βγάζει συνεχώς ένα μυνημα λάθους 3194 ή κάτι τέτοιο. Τλικώς με πολύ διάβασμα και πολλές προσπάθειες τα κατάφερα αργά το βράδυ. Συμπέρασμα; Μηχανήματα του σατανά!

Για κάποιον ο οποίος έχει iPhone 2G και iPad (non-3G), ποιά είναι η καλύτερη (αν υπάρχει) λύση για mobile internet;

Ή παίρνεις κάποιο 3g τηλέφωνο, ή παίρνεις κάποιο 3g mobile access point. Δεν νομιζω να υπάρχει άλλη λύση.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το 3g Nokia e51 με την symbian εφαρμογή joikuspot που δημιουργει ασύρματο access point.

Για κάποιον ο οποίος έχει iPhone 2G και iPad (non-3G), ποιά είναι η καλύτερη (αν υπάρχει) λύση για mobile internet;

Εγώ πάνως είμαι ευχαριστημένος με το Vodafone mifi αν και είναι λίγο τσιμπιμένο. Εγώ το πήρα με την επιδότηση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι ενας φιλος μου στο Αμερικα και προσφερθηκε να μου το φερει.

Το θελω για να σερφαρω ξαπλωτος , για κανα παιχνιδακι και να βλεπω ταινιες.

Δεν μπορω να καταληξω ομως να του πω να μου παρει το wifi 32GB ή το 3G 16GB ???

Σε σπιτι , δουλεια , φιλους εχω παντου wifi. Σε εξοχικο ομως οχι , αλλα ουτε και καλο σημα κινητου...

Καποιες σκεψεις?

ΥΓ: τα apps που εχω στο iphone και ειναι συμβατα και με ipad θα μπορω να τα μεταφερω στο ipad ή θα πρεπει να τα ξαναγορασω??

Επεξ/σία από mdr21

ΥΓ: τα apps που εχω στο iphone και ειναι συμβατα και με ipad θα μπορω να τα μεταφερω στο ipad ή θα πρεπει να τα ξαναγορασω??

Δεν χρειάζεται να τα ξαναγοράσεις. Μπορείς να τα έχεις ταυτόχρονα και στα 2.

• Super Moderators

Ακριβώς, αλλά μόλις δει πόσο χάλια είναι όταν τρέχουν στη μέση της οθόνης ή με το zoom x2 θα ξενερώσει απίστευτα!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...