tr3quart1sta Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μόλις πήρα ένα iPad 64gb Wifi αγορασμένο πρίν μια εβδομάδα απο Applestore Λονδίνου. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το έκανε χτες jb με spirit. fail δσφαδδφασ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ρε παληκάρια μια γρήγορη βοήθεια παρακαλώ;Μόλις πήρα ένα iPad 64gb Wifi αγορασμένο πρίν μια εβδομάδα απο Applestore Λονδίνου. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το έκανε χτες jb με spirit. Εγώ είχα έτοιμο το σετ των apps που θα συγχρονίσω απο το iTunes μου, και σήμερα το σύνδεσα και αφού επέλεξε contacts,photos apps music κ.λ.π που θέλω να συγχρονίσω πάτησα apply και αφού μου έβγαλε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης αν θέλω απο εδώ και πέρα να συγχρονίζει με το δικό μου λογαριασμό itunes ξεκίνησε το sync. Το πρόβλημα είναι ότι πέρασαν τα contacts,addressbook και όταν ξεκίνησε να κάνει sync apps σταμάτησε και βγήκε στο ΟΚ χωρίς να περάσει τίποτα άλλο. Το iPad είναι σίγουρα jb έχει cydia και απο το installous περνάς apps κανονικά, αλλά υποθέτω ότι φταίει το itunes 9.2 που εχω στο mac. Όμως αν έχει γίνει ήδη το jb δε θα έπρεπε να παίζει κανονικά το sync? Please help γιατί έχω 60-70 ipad apps έτοιμες να περάσουν + μουσική +βιβλία φτιαγμένα με calibre έτοιμα να περάσουν, φεύγω την Τρίτη διακοπές και έχω πάθει μεγάλη ζημιά. πρέπει όλα να παίξουν σύντομα. Υ.Γ Αν κάνω appzap το itunes 9.2 και βάλω to 9.1.1 θα χάσω όλα αυτά που έχω φτιάξει στο iTunes Για να κάνεις συγχρονισμό apps μέσω του iTunes πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το AppSync από Cydia source http://cydia.hackulo.us στο iPad!!!!!!! Δεν φταίει ούτε το iTunes 9.2 ούτε το Spirit που δουλεύουν άψογα με το fw 3.2! Επίσης για να δουλέψει σωστά ο συγχρονισμός ανάμεσα στις εφαρμογές που θα συγχρονίσεις θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μία επίσημη κατεβασμένη από το AppStore (ακόμα κι ας είναι δωρεάν εφαρμογή, δεν ενοχλεί, φτάνει να είναι επίσημη και όχι του θείου!) Πέρα από αυτά, αν ήμουν στη θέση σου θα του έκανα ένα restore και ένα jailbreak από την αρχή, ώστε να ήμουν σίγουρος τι έχει γίνει και τι έχει περαστεί στο iPad, και όχι να κάνω υποθέσεις τι έχει περάσει και τι όχι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Θα το ξαναέστεινα από την αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δοκίμασα να το κάνω factory restore αλλά μου δίνει μόνο επιλογή με update σε 3.2.1. Το appsync το έβαλα αλλά πάλι τζίφος, καμμια ιδέα? ---------- Προσθήκη 19-07-2010 στις 00:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 18-07-2010 στις 22:59 ---------- Φίλε kpartsi χίλια ευχαριστώ, το μόνο που είχα ξεχάσει ήταν να κατεβάσω μια free app με το λογαριασμό μου, ενώ είχα κάνει sign in με το δικό μου, αυτό δε το είχα κάνει, τώρα όλα κομπλέ. Και πάλι ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα να το κάνω factory restore αλλά μου δίνει μόνο επιλογή με update σε 3.2.1.Το appsync το έβαλα αλλά πάλι τζίφος, καμμια ιδέα? ---------- Προσθήκη 19-07-2010 στις 00:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 18-07-2010 στις 22:59 ---------- Φίλε kpartsi χίλια ευχαριστώ, το μόνο που είχα ξεχάσει ήταν να κατεβάσω μια free app με το λογαριασμό μου, ενώ είχα κάνει sign in με το δικό μου, αυτό δε το είχα κάνει, τώρα όλα κομπλέ. Και πάλι ευχαριστώ Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις restore σε factory settings (fw 3.2), κατεβάζεις στο σκληρό σου το fw 3.2 για το iPad από εδώ και για να το ''ταϊσεις'' στο iTunes, την στιγμή που πατάς restore έχεις ήδη πατημένο το Alt/Option! Αυτό θα σου δώσει την επιλογή να διαλέξεις το fw 3.2 που έχεις κατεβάσει! (Αν σου δουλεύουν τώρα όλα άψογα, καλύτερα να μην το πειράξεις και να το αφήσεις όπως είναι, αλλά σε περίπτωση που κάτι συμβεί και θέλεις να του ξαναπεράσεις το fw 3.2 από την αρχή, υπάρχει ο παραπάνω τρόπος!) Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2010 από kpartsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsmeros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Υπάρχει δυνατότητά να μπορουμε να ανεβάζουμε videos- links από το youtube η το pandora στο facebook, twitter κτλ; Δυστυχώς δε βλέπω τέτοια επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 ανακοινωση της απλ σημερα για νεες χωρες που θα πουληθει το ιπαδ.. ελλαντισταν γιοκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σήμερα άνοιξα τον icab mobile browser και μου έβγαλε μυνημα πως μου το έχει φέρει ο θείος και να το αγοράσω. Βγήκα και εγώ στο ψάξιμο. Δοκίμασα τον atomic, πολύ καλός μετ τα tabs αλλα δεν υποστηρίζει download αρχείων. Κοιτάζοντας λίγο ακομα βρήκα έναν σχετικά φρέσκο, ονόματι mercury, ο οποίος έχει ωραία tabs, υποστηρίζει downloads και μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορος από τους άλλους δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 +1 για τον mercury. Τώρα αυτόν δουλεύω και με έχει βολέψει παρά πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Και ο Perfect Browser έχει tabs. Καλός είναι αλλά για κάποιο λόγο επέστρεψα στον Safari..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Λοιπόν, πήρα αυτό http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400138348944 το gps από bay. Είναι σούπερ μίνι και έκανε μόλις 20Ε. Συνδέθηκε για πλακα με το wifi iPad μου και έδωσε κατευθείαν στίγμα στο maps, google earth κλπ. Το δοκίμασα και με το tom-tom greece και δουλεύει κανονικοτατα. Όχι ότι σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το iPad για πλοήγηση αλλά έτσι, ήθελα να το δοκιμάσω. Υγ. Το gpsακι κλειδώνει στίγμα για πλακα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 εξαιρετικα ενδιαφερον!Χρησιμοποιησες καποιο προγραμμα απο cydia για να το συνδεσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Χρησιμοποίησα το roqybt. Η διαδικασία είναι η εξής: ανοίγουμε το gps και μετα τρέχουμε το roqybt. Αμέσως βρίσκει τις Bluetooth συσκευές τριγύρω και μας ρωτάει με ποια να συνδεθεί. Διαλεγουμε το vodagps και αμέσως δείχνει το στίγμα μας. Στην συνέχεια βγαίνουμε από το προγραμμα (το Bluetooth stack του συνεχίζει να τρέχει ομως) και ανοίγουμε οποιοδήποτε προγραμμα θελουμε που να χρησιμοποιεί gps. Με το tom-tom που το δοκίμασα ακολουθεί το στίγμα κανονικά και δίνει και οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 απο μπαταρια το gps τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 απο μπαταρια το gps τι λεει? Δεν έχω υπόψιν μου αλλά σε review που διάβασα λέει πως έχει πολύ καλή μπαταρία και με πολύ καλή διαχείριση ενέργειας. Πάντως στην συσκευασία περιλαμβάνει και φορτιστής USB αυτοκινήτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anesperos13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Παιδιά να το πάρω.. Δε πειράζει που είναι vodafone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα