kgian Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει με bluetooth έναν δέκτη gps σαν αυτόν http://cgi.ebay.co.uk/VODAFONE-51-CH-BLUETOOTH-GPS-SAT-NAV-KEYRING-RECEIVER-/120587003805?cmd=ViewItem&pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item1c138ba79d και να δει αν δουλεύει; Το Ipad πρέπει να είναι jailbroken και να έχει εγκατεστημένο το roqyBT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω φιλε για τις πληροφορίες ΥΠ: ωραια , τωρα κάποιος που να μην μου ανακυκλώσει αυτά που γράφω και να με βοηθήσει εαν γνωρίζει Ανακύκλωση??? Δεν μας έχεις πει καν αν έχεις σπασμένο iPad ή όχι και είσαι και αγενής... Με βάση τις πληροφορίες σου η απάντηση ήταν πλήρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Και εσυ γράφεις reply για να ανεβάσεις το post count σου με την ίδια λογική. End of discussion, αποσύρω την ερώτησή μου. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Και εσυ γράφεις reply για να ανεβάσεις το post count σου με την ίδια λογική. End of discussion, αποσύρω την ερώτησή μου. Ευχαριστώ Να ανεβάσω το post count μου??? Αν ήμουν 10 χρονών θα με ενδιέφερε...... Δες από πότε είναι το προφίλ μου για να καταλάβεις αν με ενδιαφέρει το "post count" μου..... Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Να κάνω και εγω μια ερώτηση. Με πιο πρόγραμμα περνάτε εκτός του itunes μουσική/ βίντεο στο ipad σας. Δοκίμασα το media monkey αλλα τελικά δεν μπόρεσε να δει καθόλου το ipad μου. Ο λόγος που θέλω να το κάνω αυτό είναι μιας και έχω και διαφορετικούς υπολογιστές που κάνω synq το ipad μαζι τους όπως και πολλές φορές σβήνω τα mp3 και γίνεται ένα μπάχαλο στη διαδικασία του synq. Τελικα ειναι Jb το ipad? Σε ποσους υπολογιστες το κανεις sync? Πανω απο 5 , δεν νομιζω. Καντους ολους authorize και συνεχισε να χρησιμοποιεις το itunes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Bγήκε η 3.2.1 πάντως. Και καλά φτιάχνει το wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Bγήκε η 3.2.1 πάντως. Και καλά φτιάχνει το wifi. Και χαλάει το jailbreak. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ε ναι, υπομονή μέχρι τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Το θέμα είναι να φτιάξει και την μλκ με το ιστορικό του Safari που μου την έχει σπάσει πολύ άγρια! Btw, το spirit το κατάφεραν να δουλεύει με το iTunes 9.2 ή ακόμα χρειάζεται το παλιό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Το Spirit δουλεύει μια χαρά με το iTunes 9.2. Με το καινούργιο fw 3.2.1 δεν δουλεύει!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ah ok! Γιατί στην αρχή όταν βγήκε το iTunes 9.2, δεν δούλευε το Spirit. Από ότι είδα τώρα, βγάλανε fix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosvel Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μια ερωτησούλα Έχει κάνει κάποιος την αναβάθμιση σε 3.2.1; Προσφέρει κάτι παραπάνω που να αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEMACHINE Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μια ερωτησούλα Έχει κάνει κάποιος την αναβάθμιση σε 3.2.1; Προσφέρει κάτι παραπάνω που να αξίζει; ΔΙορθώνει το wi-fi σήμα και βελτιώνει τον safari στο να μην κάνει refresh τις σελίδες κάθε φορά που πας από tab σε tab. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anesperos13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Aυτο με το safari όντως είναι πολύ κουραστικό ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ρε παληκάρια μια γρήγορη βοήθεια παρακαλώ; Μόλις πήρα ένα iPad 64gb Wifi αγορασμένο πρίν μια εβδομάδα απο Applestore Λονδίνου. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το έκανε χτες jb με spirit. Εγώ είχα έτοιμο το σετ των apps που θα συγχρονίσω απο το iTunes μου, και σήμερα το σύνδεσα και αφού επέλεξε contacts,photos apps music κ.λ.π που θέλω να συγχρονίσω πάτησα apply και αφού μου έβγαλε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης αν θέλω απο εδώ και πέρα να συγχρονίζει με το δικό μου λογαριασμό itunes ξεκίνησε το sync. Το πρόβλημα είναι ότι πέρασαν τα contacts,addressbook και όταν ξεκίνησε να κάνει sync apps σταμάτησε και βγήκε στο ΟΚ χωρίς να περάσει τίποτα άλλο. Το iPad είναι σίγουρα jb έχει cydia και απο το installous περνάς apps κανονικά, αλλά υποθέτω ότι φταίει το itunes 9.2 που εχω στο mac. Όμως αν έχει γίνει ήδη το jb δε θα έπρεπε να παίζει κανονικά το sync? Please help γιατί έχω 60-70 ipad apps έτοιμες να περάσουν + μουσική +βιβλία φτιαγμένα με calibre έτοιμα να περάσουν, φεύγω την Τρίτη διακοπές και έχω πάθει μεγάλη ζημιά. πρέπει όλα να παίξουν σύντομα. Υ.Γ Αν κάνω appzap το itunes 9.2 και βάλω to 9.1.1 θα χάσω όλα αυτά που έχω φτιάξει στο iTunes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα