Tigran Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Και έχει και bug! έχει βάλει ο τυπάς ανάποδα τα σύμβολα της παρένθεσης. Πατάς να βάλεις "(" και αυτό βάζει το ")" και αντιστρόφως. Αλλά χαλάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ερώτηση... το πλήρως εξελληνισμένο OS για το iPad το περιμένουμε τελικά φθινόπωρο ή όχι; Έχουμε κανένα νεότερο; Στώωωωωω... (παίξιμο κομπολογιού).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ερώτηση... το πλήρως εξελληνισμένο OS για το iPad το περιμένουμε τελικά φθινόπωρο ή όχι; Έχουμε κανένα νεότερο; Στώωωωωω... (παίξιμο κομπολογιού).... Κάπου πήρε το μάτι μου μια είδηση για έλευση του iOS 4 στο iPad κατά... Νοέμβριο μεριά. Υποθέτω ότι τότες θα έρθει και η επίσημη υποστήριξη ελληνικής γλώσσας μαζί με το πλήρως εξελληνισμένο iOS. Εκτός αν γίνει κανά ξαφνικό και βγει νωρίτερα κάποιο update στο iOS 3.2 (που 'φοράει' το iPad) και χώσουν και τα ελληνικά. Το οποίο το βλέπω από χλωμό έως πεθαμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEMACHINE Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 να το βρούμε το native ελληνικό πληκτρολόγιο σπασμένο δεν παίζει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Τέεεελεια... Το κέρδισε κάπου ένας δικός μου και θα μου το πασάρει μέχρι να εξελληνιστεί... ελπίζω δηλαδή... δεν ξέρει Αγγλικά οπότε... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 να το βρούμε το native ελληνικό πληκτρολόγιο σπασμένο δεν παίζει???? ελα μου ντε το εχει κρυψει καλο ο εβραιος ....... αν γνωριζει καποιος κατι πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Σήμερα δοκίμασα το Isip για κλήσεις μέσω voip (απο wifi πάντα). Δουλέυει άψογα. Επίσης δοκίμασα τα location services με ένα τυχαίο wifi Που πέτυχα στον δρόμο, μια χαρά δουλεύουν, μόνο με τα δικά μου router δεν... Τέλος Η καινουρια έκδοση του yxplayer 1.0.2 έχει υποστήριξη για εξωτερικούς υπότιτλους .srt. Δεν δοκίμασα ελληνικούς γιατί δεν είχα εδώ στο γραφείο, αλλά ένα επεισόδιο με αγγλικους που έβαλα τους έπαιζε άψογα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 http://www.tuaw.com/2010/07/07/darts-from-the-iphone-to-the-ipad/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Εκτός αν γίνει κανά ξαφνικό και βγει νωρίτερα κάποιο update στο iOS 3.2 (που 'φοράει' το iPad) και χώσουν και τα ελληνικά. Το οποίο το βλέπω από χλωμό έως πεθαμένο... Πιο χλωμό και από τον Michael Jackson με κίτρινο πυρετό και αφυδάτωση συντροφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Λοιπον μολις δοκιμασα ενα αρκετα καλο προγραμμα για streaming απο το pc/mac στο ipad.Λεγεται stream to me μπορειτe να το βρειτε στο appstore και στο installus.Η server μορφη του για εγκατασταση στο pc/mac κατεβαινει απο εδω: http://projectswithlove.com/streamtome/servetome.html .Δουλεύει αρκετα καλα και στην μουσικη και στα video τσεκαρετε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Λοιπον μολις δοκιμασα ενα αρκετα καλο προγραμμα για streaming απο το pc/mac στο ipad.Λεγεται stream to me μπορειτe να το βρειτε στο appstore και στο installus.Η server μορφη του για εγκατασταση στο pc/mac κατεβαινει απο εδω: http://projectswithlove.com/streamtome/servetome.html .Δουλεύει αρκετα καλα και στην μουσικη και στα video τσεκαρετε το! Πολύ ενδιαφέρον, thanks γιατί, απ' ότι βλέπω, υφίσταται η ίδια εφαρμογή και στο iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Για video παίζει και το airvideo με live conversion(γίνεται on the fly απο το pc που είναι server) και ελληνικούς srt υπότιτλους!!! Με ενα καλωδιάκι hdmi συνδέεις με την tv και παίζεις ασύρματα σχεδόν ολα σου τα movies που εχει στο pc.(πολύ καλό και εντυπωσιακό) Αυτό στο iphone αλλά απο ότι βλέπω είναι και για ipad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Να κάνω και εγω μια ερώτηση. Με πιο πρόγραμμα περνάτε εκτός του itunes μουσική/ βίντεο στο ipad σας. Δοκίμασα το media monkey αλλα τελικά δεν μπόρεσε να δει καθόλου το ipad μου. Ο λόγος που θέλω να το κάνω αυτό είναι μιας και έχω και διαφορετικούς υπολογιστές που κάνω synq το ipad μαζι τους όπως και πολλές φορές σβήνω τα mp3 και γίνεται ένα μπάχαλο στη διαδικασία του synq. Αρα πείτε μου γενικά ιδέες για προγράμματα μεταφοράς μουσικής / βίντεο ή ακομα και να αντικαταστήσω πλήρως το itunes με κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Να κάνω και εγω μια ερώτηση. Με πιο πρόγραμμα περνάτε εκτός του itunes μουσική/ βίντεο στο ipad σας. Δοκίμασα το media monkey αλλα τελικά δεν μπόρεσε να δει καθόλου το ipad μου. Ο λόγος που θέλω να το κάνω αυτό είναι μιας και έχω και διαφορετικούς υπολογιστές που κάνω synq το ipad μαζι τους όπως και πολλές φορές σβήνω τα mp3 και γίνεται ένα μπάχαλο στη διαδικασία του synq. Αρα πείτε μου γενικά ιδέες για προγράμματα μεταφοράς μουσικής / βίντεο ή ακομα και να αντικαταστήσω πλήρως το itunes με κάτι άλλο Αν μιλάς για jailbroken iPad πρέπει να γίνεται με άλλες εφαρμογές αλλά δεν ξέρω πως καθώς δεν το έχω σπάσει (και δεν θέλω). Αν μιλάς για κανονικό iPad τότε παίζεις μόνο με iTunes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Αν μιλάς για jailbroken iPad πρέπει να γίνεται με άλλες εφαρμογές αλλά δεν ξέρω πως καθώς δεν το έχω σπάσει (και δεν θέλω). Αν μιλάς για κανονικό iPad τότε παίζεις μόνο με iTunes... Ευχαριστω φιλε για τις πληροφορίες ΥΠ: ωραια , τωρα κάποιος που να μην μου ανακυκλώσει αυτά που γράφω και να με βοηθήσει εαν γνωρίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα