Tigran Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πόσο σου βγήκε το kit αν επιτρέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τόνους βάζεις όπως και στο iphone κρατώντας πατημένο το γράμμα σου βγάζει τα τονιζόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πόσο σου βγήκε το kit αν επιτρέπεται; Απο το δικό μας play247, ετοιμοπαράδοτο με 46Ε. Τώρα βέβαια που το ψάχνω στο μαγαζι και στο skroutz (απο εκειτο βρήκα) δεν βλέπω διαθεσιμότητα. Λες να είχαν φέρει ένα και να το πήρα εγώ; Ένα τηλέφωνο πάντως δεν βλάπτει για όποιον ενδιαφέρεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Έδωσα και εγώ πριν λίγο τον φόρο μου στον εβραιο!!!! Πάντως άλλη φάση τα απευθείας ελληνικα!!! Αλήθεια, τόνους πως βάζουμε εκτός από το να μπαίνουν αυτόματα; Να κάνω ένα μίνι review για το camera connection kit που αγορασα την Παρασκευή. Με απλά λόγια, σου δίνει USB και sd card στο iPad. Συνδεεις οποιδηποτε φλασακι, βλέπεις με το ifile απευθείας τα περιεχόμενα του και τα κανείς copy paste στο αρμόδιο προγραμμα και τα παίζεις. Κάποια αρχεία όπως PDF κλπ σου βγάζει επιλογή να τα ανοίξεις με το κατάλληλο προγραμμα όπως το good reader, αλλά έτσι κι αλλιώς τα κάνει αυτόματα copy στον φάκελο τους... Ταινίες avi παίζω με το oplayer HD απευθείας, νομίζω όμως θέλει τους υποτιτλους ενσωματομενους... Να υποθέσω μιλάς και στις δυο περιπτώσεις για σπασμένο iPad? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Να υποθέσω μιλάς και στις δυο περιπτώσεις για σπασμένο iPad? Ναι, μιλάμε για jabroken ipad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ενδιαφέρον: http://www.cultofmac.com/apple-updates-mobileme-idisk-app-to-include-multitasking-more/49654?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+cultofmac%2FbFow+%28Cult+of+Mac%29 Κυρίως για το θέμα του "streaming" μουσικής... ---------- Προσθήκη στις 08:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:22 ---------- Ναι, μιλάμε για jabroken ipad. Ok... Σχετικά με το camera connection kit, έχετε υπόψη ότι στις ΗΠΑ δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Περνούσα καθημερινά από Apple Store για να βρω ένα και δεν υπήρχε τίποτα. Και αναγκάστηκα τελικά να αγοράσω 2 κάρτες μνήμης για την φωτογραφική... Επίσης στο Αμερικάνικο website του Store έβγαζε 3-4 βδομάδες αναμονή. Οπότε γενικά υπάρχει μια έλλειψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Λοιπον, σχετικα με το flash στο ipad (ή καλυτερα frash)!!! Εψαξα το .deb στο google, το κατεβασα, το έκανα εγκατάσταση με το ifile. Έκανα μια επανεκινηση και πλέον όπου έχει flash μου εμφανίζει ένα μεγάλο κόκκινο F, το παταω και παίζει. Παρά πολλά φλασακι είναι συμβατά και παίζουν απροβληματιστα. Επίσης όταν το κάνω εγκατάσταση έτσι μου το εμφανίζει και στο cydia οπότε μπορώ να το απεγκαταστησω οπότε θέλω πολύ εύκολα. Α, να πω πως δουλεύει με όλους τους browsers, εγώ χρησιμοποιώ αποκλειστικά τον icab. Γενικώς νομίζω πως είναι πολύ ακινδυνο να το δοκιμάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Λοιπον, σχετικα με το flash στο ipad (ή καλυτερα frash)!!! Εψαξα το .deb στο google, το κατεβασα, το έκανα εγκατάσταση με το ifile. Έκανα μια επανεκινηση και πλέον όπου έχει flash μου εμφανίζει ένα μεγάλο κόκκινο F, το παταω και παίζει. Παρά πολλά φλασακι είναι συμβατά και παίζουν απροβληματιστα. Επίσης όταν το κάνω εγκατάσταση έτσι μου το εμφανίζει και στο cydia οπότε μπορώ να το απεγκαταστησω οπότε θέλω πολύ εύκολα. Α, να πω πως δουλεύει με όλους τους browsers, εγώ χρησιμοποιώ αποκλειστικά τον icab. Γενικώς νομίζω πως είναι πολύ ακινδυνο να το δοκιμάσετε. Σε παρακαλώ τι πράματα κάθεσε και λες; Δεν παίζει flash στο ipad / Iphone γιατί θα καταστραφεί η μπαταρία, άσε που δεν μπορείς να κάνεις "interact" λόγο του ότι δεν καταλαβένει τα inputs πχ "hover" (Said by Steve Jobs). Ποιός είσαι ΕΣΥ που θα αμφισβητήσεις τον Jobs καημένε; Σε λίγο θα μας πουνε από την apple πως θα ανατιναχτεί και η συσκευή, αν κάποιοι developers έβαλαν το απαγορευμένο flash στα συγκεκριμένα προιόντα της apple, σκέψου ΑΝ ΗΘΕΛΕ πόσο καλύτερη δουλειά θα είχε κάνει η apple, όμως δεν θέλει να δει να χάνοντε τα "Online Zombie πορτοφόλια" από το itunes /appstore. μην αγριεύεις χαβαλέ κάνω αλλά λέω και αλήθειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Σε παρακαλώ τι πράματα κάθεσε και λες; Δεν παίζει flash στο ipad / Iphone γιατί θα καταστραφεί η μπαταρία, άσε που δεν μπορείς να κάνεις "interact" λόγο του ότι δεν καταλαβένει τα inputs πχ "hover" (Said by Steve Jobs). Ποιός είσαι ΕΣΥ που θα αμφισβητήσεις τον Jobs καημένε; Σε λίγο θα μας πουνε από την apple πως θα ανατιναχτεί και η συσκευή, αν κάποιοι developers έβαλαν το απαγορευμένο flash στα συγκεκριμένα προιόντα της apple, σκέψου ΑΝ ΗΘΕΛΕ πόσο καλύτερη δουλειά θα είχε κάνει η apple, όμως δεν θέλει να δει να χάνοντε τα "Online Zombie πορτοφόλια" από το itunes /appstore. μην αγριεύεις χαβαλέ κάνω αλλά λέω και αλήθειες Καλά, ας τους πει πρώτα κάποιος να αλλάξουν το "alpine", που γέμισε ο τόπος με συσκευές που έχουν το file system χύμα στο κύμα online και μετά ας βάλουν και το flash! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Εξαιρετικά νέα! Θα το κάνω κι εγώ το βράδυ, γιατί έχει πολλά sites που δεν προσφέρουν video content σε html5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juliahna12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 παιδιά να ρωτήσω, πως κανεις την πληρωμή για το ελληνικό πληκτρολογιο απο Cydia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέσω πιστωτικής/προπληρωμένης ή Paypal. Αν πατήσεις να το αγοράσεις θα σου εμφανισεί τις διαθεσιμες επιλογές πληρωμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juliahna12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Thanks! Καιρός ηταν αλλά μου φαίνεται πολυυ ακριβό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Thanks! Καιρός ηταν αλλά μου φαίνεται πολυυ ακριβό... Από περιέργεια και μόνο (μιας και δεν έχω jailbroken iPad) πόσο κοστίζει??? (δεν είχα ιδέα ότι κοστίζουν οι εφαρμογές σε Cydia κτλ!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEMACHINE Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Από περιέργεια και μόνο (μιας και δεν έχω jailbroken iPad) πόσο κοστίζει??? (δεν είχα ιδέα ότι κοστίζουν οι εφαρμογές σε Cydia κτλ!) 8 ευρώ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα