kgian Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Αλλά για κάτι που κάνει 370 ευρώ να δώσω 600+ την στιγμή που δεν υπάρχουν κιόλας και σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε να φάμε... όχι... Μην τρελένεσαι ρε φίλε, σε 1-2 χρόνια θα είναι κοινός τόπος τέτοιες (και καλύτερες) συσκευές. ΥΓ. Δεν κάνει 370, εμένα με την τελευταία ισοτιμία ευρώ-δολαρίου 460 ακατέβατα μου πήγε απο αμέρικα (το 16άρι)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Αλλά για κάτι που κάνει 370 ευρώ να δώσω 600+ την στιγμή που δεν υπάρχουν κιόλας και σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε να φάμε... όχι... Μην τρελένεσαι ρε φίλε, σε 1-2 χρόνια θα είναι κοινός τόπος τέτοιες (και καλύτερες) συσκευές. ΥΓ. Δεν κάνει 370, εμένα με την τελευταία ισοτιμία ευρώ-δολαρίου 460 ακατέβατα μου πήγε απο αμέρικα (το 16άρι)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Όχι, το έχω παρατηρήσει και εγώ. ---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:25 ---------- Για όσους δεν το γνωρίζουν κυκλοφόρησε στο cydia Ελληνικό native πληκτρολόγιο! Επιτέλους έχω ολόκληρο iPad γιατί χωρίς Ελληνικά ήταν μισό. Μπράβο ρε vfragos! Ευτυχώς το ανέφερες, γιατί είχα να κοιτάξω εδώ και καμιά βδομάδα το Cydia! Έτσουξε βέβαια λίγο η τιμή, αλλά χαλάλι... Btw, αυτό με το ιστορικό έχει καταντήσει αηδία! Πρέπει οπωσδήποτε να βγάλουν fix. Btw, προβλέπω σύντομα να έχουμε και flash χάρη στο android http://www.engadget.com/2010/07/04/flash-10-1-ported-to-ipad-burninates-the-countryside-video/ Πάντως σχετικά με το δίλλημα iPhone-iPad, εγώ να πω ότι απο τότε που πήρα το δεύτερο, το 2G μου είναι συνεχώς με το wifi κλειστό. Το χρησιμοποιώ πλέον μονο σαν τηλέφωνο και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Όχι, το έχω παρατηρήσει και εγώ. ---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:25 ---------- Για όσους δεν το γνωρίζουν κυκλοφόρησε στο cydia Ελληνικό native πληκτρολόγιο! Επιτέλους έχω ολόκληρο iPad γιατί χωρίς Ελληνικά ήταν μισό. Μπράβο ρε vfragos! Ευτυχώς το ανέφερες, γιατί είχα να κοιτάξω εδώ και καμιά βδομάδα το Cydia! Έτσουξε βέβαια λίγο η τιμή, αλλά χαλάλι... Btw, αυτό με το ιστορικό έχει καταντήσει αηδία! Πρέπει οπωσδήποτε να βγάλουν fix. Btw, προβλέπω σύντομα να έχουμε και flash χάρη στο android http://www.engadget.com/2010/07/04/flash-10-1-ported-to-ipad-burninates-the-countryside-video/ Πάντως σχετικά με το δίλλημα iPhone-iPad, εγώ να πω ότι απο τότε που πήρα το δεύτερο, το 2G μου είναι συνεχώς με το wifi κλειστό. Το χρησιμοποιώ πλέον μονο σαν τηλέφωνο και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Βρε, βρε, βρε! Για δείτε τι έχουμε εδώ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=adouTnXgelE[/ame] Παρόλο που ο τίτλος λέει iphone είναι ipad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Βρε, βρε, βρε! Για δείτε τι έχουμε εδώ [ame] [/ame]Παρόλο που ο τίτλος λέει iphone είναι ipad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Πάντως σχετικά με το δίλλημα iPhone-iPad, εγώ να πω ότι απο τότε που πήρα το δεύτερο, το 2G μου είναι συνεχώς με το wifi κλειστό. Το χρησιμοποιώ πλέον μονο σαν τηλέφωνο και μόνο. Κι εγώ ακριβώς το ίδιο... Τώρα πλέον το 3G λειτουργεί ως απλό τηλέφωνο και mp3 player... Όλες τις εφαρμογές τις τρέχω στο iPad! Και δεν είναι μόνο η διαφορά ταχύτητας ή πιο άνετης χρήσης... Μου κακοφαίνεται πολύ όσες φορές ανοίγω κάποια εφαρμογή στο iPhone η πολύ μικρή του οθόνη!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Κι εγώ ακριβώς το ίδιο... Τώρα πλέον το 3G λειτουργεί ως απλό τηλέφωνο και mp3 player... Όλες τις εφαρμογές τις τρέχω στο iPad! Και δεν είναι μόνο η διαφορά ταχύτητας ή πιο άνετης χρήσης... Μου κακοφαίνεται πολύ όσες φορές ανοίγω κάποια εφαρμογή στο iPhone η πολύ μικρή του οθόνη!!!!!! Ρε σεις, το iphone μονο στο σπιτι το λειτουργουσατε σαν internet device ή κουβαλατε μαζι παντα το ipad? (που απο οτι βλεπω δεν ειναι καν το 3g ωστε να το χρησιμοποιειτε on-the-go) Mail κλπ δεν ελεγχετε στο δρομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ρε σεις, το iphone μονο στο σπιτι το λειτουργουσατε σαν internet device ή κουβαλατε μαζι παντα το ipad? (που απο οτι βλεπω δεν ειναι καν το 3g ωστε να το χρησιμοποιειτε on-the-go)Mail κλπ δεν ελεγχετε στο δρομο? Εκτός σπιτιού, αν εξαιρέσεις τον δρόμο, έχω παντού κάλυψη wifi!!!!! Και κουβαλάω σχεδόν πάντα μαζί μου το iPad!!!!! Ο έλεγχος e-mails ανήκει στις λειτουργίες του iPhone εκτός σπιτιού και δουλειάς, όπως σωστά είπες, αλλά μέχρι εκεί!!!! Οι απαντήσεις και η μελέτη των αρχείων επισύναψης θα γίνει από το iPad ή από το laptop..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εγώ σχεδόν όπου χρειάζομαι internet έχει Wifi hotspots και ναι, παίρνω μαζί μου το iPad με την μαύρη διακριτική θηκούλα του. Προσωπικά το 3G δεν μου χρειάστηκε ποτέ. Δεν έχω τοοοση ανάγκη να βλέπω κάθε 2' τα emails μου. Είπαμε... Εννοείται βέβαια ότι όταν πάω για καφέ/ποτάκι/διασκέδαση δεν το κουβαλάω μαζί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εκτός σπιτιού, αν εξαιρέσεις τον δρόμο, έχω παντού κάλυψη wifi!!!!! Και κουβαλάω σχεδόν πάντα μαζί μου το iPad!!!!! Εγω παω στοιχημα οτι εχεις data plan στο iphone σου, ακριβως επειδη δεν μπορεις να εχεις παντου καλυψη wifi.. Εκτος αν με το παντου εννοουμε σπιτι,δουλεια, σπιτι φιλου και καμμια καφετερια. Αυτο δεν ειναι παντου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εγω παω στοιχημα οτι εχεις data plan στο iphone σου, ακριβως επειδη δεν μπορεις να εχεις παντου καλυψη wifi.. Εκτος αν με το παντου εννοουμε σπιτι,δουλεια, σπιτι φιλου και καμμια καφετερια. Αυτο δεν ειναι παντου. Έχω data plan στο iPhone αλλά το ξοδεύω πιο πολύ σε ραδιόφωνο όταν είμαι στον δρόμο και κάποιες φορές για τσεκάρισμα emails!!!!!!! Αλλά όπως σου είπα για τα περισσότερα προτιμώ να βρεθώ υπό κάλυψη wifi για να δουλέψω με το iPad!!!! Πλέον η οθόνη του iPhone μου φαίνεται πολύ μικρή και δύσχρηστη!!!! Καλομάθαμε!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Έδωσα και εγώ πριν λίγο τον φόρο μου στον εβραιο!!!! Πάντως άλλη φάση τα απευθείας ελληνικα!!! Αλήθεια, τόνους πως βάζουμε εκτός από το να μπαίνουν αυτόματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πατάς πρώτα το γράμμα που θες να τονιστεί και μετα πατάς τον τόνο αριστερά απο το "ς". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Να κάνω ένα μίνι review για το camera connection kit που αγορασα την Παρασκευή. Με απλά λόγια, σου δίνει USB και sd card στο iPad. Συνδεεις οποιδηποτε φλασακι, βλέπεις με το ifile απευθείας τα περιεχόμενα του και τα κανείς copy paste στο αρμόδιο προγραμμα και τα παίζεις. Κάποια αρχεία όπως PDF κλπ σου βγάζει επιλογή να τα ανοίξεις με το κατάλληλο προγραμμα όπως το good reader, αλλά έτσι κι αλλιώς τα κάνει αυτόματα copy στον φάκελο τους... Ταινίες avi παίζω με το oplayer HD απευθείας, νομίζω όμως θέλει τους υποτιτλους ενσωματομενους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα