Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει βρεθει καποια λυση για το wifi του ipad?Εμενα οταν απομακρυνομαι απο το router και παω στα 20 μετρα μακρια δεν πιανει...H πιανει μια γραμμη.Στο ιδιο σημειο το iphone Πιανει 2 γραμμες...

εγώ έχω wi fi στο πρώτο όροφο

και τώρα είμαι στο μαγαζί στο ισόγειο

και το iPhone και το iPad πιάνουν πολύ καλά το σήμα ....

εδώ και 6 μέρες έχω το iPad και είναι φανταστικό παίζω pro online 3 μπιλιαρδο έχω πίνακες για την δουλειά μου με το numbers και η οθόνη του είναι απλά απόλαυση

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εχετε δει στην αρχικη σελιδα του google που διπλα στην search bar εχει ενα εικονιδιο πληκτρολογίου? Αν το πατησετε να εμφανιστει το εικονικο πληκτρολογιο της google και μετα αρχισετε να γραφετε με το εικονικο πληκτρολογιο του ipad θα γραφει πλεον ελληνικά! Άραγε υπάρχει καποιος τροπος να εκμεταλευτουμε αυτη την δυνατοτητα για να γραφουμε σε αλλες σελιδες?

Το θεμα ειναι να αποφυγουμε το copy paste. Αν προσθεσουν το code της google στα κύρια ελληνικα forums οπως το insomnia θα μας βγαζει το πληκτρολογιακι σε ολο το forum. 

Εχει βρεθει καποια λυση για το wifi του ipad?Εμενα οταν απομακρυνομαι απο το router και παω στα 20 μετρα μακρια δεν πιανει...H πιανει μια γραμμη.Στο ιδιο σημειο το iphone Πιανει 2 γραμμες...

Γενικά και σε μένα το βλέπω ότι το wifi του δεν είναι καλό. Το δοκίμασα με διαφορά μισού ορόφου και με 802.11n όπου με το ζόρι έπιανε ενώ το macbook pro είχε full σήμα στο ίδιο σημείο.

^^^ Ισχύει.

Στο σπίτι μου, που το ρούτερ είναι στο κάτω όροφο, η λήψη σήματος είναι ως εξής:

ΜacBook Pro>iPhone 3GS>Sony Vaio laptop>iPad.

Και γενικά το ipad πάντα έχει μία γραμμή πιο κάτω από το iphone σε σήμα.

Δεν ηταν προβλημα ως τωρα, αλλα οταν χρειαστηκε να στειλω συννημενο αρχειο με mail και ειδα οτι δε μπορουσα απ το ipad, πραγματικα απογοτευτηκα... ειναι δυνατον;

ειναι απαραιτητο αν το θελεις και για επαγγελματικη χρηση! αν δεν υπαρχει καποια λυση σε εφαρμογη, (που δε θα πρεπε να χρειαζεται), θα αναγκαστω να κουβαλαω το λαπτοπ παλι...

Εγώ αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το ιστορικό του Safari! Μετά από μερικές μέρες(;), σβήνεται από μόνο του το ιστορικό του Safari. Πάω δηλαδή να ανοίξω π.χ. το insomnia και δεν μου κάνει Autofill. Και μετά από μερικές ημέρες πάλι το ίδιο.

Δεν χάνει τα username, password κτλ που έχω αποθηκεύσει. Ούτε τις καρτέλες στον Safari. Μόνο το ιστορικό.

Έχει κανείς άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα;

Τα έγραψα και το myphone:

Χθες έβαλα ένα πρόσθετο στο cydia και μετά το restart μπήκε σε ipod mode, δηλαδή τα εικονίδια μικρά με μαύρο background. Τελικώς μετά απο κάμποσες επανεγκαταστάσεις του λειτουργικού απο την αρχή και ξανά jailbreak έμαθα όλη την διαδικασία απέξω και μπορώ να πω τι φταίει!

Το browser changer που σου επιτρέπει να έχεις άλλον βασικό browser αντί του safari στην τελευταία του έκδοση 0.8-0 δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Η προτελευταία 0.7-0 δεν το κάνει, την βρήκα και την εγκατέστησα χειροκείνητα. Έστειλα και Mail στον developer ο οποίος μου απάντησε πολύ γρήγορα πως το γνωρίζει το πρόβλημα και το ψάχνει.

Επίσης αν το κλείσω και το ξαναανοίξω χάνω το εικονείδιο του wifi αν και δουλευει κανονικά. Μετά απο ένα respring το εικονίδιο επανέρχεται. Αυτό που ευθύνεται για το χάσιμο του είναι το openssh. Όταν το αφαίρεσα εμαφίζεται μια χαρά απο την αρχή.

Τέλος δεν μου δουλεύουν τα location services. Με απλά λόγια δεν βρίσκει την θέση μου στην εφαρμογή Maps. Αυτό λέει πως μπορεί να φταίει το openssh ή και το backgrounder (που κάνει το multitasking). Δεν καταφερα να το κάνω να δουλέψει. Βέβαια δεν το δοκίμασα και πριν κάνω το jailbreak γιατί νόμιζα πως δεν δουλεύει στο απλό wifi μοντέλο..

Αυτά απο το μέτωπο. Τώρα δουλεύουν όλα καλά αφού ξενύχτησα χτες και το έφτασα σε κάποια φάση στο σημείο και είχε κολλήσει στην οθόνη με το μηλαράκι χωρίς να ξεκολλάει! (Εγώ εντωμεταξύ ψύχραιμος!)

Το ipad πουλιέται Ελλάδα?

πουλιεται φιλε μου.. δεν ειναι με ελληνικο πληκτρολογιο.. αλλα εγω απο Ελλαδα το αγορασα.

Να ρωτησω τωρα κατι παιδια..

Αν κατεβασω ενα αρχειο απο το ιντερνετ που αποθηκευεται και πως μπορω να το αναζητησω μεσα στο ιπαντ?

Τέλος δεν μου δουλεύουν τα location services. Με απλά λόγια δεν βρίσκει την θέση μου στην εφαρμογή Maps. Αυτό λέει πως μπορεί να φταίει το openssh ή και το backgrounder (που κάνει το multitasking). Δεν καταφερα να το κάνω να δουλέψει. Βέβαια δεν το δοκίμασα και πριν κάνω το jailbreak γιατί νόμιζα πως δεν δουλεύει στο απλό wifi μοντέλο..

Fix για το Location Services http://www.techtosh.com/ipad/guide-to-fix-ipad-location-services-bug-after-jailbreak/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...