alexzzz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αν μου επιτρέπετε ένα offtopic σχόλιο και μένα... 499€ το βρίσκω ότι ώρα θέλω από Γερμανία. ΟΚ, δεν έχετε όλοι γνωστούς εκεί και δεν μπορείτε να το πάρετε... αλλά να δώσεις 200+ της αξίας που κάνει καινούριο μου φαίνεται με όλο το συμπάθιο χαζό. Ούτε τα έξοδα αποστολής δεν δικαιολογούν τα 200€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Εγώ γιατί δεν τον βρίσκω αυτόν τον adownloader? :S Ψάξε στο cydia. Επίσης επειδή είναι εφαρμογή για iphone πρέπει να χρησιμοποιήσεις το fullforce για να το κάνεις μεγάλο. Πάντως συνεργάζονται άψογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 thanx kgian! Πάντως βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο υλοποιεί το iOS4 το multitasking, είμαι ο μόνος που προτιμά τον backgrounder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Στις αγγελίες συνήθως και σε αυτό και σε άλλα site ο καθένας ζητάει τα μαλλιά της κεφαλής του.Δικαίωμα του βέβαια, αλλά ένας που έχει μια άκρη στην Αμερική και πήρε το 64άρι όταν πρωτοβγήκε 550-580 ευρώ, το χρησιμοποίησε 2 μήνες και ζητάει τώρα 800, σε μια φάση που όλοι μας κοιτάμε απο που να εξοικονομήσουμε κανένα φράγκο, ή να βάλουμε δόσεις, νομίζω ξεφεύγει λίγο. Αντίστοιχα όσοι το αγόρασαν απο Getitnow, εγώ επικοινώνησα με 3 απο εδώ που το πουλούσαν κανένας δεν το έδινε κάτω απο 700 ενώ το είχε πάρει 589 πριν 1-2 μήνες. Εγώ θα πρότεινα (μαζί και στον εαυτό μου) όλοι να συγκρατηθούμε και να μην αγοράσουμε τέτοιες περιπτώσεις, ας εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για αποστολή απο ένα φίλο που είναι ή θα πάει στο εξωτερικό ή τελικά ας περιμένουμε να περάσει το καλοκαίρι. Φιλικά πάντα για τους κατόχους. Η ελληνική εξυπνάδα παιδιά...ή καλύτερα κουτοπονηριά. Συνιστώ να κάνετε λίγη υπομονή, και μην τα ακουμπάτε σε όλους τους κερδοσκόπους των αγγελιών...:X:X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 θελω πολυ να δω οταν θα ερθει εδω και θα εχει κανενα 580 ευροπουλα, ισως και ακριβοτερο με τον νεο ΦΠΑ.... αλλα ειπαμε, η γκλαμουρια πληρωνετε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ήρθε εδώ ένας συνάδελφος με το νέο του ipad για να το settάρουμε κλπ και έκανα μερικές δοκιμές με το tethering. Ήταν το απλό μοντέλο των 16gb και συνδέθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα με το wifi tethering από το Nexus μου (με froyo 2.2), που σημαίνει πως δεν έχει κανέναν περιορισμό για τη σύνδεσή του! Επίσης μου έκανε τρομερή εντύπωση πως η εφαρμογή maps έβρισκε ακριβώς το σημείο που είμαστε με σταθερή κουκίδα (σαν να είχε gps), ενώ ήταν συνδεδεμένο μέσω wifi! Ποτε ξανά δεν είδα τόση ακρίβεια από συσκευή μόνο με wifi!!! Θα αρχίσω να αλλάζω γνώμη για το αν θέλω το μοντέλο με το 3g... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 θελω πολυ να δω οταν θα ερθει εδω και θα εχει κανενα 580 ευροπουλα, ισως και ακριβοτερο με τον νεο ΦΠΑ.... αλλα ειπαμε, η γκλαμουρια πληρωνετε.... κοιτα αν καποιος το παιρνει για γκλαμουρια και οχι γιατι το γουσταρει/χρειαζεται τοτε ναι ειναι απλα καγκουρας και πραγματικα υπαρχουν αρκετοι τετοιοι.Οσο για την τιμη δεν πιστεύω οτι θα κανει τοσο άλλωστε οι τιμες σε ολη την ευρωπη ειναι πανω κατω fix...Τωρα για αυτους που το πουλανε 200-300 ευρω πανω απο την τιμη του ειναι δικο τους προβλημα οπως και προβλημα του αγοραστη ειναι αν θελει να τα σκασει...Δεν υπαρχει θεμα σωστου και λαθους οσο θελει το πουλαει ο καθενας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 κοιτα αν καποιος το παιρνει για γκλαμουρια και οχι γιατι το γουσταρει/χρειαζεται τοτε ναι ειναι απλα καγκουρας και πραγματικα υπαρχουν αρκετοι τετοιοι.Οσο για την τιμη δεν πιστεύω οτι θα κανει τοσο άλλωστε οι τιμες σε ολη την ευρωπη ειναι πανω κατω fix...Τωρα για αυτους που το πουλανε 200-300 ευρω πανω απο την τιμη του ειναι δικο τους προβλημα οπως και προβλημα του αγοραστη ειναι αν θελει να τα σκασει...Δεν υπαρχει θεμα σωστου και λαθους οσο θελει το πουλαει ο καθενας... Αν έρθει εδώ τόσο θα πάρουν τον πο*λο από μενα! Θα προτιμήσω να πάω αυθημερόν στο Λονδίνο και να το πάρω ακόμη και αν το πληρώσω παραπάνω! Τουλάχιστον θα κάνω και τη βόλτα μου και θα απολαύσω ένα original Apple Store! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ήρθε εδώ ένας συνάδελφος με το νέο του ipad για να το settάρουμε κλπ και έκανα μερικές δοκιμές με το tethering. Ήταν το απλό μοντέλο των 16gb και συνδέθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα με το wifi tethering από το Nexus μου (με froyo 2.2), που σημαίνει πως δεν έχει κανέναν περιορισμό για τη σύνδεσή του! Επίσης μου έκανε τρομερή εντύπωση πως η εφαρμογή maps έβρισκε ακριβώς το σημείο που είμαστε με σταθερή κουκίδα (σαν να είχε gps), ενώ ήταν συνδεδεμένο μέσω wifi! Ποτε ξανά δεν είδα τόση ακρίβεια από συσκευή μόνο με wifi!!! Θα αρχίσω να αλλάζω γνώμη για το αν θέλω το μοντέλο με το 3g... trust me, με το wifi θα είσαι οκ. :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 εδω θα ειμαστε φιλε... Ελλαδα δυστυχως... δεν θα γινουμε ποτε ανθρωποι... λυπαμαι που το λεω και ελπιζω να διαψευστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Επίσης μου έκανε τρομερή εντύπωση πως η εφαρμογή maps έβρισκε ακριβώς το σημείο που είμαστε με σταθερή κουκίδα (σαν να είχε gps), ενώ ήταν συνδεδεμένο μέσω wifi! Ποτε ξανά δεν είδα τόση ακρίβεια από συσκευή μόνο με wifi!!! Θα αρχίσω να αλλάζω γνώμη για το αν θέλω το μοντέλο με το 3g... Το iphone 3g(με κλειστο το gps) τι εδειχνε σε εκεινο το σημειο? Χωρις gps δεν μπορεις να εχει καθολυο ακριβεια με το wifi για την θεση σου. Απλα εξαρτασαι αν θα εχει δηλωθει η θεση του wifi access point απο το οποιο πιανεις. Μπορει καλλιστα να σε βγαλει και μερικα χιλιομετρα μακρια, αν δεν εχει δηλωθει σωστα. Καταλαβαινεςι λοιπον οτι ουδεμια σχεση εχει το wifi με τον σωστο προσδιορισμο της θεσης σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Το iphone 3g(με κλειστο το gps) τι εδειχνε σε εκεινο το σημειο? Χωρις gps δεν μπορεις να εχει καθολυο ακριβεια με το wifi για την θεση σου. Απλα εξαρτασαι αν θα εχει δηλωθει η θεση του wifi access point απο το οποιο πιανεις. Μπορει καλλιστα να σε βγαλει και μερικα χιλιομετρα μακρια, αν δεν εχει δηλωθει σωστα. Καταλαβαινεςι λοιπον οτι ουδεμια σχεση εχει το wifi με τον σωστο προσδιορισμο της θεσης σου. Καλά δεν υπέθεσα πως έγινε κάτι μαγικό, μην τρελαθούμε! Απλά ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα τόση ακρίβεια στον εντοπισμό μέσω wifi. Από την άλλη, το open mesh router από το οποίο συνδεθήκαμε, ήταν νέο και δεν το είχαμε δηλώσει ακόμη στο dashboard του openmesh.com (η ip βέβαια της δουλειάς λογικά έκανε τη δουλειά! ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Smartmak Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 μου το εστειλε φιλος 620 με μεταφορικα εμενα για προτεινετε μια τιμη να το δωσω τωρα να δουμε ποιοι θα ικανοποιηθουν κ ποιοι οχι! Sent from my iPad using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amvrosiusd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 απο χτες εχω και γω το δικο μου 3g 16giga.τρομερη συσκευη.οποιος δεν το χει δει δεν ξερει τι χανει.μια ερωτηση.ελληνικο πληκτρολογιο υπαρχει?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Υπάρχουν στο AppStore 2 εφαρμογές για ελληνικό keyboard. Η πρώτη είναι ένας browser ουσιαστικά (Greek Browser λέγεται) και έχει μια μπάρα όπου γράφεις ελληνικά και μετά κάνεις copy/paste το κείμενο σε όποιο πεδίο θέλεις. Η δεύτερη είναι μια εφαρμογή τύπου Notepad, όπου σου εμφανίζει το ελληνικό πληκτρολόγιο και ένα μεγάλο πινακάκι για να γράψεις ότι θέλεις. Και εδώ, κάνεις Copy το κείμενο που έγραψες και επικόλληση στο πεδίο που επιθυμείς. Αν δοκιμάσεις να γράψεις γρήγορα τρώνε μικρά σκαλώματα και δεν πατιούνται κάποια γράμματα, ή πατιούνται λάθος γράμματα. Επίσης το Keyboard πιάνει σχεδόν το 70% της οθόνης αν έχεις το iPad σε landscape mode. Εγώ έχω αγοράσει τον Greek browser, αλλά ομολογώ ότι σπάνια τον χρησιμοποιώ. Θα τις βρεις και τις δυο εφαρμογές στο Appstore ψάχνοντας τη λέξη-κλειδί "greek". Καλορίζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα