Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε 1ωρα θα εχω το 3g ipad μου.δε βλεπω την ωρα.αν δε μου κανει παντως θα το σουταρω με τη μια

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

αν το σουτάρεις...σκέψου και εμάς τους ταπεινούς...:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυριο θα εχω και εγω το ipad παιδες.Το ios4 εχει βγει για το ipad?

Όχι ακόμα,από Σεπτέμβριο αν δεν απατώμαι..

----------------

Now playing on iTunes: ABBA - Lay All Your Love On Me

via FoxyTunes

ρε παιδια εχω δει 2-3 αγγελιες για ipad, δεν εχετε ψαξει???

Στις αγγελίες συνήθως και σε αυτό και σε άλλα site ο καθένας ζητάει τα μαλλιά της κεφαλής του.

Δικαίωμα του βέβαια, αλλά ένας που έχει μια άκρη στην Αμερική και πήρε το 64άρι όταν πρωτοβγήκε 550-580 ευρώ, το χρησιμοποίησε 2 μήνες και ζητάει τώρα 800, σε μια φάση που όλοι μας κοιτάμε απο που να εξοικονομήσουμε κανένα φράγκο, ή να βάλουμε δόσεις, νομίζω ξεφεύγει λίγο.

Αντίστοιχα όσοι το αγόρασαν απο Getitnow, εγώ επικοινώνησα με 3 απο εδώ που το πουλούσαν κανένας δεν το έδινε κάτω απο 700 ενώ το είχε πάρει 589 πριν 1-2 μήνες.

Εγώ θα πρότεινα (μαζί και στον εαυτό μου) όλοι να συγκρατηθούμε και να μην αγοράσουμε τέτοιες περιπτώσεις, ας εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για αποστολή απο ένα φίλο που είναι ή θα πάει στο εξωτερικό ή τελικά ας περιμένουμε να περάσει το καλοκαίρι.

Φιλικά πάντα για τους κατόχους.

Εννοείται... τί να δώσω... λεφτά που δεν έχω κιόλας... να δώσω 700 ευρώ τη στιγμή που θα μπορώ να πάρω ένα μεταχειρισμένο με 400 και να δώσω τα υπόλοιπα 300 για να συμπληρώσω για το iPhone 4;

Τί λέμε τώρα...

ρε μαγκες, ενα ςπου το πηρε 500 απο αμερικα και το εχει ενα μηνα, γτ να στο πουλησει 400???

δεν ειστε λογικοι μερικοι μου φαινετε....

δεν λεω να το πηρε 600 και να στο πουλαει 800 μεταχειρισμενο, αλλα μην θελουμε να το παρουμε και τζαμπα...

no money, no ipad... τι να κανουμε...

Ας το πουλήσει όσο το πήρε, έκανε το γούστο του και δε χάνει και λεφτά, σκεφτείτε αν υπάρχει άλλη συσκευή που μπορεί κάοιος να κάνει κάτι τέτοιο.

Δε νομίζω ότι υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω το πηρα απο ενα παλικαρι 460 ευρω,ελαφρα μεταχειρισμενο.Νομιζω οτι ειναι λογικη τιμη και για μενα και για τον πωλητη...

Εχετε να μου προτεινετε μια καλη θηκη?Εγω προσανατολιζομαι προς αυτην: http://www.macally.com/en/product/ArticleShow.asp?ArticleID=317

Επεξ/σία από nyne

[off topic] Τωρα γιατι ολοι εσεις που δεν εχετε λεφτα δεν βαζετε pc-bsd στο παλιο σας κατεβαστηρι να κανετε την δουλεια σας, δεν ξερω [/offtopic]

Παντως, η κατασταση με το "αγοραζω 600, το δινω 800" μου θυμιζει τοτε που κοπηκε η εκδοση του ps3 με την υποστηριξη για ps2 παιχνιδια, οπου οσοι ειχαν παρει ps3 κυριολεκτικα θησαυρισαν.

Αλλα αφου το ipad θα ερθει τελικα ελλαντα, δεν υπαρχει λογος να βιαζεστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...