Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πες 50 MB περιπου. Θα σου προτεινα το 32αρι. Το 16αρι που εχω γεμισε σχετικα ευκολα(εβαλα και ταινιες ομως) αν και εγω το πηρα με την προοπτικη οτι ειναι η πρωτη γεννια αρα μιας και σε 1 χρονο max θα εχουμε το δυο, ας γλειτωσω τα εξτρα 100 ευρω.

Εαν δε βαλεις ταινιες και μουσικη εισαι οκ και με το 16 100%.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετα απο δυο ημερες φούλ χρήσης, μπορώ να πω πως είμαι εντυπωσιασμένος απο το ipad!!! Είναι πολύ γρήγορο στο browsing, το να βλέπεις και να δείχνεις τις φωτογραφίες σου είιναι απόλαυση και τα comics απλα δεν παίζονται!

Το μόνο που εχω μετανιωσει είναι που πήρα το 16άρι. Αν κανείς εχει 32 ή 64 και θελει ανταλλαγή με χρηματική διαφορα είμαι μέσα!

Αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα σου έκανα την ανταλλαγή εγώ.

http://itunes.apple.com/us/app/toy-story-read-along/id364376920?mt=8

Κατεβάστε το όσοι έχετε iPad .. Φαίνεται εξαιρετικό και είναι δωρεάν .. Ελπίζω να είναι διαθέσιμο και για iPhone 4 στο μέλλον αλλά δεν νομίζω ..

καλησπερα! στελνω το πρωτο μου μην σαν μελος του insomnia γιατι εχω το εξης προβλημα. ειμαι ευτυχης κατοχος ενος ipad και απο χθες, οταν το συνδεω στο itunes και παταω αριστερα για να διαχειριστω το περιεχομενο του, μου λεει οτι δεν εχω κανει register. ολα οκ μεχρι εδω, παταω register later και μετα αντι να με παει στο περιεχομενο της συσκευης εμφανιζεται μια σελιδα (μεσα απο το itunes) και λεει "looking for something on mobile me?"

δε ξερω τι να κανω για να βρεθω στη γνωστη σελιδα διαχειρησης μουσικης φωτογραφιων κτλ... με πηγαινει παντα σ αυτη τη σελιδα λες και προσπαθω να κανω κατι αλλο.

απ την αλλη οταν συνδεω το iphone δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

αν καποιος αντιμετωπισε το ιδιο η ξερει καποια λυση ας μου γραψει λιγες γραμμες... ευχαριστω!

---------- Προσθήκη στις 20:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ----------

οκ, το εβαλα σε ενα πισι και μετα ξανα στο μακ και δουλευει κανονικα πλεον...

Για browsing χρησιμοποιώ τον icab browser που έχει υποστήριξη tabs. Μέχρι τώρα αν έβλεπες κάποιο λινκ σε κάποιο mail και το πάταγες σου άνοιγε στον safari. Με την εφαρμογή browser changer απο το cydia μπορείς να επιλέξεις να ανοίγουν τα links στον browser της επιλογής σου. Το δοκίμασα και δουλεύει άψογα!

Επίσης ο καλύτερος τρόπος που έχω βρει για downloads απο rapidshare είναι η εφαρμογή adownloader. Κάποιος άλλος τρόπος που μου διαφεύγει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...