Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δε μου αρεσουν τα λαστιχα που περνανε πανω απο την οθονη.

Η official θηκη της Apple τα σπαει και ειναι και απο το ιδιο υλικο που ειναι και η στολη του μπατμαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

το G4 ζει !!!!!!!! :-D:-D

iluxo.jpg

4701347414_fb8389d3ca.jpg

---------- Προσθήκη στις 19:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:22 ----------

παιδια επειδη θα παω Βερολινο τον Αυγουστο και απο οσο ξερω δεν εχει apple store μηπως ξερει καποιος συγκεκριμενα μαγαζια που να πουλανε ipad?

bildschirmfoto20100616u.png

υπαρχουν σιγουρα και πολλα αλλα καταστηματα οπως media markt, saturn, gravis κλπ

Η official θηκη της Apple τα σπαει και ειναι και απο το ιδιο υλικο που ειναι και η στολη του μπατμαν.

Του πραγματικου ή αυτου του ψευτικου που βγαινει στην τηλεοραση και κανει τις ταινιες; :lol::lol:

το G4 ζει !!!!!!!! :-D:-D

iluxo.jpg

4701347414_fb8389d3ca.jpg

---------- Προσθήκη στις 19:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:22 ----------

bildschirmfoto20100616u.png

υπαρχουν σιγουρα και πολλα αλλα καταστηματα οπως media markt, saturn, gravis κλπ

Ωραιος ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά χάλια (το greek keyboard)!

Λοιπόν, πρώτες πρώτες εντυπώσεις:

Η οθόνη φοβερή, ταχύτητα πάρα πολύ καλή στις εφαρμογές.

Το itunes για τον συγχρονισμό των εφαρμογών μου φαίνεται άθλιο! Επίσης μέχρι να μου κάνει activate τον λογαριασμό μου τα'πρηξε.

Έκανα jailbreak, εγκατέστησα cydia, installous οπότε έχω πλέον πρόσβαση σε αρκετές εφαρμογές. Έβαλα το Wall street journal, ωραία εφημερίδα, θα δοκιμάσω και το wired...

Έβαλα τον atomic web browser και δουλευει πολύ καλά και τα tabs είναι πολύ βολικά.

Εβαλα και το ibooks, καλό είναι αλλά να δω αν μπορώ να βάλω δικά μου βιβλία αλλιώς θα πρέπει να δοκιμάσω άλλη εφαρμογή.

Επίσης προτεραιότητα είναι να βάλω το comiczeal για comics. Αυτή την στιγμή είμαι γραφείο και το Ipad σπιτι οπότε το ΣΚ θα έχω χρόνο να ασχοληθώ.

Τέλος για καποιον λόγο δεν μπορώ με την εφαρμογή mail να δω τον freemail λογαριασμό μου.

Τώρα για θήκη:

Αυτή http://cgi.ebay.co.uk/New-Kickstand-Flip-Leather-Case-Cover-Apple-iPad-/250638952724?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a5b3ee914

(ότι φτηνότερο υπάρχει στο ebay)

αυτή http://cgi.ebay.co.uk/Leather-Stand-Up-Case-Cover-Wallet-Apple-iPads-/150456484116?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_Apple_Mac_Accessories&hash=item2307e7c114

ή κάποια άλλη;

Επεξ/σία από kgian

Ξέρετε κάποιο φυσικό κατάστημα στην Αθήνα, με μεβράνες προστασίας?

εχει στο ideashop.gr (Κερατσίνι, Λεωφ. Δημοκρατίας 25).

http://www.ideashop.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=377&flypage=flypage_new.tpl&product_id=5397&option=com_virtuemart&Itemid=9

Πως μπορώ να βάλω στο ipad την ιos 4 ? υπάρχει κάπου; Οδηγίες για βοήθεια από κάποιον που ξέρει;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αν χρησιμοποιείς itunes, θα στο πει από μόνο του πότε το ios4 είναι διαθέσιμο και η εγκατάσταση θα γίνει αυτόματα απ' ευθείας από την Apple. Εδώ δεν είναι σαν τα windows mobile που θέλει να κάνεις upgrade τη rom.

Μετα απο δυο ημερες φούλ χρήσης, μπορώ να πω πως είμαι εντυπωσιασμένος απο το ipad!!! Είναι πολύ γρήγορο στο browsing, το να βλέπεις και να δείχνεις τις φωτογραφίες σου είιναι απόλαυση και τα comics απλα δεν παίζονται!

Το μόνο που εχω μετανιωσει είναι που πήρα το 16άρι. Αν κανείς εχει 32 ή 64 και θελει ανταλλαγή με χρηματική διαφορα είμαι μέσα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...