Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επειδη καπου διαβασε σε προηγουμενο ποστ , οτι καποιος το εχει βαρεθει , αυτοι που ηδη το εχουν πολυ καιρο πως τα πανε μαζι του???

Εγώ κάθε μέρα το λατρεύω περισσότερο. Με χαλάει ακόμη η έλλειψη ελληνικών και multitasking...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ κάθε μέρα το λατρεύω περισσότερο. Με χαλάει ακόμη η έλλειψη ελληνικών και multitasking...

Απλώς τα αναφέρω.... :-)

multitasking -> jailbreak + backgrounder

greek keyboard -> Greek Keyboard II for iPad (iTunes 0.99$)

Απλώς τα αναφέρω.... :-)

multitasking -> jailbreak + backgrounder

greek keyboard -> Greek Keyboard II for iPad (iTunes 0.99$)

Aσε, JB δεν κάνω γιατί προχθές δοκίμασα να το περάσω στο iPhone, και από το 1ο βήμα(recovery menu) ήδη το κόλλησα, οπότε παραιτήθηκα.

Το ελληνικό πληκτρολόγιο το αγόρασα από την 1η μέρα που βγήκε στο US Store, αλλά εγώ ήθελα native support.:-)

Το GR keyboard εμένα προσωπικά δε με βόλεψε καθόλου πάντως. Το ψιλοσυνηθίζεις μετά από λίγη χρήση, αλλά δεν γουστάρω καθόλου αυτό το πράγμα με το Copy/paste κάθε τρεις και λίγο.

Εχτές έδωσα μια προπληρωμένη στο app store και κοιτάζω σήμερα στο winbank και βλέπω πως μου παρακράτησε 2,80€ χωρίς να έχω αγοράσει τίποτα. Τι γίνετε;

Εχτές έδωσα μια προπληρωμένη στο app store και κοιτάζω σήμερα στο winbank και βλέπω πως μου παρακράτησε 2,80€ χωρίς να έχω αγοράσει τίποτα. Τι γίνετε;

Το κάνει αυτό το appstore για να δει αν η κάρτα που έβαλες είναι σωστή. Θα στα επιστρέψει μη φοβάσαι.

Και είναι η μία καλύτερη από την άλλη! Έφτασα αισίως τα 18 GB εγκατεστημένων εφαρμογών :-)

χρειαζεσαι επειγοντως folders!!!!!!!!! :-D:lol::lol:

Αν έχει κανείς κανέναν συγγενή σχετικό με Ipad, κανέναν "ξάδερφο" ή "θείο" θα ήθελα να μου στείλει PM. Εγώ έχω ήδη έναν "θείο". Μπορεί να μένει κοντά με τον δικό σας και να βγούμε μακροξάδερφα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...