mchrisober Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Επειδη καπου διαβασε σε προηγουμενο ποστ , οτι καποιος το εχει βαρεθει , αυτοι που ηδη το εχουν πολυ καιρο πως τα πανε μαζι του??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=rB-5feklBN4&feature=player_embedded[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Επειδη καπου διαβασε σε προηγουμενο ποστ , οτι καποιος το εχει βαρεθει , αυτοι που ηδη το εχουν πολυ καιρο πως τα πανε μαζι του??? Εγώ κάθε μέρα το λατρεύω περισσότερο. Με χαλάει ακόμη η έλλειψη ελληνικών και multitasking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Εγώ κάθε μέρα το λατρεύω περισσότερο. Με χαλάει ακόμη η έλλειψη ελληνικών και multitasking... Απλώς τα αναφέρω.... multitasking -> jailbreak + backgrounder greek keyboard -> Greek Keyboard II for iPad (iTunes 0.99$) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Απλώς τα αναφέρω.... multitasking -> jailbreak + backgrounder greek keyboard -> Greek Keyboard II for iPad (iTunes 0.99$) η απλα iOS 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 η απλα iOS 4 ε ναι, αλλά θα αργήσει μερικούς μήνες ακόμα για το iPad.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Απλώς τα αναφέρω.... multitasking -> jailbreak + backgrounder greek keyboard -> Greek Keyboard II for iPad (iTunes 0.99$) Aσε, JB δεν κάνω γιατί προχθές δοκίμασα να το περάσω στο iPhone, και από το 1ο βήμα(recovery menu) ήδη το κόλλησα, οπότε παραιτήθηκα. Το ελληνικό πληκτρολόγιο το αγόρασα από την 1η μέρα που βγήκε στο US Store, αλλά εγώ ήθελα native support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Το GR keyboard εμένα προσωπικά δε με βόλεψε καθόλου πάντως. Το ψιλοσυνηθίζεις μετά από λίγη χρήση, αλλά δεν γουστάρω καθόλου αυτό το πράγμα με το Copy/paste κάθε τρεις και λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xvagos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Εχτές έδωσα μια προπληρωμένη στο app store και κοιτάζω σήμερα στο winbank και βλέπω πως μου παρακράτησε 2,80€ χωρίς να έχω αγοράσει τίποτα. Τι γίνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEMACHINE Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Εχτές έδωσα μια προπληρωμένη στο app store και κοιτάζω σήμερα στο winbank και βλέπω πως μου παρακράτησε 2,80€ χωρίς να έχω αγοράσει τίποτα. Τι γίνετε; Το κάνει αυτό το appstore για να δει αν η κάρτα που έβαλες είναι σωστή. Θα στα επιστρέψει μη φοβάσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 over 10.000 ipad apps, 78% are paid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 over 10.000 ipad apps, 78% are paid Και είναι η μία καλύτερη από την άλλη! Έφτασα αισίως τα 18 GB εγκατεστημένων εφαρμογών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Και είναι η μία καλύτερη από την άλλη! Έφτασα αισίως τα 18 GB εγκατεστημένων εφαρμογών χρειαζεσαι επειγοντως folders!!!!!!!!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Police arrest duo for trying to trade an iPod Touch and Marijuana in exchange for an iPad, via Craigslist! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Αν έχει κανείς κανέναν συγγενή σχετικό με Ipad, κανέναν "ξάδερφο" ή "θείο" θα ήθελα να μου στείλει PM. Εγώ έχω ήδη έναν "θείο". Μπορεί να μένει κοντά με τον δικό σας και να βγούμε μακροξάδερφα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα