Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά ο φίλος που πήγε στο Miami το βρήκε και το πήρε. Σε καμια εβδομάδα θα έχω και εγώ το 16άρι μου!! Μεγειά μου!!

Τώρα να πάρω την θήκη της apple ή να κοιτάξω να βρω κάτι απο ebay? Αυτή της apple που την είδα στο youtube μου φάνηκε πολύ χάλια ποιοτικά, ενώ απο την εικόνα στο site μου είχε φανεί συμπαθητική...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Άντε, καλορίζικο.

Φούλαρέ το "ρεύμα"...

Ευχαριστώ ήδη ξεκίνησα από χτες να βάζω να βάζω να βάζω.........

Άλλο να το βλέπεις και άλλο να το πιάνεις στα χέρια σου.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΕΟΟΟΟ

Τελικά ο φίλος που πήγε στο Miami το βρήκε και το πήρε. Σε καμια εβδομάδα θα έχω και εγώ το 16άρι μου!! Μεγειά μου!!

Τώρα να πάρω την θήκη της apple ή να κοιτάξω να βρω κάτι απο ebay? Αυτή της apple που την είδα στο youtube μου φάνηκε πολύ χάλια ποιοτικά, ενώ απο την εικόνα στο site μου είχε φανεί συμπαθητική...

Η θήκη της Apple είναι πολύ καλή ποιοτικά, εφαρμόζει απόλυτα στο iPad και έχει αυτό το βελουδένιο ύφασμα που γατζώνει στα χέρια και δεν το αφήνει να γλιστρήσει. Είναι για μόνιμη χρήση και όχι για να μπαινοβγαίνει συχνά το ipad. Το μόνο μειονέκτημα που βρίσκω εγώ σε αυτή την θήκη είναι ότι λερώνεται πολύ εύκολα.

Ήρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Καλορίζικο και καλό λιώσιμο!!!!!! :-)

Εγώ πήρα 2 από ebay. Μια λευκή και μια μαύρη. Προτίμησα την δεύτερη επειδή ήταν καλύτερης ποιότητας, δεν μου άρεσε το άσπρο και επίσης το περιθώριο δεν ήταν ακριβώς όσο η οθόνη, αλλά άφηνε να φανεί και λίγο από το πλαίσιο του iPad.

Πάντως δε βρίσκω κανέναν λόγο να πάρεις κάποιος το original case. Πολύ μεγάλη διαφορά τιμής.

Και εγώ πήρα ένα case από ebay με 10e αλλά τελικά δεν λέει. Μέτρια ποιότητα κατασκευής, δεν εφαρμόζει σωστά το ipad και γενικά είναι λίγο κρίμα για το ίδιο το μηχάνημα που το "ρίχνει" λίγο στα μάτια των περαστικών. Η φτήνια τρώει τον παρά και θα τα σκάσω για την official της Apple. Εκτός και αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη πάντα σε αυτό το φορμά του "χαρτοφύλακα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...