Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλημέρα παιδιά. Όταν μου έρθει με το καλό η πρώτη φόρτιση πιστέυω είναι η σημαντική. Να το αφήσω πολλές ώρες ή όταν φτάσει στο 100% να το σταματήσω (για να το ξεσκίσω.......χε χε δεν έχω υπομονή) Εμένα μου έφτασε με μπαταρία 100%!Έχω διαβάσει σε διάφορα fora ότι δεν έχει σημασία η πρώτη φόρτιση. Φοράει καινούργιας γενιάς μπαταρία διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει... Δεν έχει απολύτως καμία σημασία πόσο θα το φορτίσεις στην αρχή! Το φορτίζεις όσο και όταν θέλεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Το iPad μπήκε χειρουργείο!!!!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=kn_bKt8n7pE[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Το iPad μπήκε χειρουργείο!!!!! WTF??!! :shock: ---------- Προσθήκη στις 19:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:03 ---------- Easily transfer photos and videos on the iPad Over time, the iPad Camera Connection Kit is becoming more and more successful. Instead of being a simple connection for cameras, it can be used as a real USB port to connect a keyboard and lots of other peripherals. However, it doesn't allow yet to connect a flash drive to transfer pictures and videos that are on it, unless you use a little trick presented by MacOXHints. All you need to do is create a root folder on the flash drive or SD card called DCIM, like what cameras do and put the pictures and videos in that folder. When the drive is plugged in the iPad, pictures and videos contained in that folder are automatically imported. Over time, we regret more and more the fact that we have to use all those tricks to make simple things, and all this is probably not something that Apple planned. via Hardmac.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ξερει κανεις ποτε το περιμενουμε για Ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ξερει κανεις ποτε το περιμενουμε για Ελλαδα? Μάλλον προς φθινόπωρο πλευρά.... Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο παραεισαγωγής που όμως θα έχει ως αποτέλεσμα πολύ υψηλές τιμές!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 http://milaraki.com/blog/2010/05/travel-guide/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 λοιπον 1 Αυγουστου πηγαινω Γερμανια,οποιος θελει δεχομαι παραγγελιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 λοιπον 1 Αυγουστου πηγαινω Γερμανια,οποιος θελει δεχομαι παραγγελιες. και εγω λεω να το παρω οταν θα παω ιταλια ... αλλα το θεμα ειναι που θα βρω λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 και εγω λεω να το παρω οταν θα παω ιταλια ... αλλα το θεμα ειναι που θα βρω λεφτα εγω περιμενω να ερθει Ελλαδα για να το βαλω σε δοσεις γιατι ντουκου είναι λιγο δυσκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 @kpartsi please dont be mad its just humor :lol: p.s. βαριομουνα να κανω και τα χερια στο καταλληλο χρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 @kpartsi please dont be mad its just humor :lol: p.s. βαριομουνα να κανω και τα χερια στο καταλληλο χρωμα χαχαχα!!!!!!!! Αφού την ξεκίνησες πρέπει να την τελειώσεις!!!!! χαχαχα!!!!! Φτιάξε και τα χέρια!!!!! Την θέλωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) χαχαχα!!!!!!!! Αφού την ξεκίνησες πρέπει να την τελειώσεις!!!!! χαχαχα!!!!!Φτιάξε και τα χέρια!!!!! Την θέλωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!! οκκκκκκκκκκκκκκ :-D:-D:-D edit: λοιπον στο περιπου (δεν ειμαι και ΤΟΣΟ καλος photoshoper...) Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2010 από tr3quart1sta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Κεφαλα τον εκανες τον ανθρωπο! Μικρυνε το λιγο το κεφαλι του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Κεφαλα τον εκανες τον ανθρωπο! Μικρυνε το λιγο το κεφαλι του! :devil: ετσι κιαλλιως κανεις δεν προκειται να το προσεξει αφου ολη την προσοχη την τραβαει το iPad !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Για πειραματόζωο με περάσατε;;;;;;;; :devil: ετσι κιαλλιως κανεις δεν προκειται να το προσεξει αφου ολη την προσοχη την τραβαει το iPad !! Κάνεις λάθος!!!! Όλη την προσοχή την τραβάει η ομορφιά μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα