Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

τρομερα ανετο το γραψιμο , αν εχεις την καταλληλη θηκη απλα το ακουμπας και γραφεις με τα δυο χερια , ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ... ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ .... σορρυ αν φωναζω εεεεεεεεεε

Σορρυ που θα φανώ λίγο ωμός, αλλά... χέστhκε για την Ελλάδα και τα Ελληνικά η Apple! :X

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά, μόλις γίνει και επίσημα διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα. Έτσι νομίζω, είχε γίνει και με το iPhone...

Τα ελληνικά στο iphone ήρθαν σχεδόν 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του στην Ελλάδα (Αύγουστος 2008 - Ιουνιος 2009) με την κυκλοφορία του iphone OS 3.0. To ipad θα αποκτίσει ελληνικά τον σεπτεμβριο με την κυκλοφορία του iphoneOS 4.0 για Ipad, είτε έχει έρθει μέχρι τότε επίσημα στην ελλάδα είτε όχι.

Νέα διάσταση στην διαμάχη ανάμεσα στην Apple και την Adobe,αναμένεται να δώσει ένα νέο open source project,ονόματι Smokescreen.

Η δουλειά του θα είναι να μετατρέπει αυτόματα αρχεία Flash σε JavaScript/HTML5 ώστε να μπορέσουν να αναπαραχθούν σε iPhone,iPod Touch ή iPad.

via milaraki.com

Ρε παιδιά χτες έφυγε (ipad 64GB WiFi) από Αγγλία με Royal Mail International Signed-for. Εμπειρικά από δικές σας παραγγελίες πότε λέτε να φτάσει ?

Φέρε μου το

το τιμημένο

δεν μπορώ δεν μπορώ

να περιμένω

χε χε χε

Παιδια εγώ είμαι κάτοχος του 64GB WiFi εδώ και ένα μήνα και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πουλήσω.

ΟΚ, φανταστική συσκευή έφαγα και καμιά εκατοστή δολλάρια στο App Store αλλά έχοντας ένα iMac και ένα MacBook Pro γραφείο/σχολή/σπίτι το iPad το χρησιμοποιώ ίσα για να το χρησιμοποιήσω 10 λεπτά το βράδυ στο κρεβάτι και άλλα τόσα στο θρόνο.

Στο τέλος τέλος δηλαδή δε βρίσκω τη φοβερή χρησιμότητα τουλάχιστον για τα δικά μου ωράρια και τον τρόπο ζωής μου.

Έχω δεύτερες σκέψεις αλλά στην καθημερινότητα (και όχι πχ σε κάποιο ταξίδι) η χρήση που του κάνω είναι ελάχιστη.

Ρε παιδιά χτες έφυγε (ipad 64GB WiFi) από Αγγλία με Royal Mail International Signed-for. Εμπειρικά από δικές σας παραγγελίες πότε λέτε να φτάσει ?

Φέρε μου το

το τιμημένο

δεν μπορώ δεν μπορώ

να περιμένω

χε χε χε

Χρόνος αναμονής περίπου 4-5 εργάσιμες...

Από βδομάδα λοιπόν...

Άντε και καλορίζικο...

(ευχαριστώ)

• Super Moderators

Παρακαλώ να λείπουν τα troll posts.

Εάν δεν θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση που αφορά το Apple iPad, μπορείτε να βρείτε άλλα threads να συμμετέχετε.

Καλημέρα παιδιά. Όταν μου έρθει με το καλό η πρώτη φόρτιση πιστέυω είναι η σημαντική. Να το αφήσω πολλές ώρες ή όταν φτάσει στο 100% να το σταματήσω (για να το ξεσκίσω.......χε χε δεν έχω υπομονή)

Εμένα μου έφτασε με μπαταρία 100%!

Έχω διαβάσει σε διάφορα fora ότι δεν έχει σημασία η πρώτη φόρτιση. Φοράει καινούργιας γενιάς μπαταρία διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...