Ninth_Gate Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Απο χθες ειμαι κι εγω ευτυχης κατοχος ενος iPad 16GB Wifi απο apple store London και ομολογω οτι γουσταρω τρελα!!!Ενα πραγμα θα δηλωσω...1.30 ωρα στην ουρα αναμονη. Καλορίζικο φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterhammill Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Ευχαριστω.Στην Ελλαδα θα το δουμε πολυ αργα παντως οπως τα βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inout Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Οι αγοραστές του ipad από το forum μπορούν να μας δώσουν κάποια παραδείγματα αξιοποίησης του πέρα από ψυχαγωγία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Απο χθες ειμαι κι εγω ευτυχης κατοχος ενος iPad 16GB Wifi απο apple store London και ομολογω οτι γουσταρω τρελα!!!Ενα πραγμα θα δηλωσω...1.30 ωρα στην ουρα αναμονη. σιγα το πραμα...! εδω αλλοι περιμεναν μερες... edit: http://www.youtube.com/watch?v=cbI0r0CIT18&feature=player_embedded#! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrankyGR Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Βρε βρε βρε με κυνηγάει η ατυχία.......... Χτες το αγόρασα από ebay uk (64GB WiFi). Τρίτη θα το στείλει σήμερα δεν δουλεύουν και Δευτέρα αργία για την UK. Άντε να δούμε πότε θα το πιάσω στα χέρια μου...... Δεν μου λέτε πια θήκη να παραγγείλω όσο περιμένω ? (από amazon uk λέω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Βρε βρε βρε με κυνηγάει η ατυχία..........Χτες το αγόρασα από ebay uk. Τρίτη θα το στείλει σήμερα δεν δουλεύουν και Δευτέρα αργία για την UK. Άντε να δούμε πότε θα το πιάσω στα χέρια μου...... 15 Μέρες πάνω κάτω, αναλόγως πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Οι αγοραστές του ipad από το forum μπορούν να μας δώσουν κάποια παραδείγματα αξιοποίησης του πέρα από ψυχαγωγία? Οπουδήποτε χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου πέρα από την ψυχαγωγία χρησιμοποιείς και το iPad... Με την διαφορά ότι έχει διαστάσεις και πάχος μικρού τετραδίου (με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που μπορεί να έχει αυτό) και 0 boot time... e-mail, internet, αρχεία pages, numbers, keynote, pdf, word, excel, powerpoint.... κτλ.... Ένα πρακτικό παράδειγμα Ένας φίλος μου που εργάζεται ως αντιπρόσωπος εταιρίας ρουχισμού με το που είδε το δικό μου με ρώτησε αν μπορεί να περάσει το πελατολόγιό του (αρχείο excel) κι αν αναπαράγει φωτογραφίες jpg... Θα το αγοράσει για να ξεκουράσει τις πλάτες του από τους ντοσιέδες που κουβαλάει όλη ημέρα.... Το μόνο που δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον υπολογιστή είναι στις βιντεοκλήσεις..... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2010 από kpartsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) X-PLANE 9 για iPad (Flight Simulator) http://v5.lscache2.c.youtube.com/videoplayback?ip=0.0.0.0&sparams=id%2Cexpire%2Cip%2Cipbits%2Citag%2Calgorithm%2Cburst%2Cfactor%2Coc%3AU0dWSlJOT19FSkNNNl9KSFNH&algorithm=throttle-factor&itag=22&ipbits=0&burst=40&sver=3&expire=1275231600&key=yt1&signature=65023961BFE527FA2D6C66EA959F8552AD987913.2D7A5C78DB17C2AA05250EA897526C0C9D0E8B2B&factor=1.25&id=9245ccba9dfc6b56 edit: skype over 3G! http://9to5mac.com/node/17321 Επεξ/σία 30 Μαΐου 2010 από tr3quart1sta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steve62742 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Οπουδήποτε χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου πέρα από την ψυχαγωγία χρησιμοποιείς και το iPad... Με την διαφορά ότι έχει διαστάσεις και πάχος μικρού τετραδίου (με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που μπορεί να έχει αυτό) και 0 boot time... e-mail, internet, αρχεία pages, numbers, keynote, pdf, word, excel, powerpoint.... κτλ.... Ένα πρακτικό παράδειγμα Ένας φίλος μου που εργάζεται ως αντιπρόσωπος εταιρίας ρουχισμού με το που είδε το δικό μου με ρώτησε αν μπορεί να περάσει το πελατολόγιό του (αρχείο excel) κι αν αναπαράγει φωτογραφίες jpg... Θα το αγοράσει για να ξεκουράσει τις πλάτες του από τους ντοσιέδες που κουβαλάει όλη ημέρα.... Το μόνο που δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον υπολογιστή είναι στις βιντεοκλήσεις..... φιλε την αντιστοιχη εφαρμογη για το WORD την εχεις δουλεψει καθολου?ειναι βολικο να γραψεις στο ipad κείμενα περιπου 300 λεξεων πχ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 φιλε την αντιστοιχη εφαρμογη για το WORD την εχεις δουλεψει καθολου?ειναι βολικο να γραψεις στο ipad κείμενα περιπου 300 λεξεων πχ? Το πληκτρολόγιό του είναι μεγάλο και άνετο.Καμία σχέση με το πληκτρολόγιο των iPhone/iPod. http://www.apple.com/ipad/guided-tours/ Δες το video για το Pages. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 φιλε την αντιστοιχη εφαρμογη για το WORD την εχεις δουλεψει καθολου?ειναι βολικο να γραψεις στο ipad κείμενα περιπου 300 λεξεων πχ? Φίλε μου μπορείς να γράψεις αλλά φυσικά δεν είναι το ίδιο άνετο όσο στον υπολογιστή.... Αυτό εννοείται... Βολεύει να έχεις πάντα μαζί σου όλα σου τα αρχεία και στην ανάγκη να τροποποιήσεις κιόλας... Αν όμως πρέπει να γράψεις μεγάλα κείμενα, η καλύτερη εργονομία και ευκολία κανονικού υπολογιστή δεν είναι υπό συζήτηση..... Βέβαια θα μου πεις 300 λέξεις είναι πάνω κάτω 10 συνεχόμενα sms, που πολλές φορές μου έχει τύχει να στείλω με το iPhone.... Οπότε με το iPad είναι πολύ-πολύ πιο εύκολο!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 εγω που το δοκιμασα σε καταστημα μου φανηκε παραξενο το γραψιμο καθως δεν μπορεις να εχεις τα δαχτυλα σου ακουμπημενα πανω στο πληκτρολογιο και με δυσκολεψε καπως αλλα μιλαμε για ασχολια 10 λεπτων με το ipad ισως μπορει να ειναι και θεμα συνηθειας και να γινεται πιο ευκολο στην πορεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 τρομερα ανετο το γραψιμο , αν εχεις την καταλληλη θηκη απλα το ακουμπας και γραφεις με τα δυο χερια , ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ... ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ .... σορρυ αν φωναζω εεεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Qw5jH8GN12U&feature=player_embedded]pulse[/ame] ενα newsreader για ipad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Λογικά, μόλις γίνει και επίσημα διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα. Έτσι νομίζω, είχε γίνει και με το iPhone... @tr3quart1sta : Και μετά μου λένε ότι είναι ΑΠΛΑ μεγαλύτερη η οθόνη του. Μα αυτό το κάνει χρηστικότερο, χρησιμότερο και λειτουργικότερο! Φοβερή εφαρμογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα