Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το βρήκα 885$ - 722 Euro (iPad 32GB 3G) - μαζί με μεταφορικά να το στείλουν σε φίλο στην USA. Τι λέτε να το χτυπήσω ή να περιμένω από Ευρώπη από άυριο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το βρήκα 885$ - 722 Euro (iPad 32GB 3G) - μαζί με μεταφορικά να το στείλουν σε φίλο στην USA. Τι λέτε να το χτυπήσω ή να περιμένω από Ευρώπη από άυριο ?

Φίλε μου Ευρώπη από που;;;; Δεν υπάρχει πουθενά ετοιμοπαράδοτο.... Εδώ μιλάμε για λίστες αναμονής που πάνε από 3 εβδομάδες έως 1 μήνα....

Φίλε μου Ευρώπη από που;;;; Δεν υπάρχει πουθενά ετοιμοπαράδοτο.... Εδώ μιλάμε για λίστες αναμονής που πάνε από 3 εβδομάδες έως 1 μήνα....

Από ebay Houston και θα το στείλει σε φίλο που έρχεται 4 Ιουνίου Ελλάδα....

Υπερβολες. Συντομα θα υπαρχει ετοιμοπαραδοτο στην ευρωπη, δε χρειαζεται παραγγελια

Που είναι η υπερβολή φίλε μου; Ότι αυτή την στιγμή στην Ευρώπη δεν είναι ετοιμοπαράδοτο (με εξαίρεση ελάχιστα κομμάτια που έφτασαν σήμερα το πρωί στα Apple Stores για να δικαιολογήσουν την επίσημη αυριανή κυκλοφορία του); Ότι η λίστα αναμονής έτσι και κάνεις τώρα παραγγελία είναι 1 μήνα; Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι έτσι όπως είπα... ;)

Ενταξει ρε συ Κωστα (το πετυχα το ονομα;) αυριο κυκλωφωρει επισημα.

Υπαρχουν sites και καταστηματα που δε δουλεψαν με προπαραγγελιες, και θα το βγαλουν στο ραφι τους απο αυριο.

Αυτα τα καταστηματα εχουν παραγγειλει κομματια κανονικα και θα τους ερθουν, δεν θα ερθει μονο σε καταστηματα που εχουν ανοιξει προπαραγγελιες.

Ενταξει ρε συ Κωστα (το πετυχα το ονομα;) αυριο κυκλωφωρει επισημα.

Υπαρχουν sites και καταστηματα που δε δουλεψαν με προπαραγγελιες, και θα το βγαλουν στο ραφι τους απο αυριο.

Αυτα τα καταστηματα εχουν παραγγειλει κομματια κανονικα και θα τους ερθουν, δεν θα ερθει μονο σε καταστηματα που εχουν ανοιξει προπαραγγελιες.

Ναι, το πέτυχες το όνομα... :-)

Αυτό σου λέω.... Αυτά τα καταστήματα θα δουλέψουν με ελάχιστα κομμάτια...

Ένας φίλος μου που μένει Ρώμη και ενδιαφέρεται να το αγοράσει αύριο στην ημέρα κυκλοφορίας χωρίς προπαραγγελία, ενημερώθηκε και στo Apple Store Ρώμης (του είπαν ότι περιμένουν 5 μόλις κομμάτια χωρίς να ξέρουν τα μοντέλα που θα τους φτάσουν - ποιος ξέρει τι ώρα θα αρχίσει η ουρά απόψε για αυτά τα 5) και στο Media Markt (του είπαν ότι τουλάχιστον τις πρώτες 2 εβδομάδες δεν θα έχουν ετοιμοπαράδοτα και θα δουλέψουν μόνο με ένα εκθεσιακό κομμάτι).... Με προπαραγγελία (είτε Ίντερνετ είτε στο κατάστημα) του λένε ότι θα το λάβει τέλη Ιουνίου...

Και ξέρεις πολύ καλά ότι οι προβλέψεις παράδοσης της Apple δεν είναι στην τύχη αλλά βασίζονται στην διαθεσιμότητα και πέφτουν πάντα μέσα!

Μόλις το τσίμπησα από ebay UK to 64GB WiFi. 629 Λίρες μαζί με μεταφορικά περίπου 780 Ευρουλάκια.

Από ότι μου είπε είναι το Αμερικάνικο οπότε δεν θα κάνει στην μπρίζα την δικιά μου ο φορτιστής που έχει.

Κάνει ο φορτιστής του iPhone 3g ή του iPod Touch 3G που έχω ? Κάτι ακούω για 10 ώρες φόρτισμα από υπολογιστή.

Μόλις το τσίμπησα από ebay UK to 64GB WiFi. 629 Λίρες μαζί με μεταφορικά περίπου 780 Ευρουλάκια.

Από ότι μου είπε είναι το Αμερικάνικο οπότε δεν θα κάνει στην μπρίζα την δικιά μου ο φορτιστής που έχει.

Κάνει ο φορτιστής του iPhone 3g ή του iPod Touch 3G που έχω ? Κάτι ακούω για 10 ώρες φόρτισμα από υπολογιστή.

Αποκλείεται λοιπόν να είναι το 3G ε?

Καλοδούλευτο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν... ένα βράδυ συμβίωσης με το καινούργιο iPad μου και το μόνο που έχω να πω είναι ταχύτητα, ταχύτητα, ταχύτητα.... Δεν το περίμενα τόσο γρήγορο... Πάρα πολύ καλή οθόνη, μεγάλη ευκρίνεια και φωτεινότητα, αλλά η άμεση ανταπόκριση στις εντολές είναι κάτι το απερίγραπτο... ίσως επειδή ερχόμουν από το iPhone 3G μου φαίνεται τόσο μεγάλη η διαφορά... και βέβαια του οποίου iPhone η οθόνη μου φαίνεται τώρα πολύ μικρή, άβολα μικρή, ενοχλητικά μικρή!!!!!! :-)

Παιδεύτηκα λίγο στο jb διότι δεν μου άναβε η συσκευή μετά την περιποίηση 'Spirit''. Έμενε κολλημένη στο μήλο... Με την τρίτη και φαρμακερή προσπάθεια, ως δια μαγείας λειτούργησαν όλα ρολόϊ. Η συσκευή αξίζει, αξίζει πολλά... Προσωπικά την χαίρομαι και θα την χαρώ πολύ περισσότερο από το iPhone... Ήδη της έχω περάσει γύρω στα 10 GB εφαρμογές και έπεται συνέχεια.... :-D

Απαραίτητο αξεσουάρ η θήκη, γιατί διαφορετικά οι γρατζουνιές είναι αναπόφευκτες. Εγώ μαζί με το iPad παρήγγειλα το και το iPad case της Apple στην τσουχτερή τιμή των 39 ευρώ, αλλά μπορώ να πω ότι είναι έτσι ακριβώς όπως μου χρειάζεται....Ταιριάζει απόλυτα στο iPad το οποίο σφηνώνει στην κυριολεξία μέσα και το προστατεύει αρκετά καλά... Επιπλέον η αφή της της είναι ευχάριστη στη χρήση, δεν γλυστράει από τα χέρια και από τις επιφάνειες... Με αυτή την θήκη νομίζω ότι το sleeve για τις μεταφορές δεν χρειάζεται...

Ενοχλητικό που στην συσκευασία δεν υπήρχε ειδικό πανάκι για τις δαχτυλιές στην οθόνη... Ευτυχώς που είχα αυτό του MBP και κάνει πολύ καλά την δουλειά του... Του iPhone είναι μικρούλι και δεν καθαρίζει σωστά....

Καλορίζικο φίλε μου... Ναι, η φόρτιση από τον υπολογιστή είναι πολύωρη για να μην σου πω και αδύνατη σε μερικές περιπτώσεις, άμα ο υπολογιστής έχει κάποια χρονάκια και έχει πέσει η ισχύς του στην usb κάρτα... Για παράδειγμα αυτό που πρόσεξα εγώ είναι ότι το usb hub της Belkin (που έχει ειδικό bay για iPhone/iPod) δεν το φορτίζει καν....Αν και εξωτερικά ο φορτιστής μοιάζει με εκείνο του iPhone, αλλάζει όμως η ισχύς.... Του iPad έχει output 2.1 A, ενώ του iPhone μόλις 1 Α. Οπότε λογικά με τον φορτιστή του iPhone θα φορτίζει πολύ αργά....

Επεξ/σία από kpartsi

Ξεκούμπωσε από το φορτιστή του iPad το βύσμα που ταιριάζει στην αμερικάνικη πρίζα και κούμπωσε πάνω του το αντίστοιχο βύσμα για ευρωπαϊκές πρίζες που θα βγάλεις από το φορτιστή του iPhone 3G σου. :-)

Ξεκούμπωσε από το φορτιστή του iPad το βύσμα που ταιριάζει στην αμερικάνικη πρίζα και κούμπωσε πάνω του το αντίστοιχο βύσμα για ευρωπαϊκές πρίζες που θα βγάλεις από το φορτιστή του iPhone 3G σου. :-)

Ευχαριστώ έχεις δίκιο....

Απο χθες ειμαι κι εγω ευτυχης κατοχος ενος iPad 16GB Wifi απο apple store London και ομολογω οτι γουσταρω τρελα!!!

Ενα πραγμα θα δηλωσω...1.30 ωρα στην ουρα αναμονη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...