tr3quart1sta Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 εχω καποιες σειρες σε .aviκαποιες ταινιες και μερικα video clips ολα αυτα θελω να τα περασω στο ipad. τα κανω πρωτα ολα .mp4 για να μπορει να τα τρεξει το ipad. και μετα τα κανω add στο itunes , και πανε αυτοματα στο section "movies" ολα μαζι εκει ταινιες σειρες μουσικη , τα παντα. Δε γινεται να κανω καπως folders ?? Να βαλω καπου τις ταινιες , τις σειρες , γενικα να βαλω μια ταξη... ty φτιαξε playlists ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέσα στο itunes, αν κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο - get info στο προτελευταίο νομίζω tab μπορείς να αλλάξεις τον 'τύπο' του αρχείου σε movie, tv ή music video… Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsmeros Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 thanks παιδιά τα έφτιαξα ανάλογα με movie/series/tvshows μπορεί κάποιος που το έχει κάνει jailbreak να πει την γνώμη του γενικά για την μπαταρία , ταχύτητα κτλ πριν και μετά το jailbreak. Υπάρχει τρόπος να βάλω folders χωρίς να κάνω jailbreak? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 thanks παιδιά τα έφτιαξα ανάλογα με movie/series/tvshows μπορεί κάποιος που το έχει κάνει jailbreak να πει την γνώμη του γενικά για την μπαταρία ' date=' ταχύτητα κτλ πριν και μετά το jailbreak. Υπάρχει τρόπος να βάλω folders χωρίς να κάνω jailbreak?[/quote'] Περιμενε μεχρι σεπτεμβρη για το OS 4...! Sent from my iPod touch using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotoserres Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 καταρχην συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει και ξαναρωταω αλλα ποιοι τροποι υπαρχουν να παρω ενα ipad?? ψαχνω στο ebay και βλεπω πολυ τσιμπημενες τιμες... ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Αν εννοείς τσιμπημένες τις τιμές γύρω στα 500€, τότε μην περιμένεις να βρεις φτηνότερα. Εγώ θα σου πρότεινα πάντως να περιμένεις μιας και σε 3 μέρες θα κυκλοφορήσει και στην Ευρωπαϊκή αγορά και δεν θα έχεις φόβους για τελωνεία κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotoserres Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αυτο με τα 500 ευρω που το ειδες?? εγω οσο ειδα ηταν πανω απο 900 δολλαρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 http://cgi.ebay.com/APPLE-IPAD-16GB-Wi-Fi-BRAND-NEW-SEALED-BOX-16-GB-/230478025132?cmd=ViewItem&pt=US_Tablets&hash=item35a98f91ac#ht_857wt_1137 Σημείωση: Δεν τον γνωρίζω τον πωλητή, απλά στο δείχνω ως παράδειγμα. Μήπως κοιτούσες τις εκδόσεις των 32GB κ' 64GB; Πλήρης λίστα: http://shop.ebay.com/i.html?LH_BIN=1&_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39%253A1&_nkw=iPad%2016GB&_fcid=80&_jgr=0&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&gbr=1&_pgn=7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 thanks παιδιά τα έφτιαξα ανάλογα με movie/series/tvshows μπορεί κάποιος που το έχει κάνει jailbreak να πει την γνώμη του γενικά για την μπαταρία , ταχύτητα κτλ πριν και μετά το jailbreak. Υπάρχει τρόπος να βάλω folders χωρίς να κάνω jailbreak? Δέν παρατηρήθηκε καποιο πρόβλημα ή ελάτωση του χρόνου μπαταρίας, μετά απο jailbrake. Ισως όμως έχεις random crashes , εάν βάλεις κάποια πακέτα που δέν υποστηρίζονται πλήρως απο το ipad. Το Categories (folders για iPhoneOS) αν και παίζει σε iPad , δέν δείχνει και τόσο καλό. Δέν υποστηρίζει περιστροφή εικόνας και είσαι αναγκασμενος να γυρνάς το iPad στην κατεθυνση που σου τα δείχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrankyGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά ξέρει κανείς πότε θα το έχει η amazon Αγγλίας για να το τσιμπήσω από κει ? Κάνω υπομονή 1,5 μήνα δεν αντέχω άλλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Λογικά θα το έχει γύρω στα μέσα Ιουνίου... Μέχρι τότε δεν υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές πουθενά στην Ευρώπη.... Οι πρώτες που φτάνουν αυτές τις ημέρες πάνε στις προπαραγγελίες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Αμ τάλεγα εγώ... Δεν τάλεγα... Πάλι προβλήματα διαθεσιμότητας γμτ... Καλά που δεν έχει flash... κατά το 2015 θα το έβλεπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 I'll just drop this here:-) [vm]11886557[/vm] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αμ τάλεγα εγώ... Δεν τάλεγα... Πάλι προβλήματα διαθεσιμότητας γμτ... Καλά που δεν έχει flash... κατά το 2015 θα το έβλεπα... Τεράστιο πρόβλημα διαθεσιμότητας.. Όσοι στην Ευρώπη το προπαράγγειλαν μέχρι τις 11 Μαϊου το μεσημέρι το λαμβάνουν αυτές τις ημέρες. Εγώ που έκανα την παραγγελία τα μεσάνυχτα μεταξύ 10 και 11 Μαϊου, μου το έστειλαν χτες και το περιμένω αύριο το απογευματάκι..... Όσοι έκαναν την παραγγελία μετά τις 11 Μαίου το μεσημέρι θα το λάβουν γύρω στις 7 Ιουνίου.... Όσοι το παραγγέλνουν αυτές τις ημέρες θα το πάρουν τέλη Ιουνίου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Την προφητικότητά μου μέσα... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα