Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι τα ξεχωριζει τα application.

στο sync εσυ μετα μπορεις να επιλεξεις να βαλεις και τις εφαρμογες του iphone στο ipad.

---------- Προσθήκη στις 10:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:36 ----------

εγω εκανα παραγγελια 14 Απριλιου απο byserv ' date='

και ακομα δεν εχω παρει τιποτα...

τοσο κοροιδο ειμουν τελικα ??[/quote

εχω κανει και γω παραγγελια απο byserv αλλα στις 3/5 και μου εχουν πει για 2 βδομαδες παραδοση Τους εχεις στειλει καποιο mail ? τι σου απαντουν[/quote']

πριν 10 μερες που ειπαν οτι το προβλημα ειναι η απεργια των τελωνειακων(2 μερες) , και χθες μου ειπαν οτι ειναι στο τελωνειο.

Μεγαλη ασυνεπεια δυστηχως , χωρις να ενημερωθω ποτε.

Ουτε σημερα ηρθε και αν δε το παρω αυριο , πραγματικα ντροπη τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα παιδιά λέω να χτυπήσω to 32άρι WiFi από ebay. Το έχει πάρει κανείς ? Πόσο θα μου κοστίσουν τα μεταφορικά και πως μπορούμε να γλυτώσουμε το τελωνείο ?

Καλημέρα παιδιά λέω να χτυπήσω to 32άρι WiFi από ebay. Το έχει πάρει κανείς ? Πόσο θα μου κοστίσουν τα μεταφορικά και πως μπορούμε να γλυτώσουμε το τελωνείο ?

Πηρα 16αρι απο ebay. Αν εχεις κονε στο τελωνειο, εισαι κομπλε, αν οχι, ξεχνα το. Θα πληρωσεις δυστηχως μεχρι και 150 ευρω, μην πω παραπανω. δεν ετοιχε να πληρωσω...λογου κονε.

Λοιπόν έχω κι εγώ από εχθές στα χέρια μου 64GB WiFi και έχω 2 γρηγορες παρατηρήσεις.

1. Μου λείπει πολύ το Ελληνικό πληκτρολόγιο. Στην ουσία μου καθιστά το iPad άχρηστο για να κρατάσω σημειώσεις στη σχολή. Για την ώρα.

2. Εφαρμογές φτιαγμένες μόνο για iPhone που δεν εχουν βελτιστοποιηθεί δεν αξίζει καν τον κόπο να τις εγκαταστήσεις και να τις παιζεις στο zoom.

3. Ακόμα δεν αφήνει καν να χρησιμοποιήσεις το App Store το Ελληνικό από τη συσκευή. Μόνο το Αμερικάνικο.

4. Ό,τι app έχει μεταφερθει σε iPad απλά Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι.

5. Η ταχύτητά του σε όλα είναι εντυπωσιακή.

6. Και η μπαταρία.

7. Θα χαλάσω ΠΟΛΛΑ λεφτά στο Book Store. Ήδη έχει αγοραστεί όλος ο William Gibson που ποτέ δεν έχω διαβάσει στα Αγγλικά. Ευκαιρία είναι.

Θα επανέλθω με μεγάλο review.

Λοιπόν έχω κι εγώ από εχθές στα χέρια μου 64GB WiFi και έχω 2 γρηγορες παρατηρήσεις.

1. Μου λείπει πολύ το Ελληνικό πληκτρολόγιο. Στην ουσία μου καθιστά το iPad άχρηστο για να κρατάσω σημειώσεις στη σχολή. Για την ώρα.

3. Ακόμα δεν αφήνει καν να χρησιμοποιήσεις το App Store το Ελληνικό από τη συσκευή. Μόνο το Αμερικάνικο.

Λογικό αφού δεν πουλιέται ακόμα στην Ελλάδα.

Λογικό αφού δεν πουλιέται ακόμα στην Ελλάδα.

Όχι και τόσο λογικό. Από το iTunes στον υπολογιστή σου, μπορείς, με ελληνικό iTunes Account, να κατεβάσεις iPad-Only εφαρμογές. Γιατί όχι και απ' ευθείας στο iPad;

Όχι και τόσο λογικό. Από το iTunes στον υπολογιστή σου, μπορείς, με ελληνικό iTunes Account, να κατεβάσεις iPad-Only εφαρμογές. Γιατί όχι και απ' ευθείας στο iPad;

Μπορείς όντως ? και τις συγχρονίζει κανονικά ?

Δεν μπορείς iPad only εφαρμογες με Ελληνικό λογαριασμο.

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις χτύπησα από ebay το WiFi 32GB μαζί με το iPad Dock 760$ και από ότι έλεγε με free shipping.

Το αγόρασε 11/05/2010 από bestbuy και είναι στην ζελατίνα του κανονικά και έχει και την απόδειξη.

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μου το στείλει να μην με σκίσει το τελωνείο ?

Έχω ακούσει για USPS και για αξία να λέει μέχρι 30$ ή return from repair και κάτι τέτοια.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ?

αν πας στο itunes στον υπολογιστη σου και ψαξεις ipad εφαρμογες θα σου βγαλει και θα κατεβαζεις

Το θεμα ειναι οτι στο ipad δεν ανοιγει το appstore ακομα , μαλλον απο την στιγμη που θα κυκλοφορησει στην υπολοιπη ευρωπη (ιταλια , ισπανια κλπ) θα ανοιξει και στην ελλαδα , αλλωστε προκειται για ευρωπαικο appstore και οχι μεμονομενα για καθε χωρα , ετσι νομιζω τουλαχιστον , αν κανω κατι λαθος ας με διορωσει καποιος

Επισης και εμενα μου λειπει το ελληνικο πληκτρολογιο , καλυτερα ... γιατι θα ημουν μονιμα με το ipad στο χερι:-D:lol:

Οσο το χρησιμοποιω τοσο ποιο πολυ το γουσταρω ,

Φυσικα το εκανα jailbreak με απειρες δυνατοτητες πλεον .......:lol::X:cool:

Έχει αναφερθεί ότι μετά το jailbrake μειώνεται η διάρκεια της μπαταρίας, τόσο στο ipad , όσο και στο iphone. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο??

Το ρωτάω γιατί και εγώ νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, αν και δεν έχω βάλει backgrounder...

Κι εγώ το παρατήρησα και μάλιστα είναι αρκετά έντονο. Μου πήγαινε τουλάχιστον 2ήμερο και τώρα το φορτίζω σχεδόν κάθε βράδυ. Βέβαια το έχω φουλάρει με Apps, χρησιμοποιώ τον Backgrounder και κανα 2-3 εφαρμογές τις έχω σχεδόν πάντα να τρέχουν στο background.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...