vfragos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Επειδή είμαι λίγο άσχετος, θέλω να πάρω το ipad δώρο στη μητέρα μου και επειδή θα πάω ένα ταξιδάκι στο λονδίνο για δουλεία τον Ιούνιο, σκεφτόμουν να το έπαιρνα τότε... αλλά όταν θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα θα μπορούν να μπουν τα ελληνικά? η θα το έχει πάντα χωρίς ελληνικά? ευχαριστώ Θα μπορούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ερώτηση: Το ipad 3g πωλείται από το αμερικάνικο apple store σκέτο, χωρίς κανενός είδους data plan? Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ερώτηση: Το ipad 3g πωλείται από το αμερικάνικο apple store σκέτο, χωρίς κανενός είδους data plan? Sent from my iPhone using Insomnia.app Πωλείται μόνο η συσκευή αλλά άμα θέλεις μπορείς να συνδυάσεις και data plan με την AT&T. Μόλις προ-παρήγγειλα το δικό μου από το Apple Store Ιταλίας (είμαι κάτοικος Ιταλίας αυτή την περίοδο). Τελικά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στο 64άρι wifi χωρίς 3G. Λέγεται ότι η παράδοση θα γίνει μερικές ημέρες πριν τις 28 Μαϊου...... Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Λέγεται ότι η παράδοση θα γίνει μερικές ημέρες πριν τις 28 Μαϊου...... Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα!!!!! που το ειδες αυτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrankyGR Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Πωλείται μόνο η συσκευή αλλά άμα θέλεις μπορείς να συνδυάσεις και data plan με την AT&T. Μόλις προ-παρήγγειλα το δικό μου από το Apple Store Ιταλίας (είμαι κάτοικος Ιταλίας αυτή την περίοδο). Τελικά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στο 64άρι wifi χωρίς 3G. Λέγεται ότι η παράδοση θα γίνει μερικές ημέρες πριν τις 28 Μαϊου...... Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα!!!!! Και γω είμαι μεταξύ 3G και απλού αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Με ενδιαφέρει μόνο το GPS του 3G αλλά να δώσω 130 παραπάνω για το GPS ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 που το ειδες αυτο?? Το ανέφεραν άτομα που έκαναν την παραγγελία μέσα από την εξυπηρέτηση πελατών Apple και όχι από το site όπως εγώ... Οι υπάλληλοι Apple αυτό άφησαν να εννοηθεί. Και πράγματι στο e-mail της προπαραγγελίας που μου έφτασε γράφει ''παράδοση έως 28 Μαΐου''. Επίσης να αναφέρω ότι υπάρχει έλλειψη στο Camera Connection Kit με εκτιμώμενη παράδοση ''Ιούνιος''! Και γω είμαι μεταξύ 3G και απλού αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Με ενδιαφέρει μόνο το GPS του 3G αλλά να δώσω 130 παραπάνω για το GPS ? Εγώ στην αρχή πήγαινα για το 32άρι 3G... αλλά όταν τα έβαλα κάτω είδα ότι την περισσότερη διάρκεια της ημέρας είμαι καλυμμένος από το wifi και επιπλέον θα ήταν μεγάλο μπλέξιμο με δεύτερη sim και δεύτερο data plan πρόσθετα από αυτό που έχω στο iPhone, επιπλέον η διπλάσια μνήμη στο iPad θα μου βγει σίγουρα πιο χρήσιμη! Έτσι πήγα στην εύκολη λύση χωρίς πολλά τρεξίματα και μπερδέματα με συμβόλαια αφού ήδη έχω το iPhone πλήρως λειτουργικό για e-mail και βέβαια gps όταν χρειαστεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsmeros Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 εγω εκανα παραγγελια απο byserv , 14 Απριλιου. Σημερα 11 Μαιου δεν εχω παρει ακομα τιποτα. Μακαρι να εδινα 100 ευρω παραπανω και να το επαιρνα απο ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
command Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Γνωρίζει κανεις αν μπορει να γινει κατι? Δεν βγαινει με τιποτε, και πρεπει να πουληθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 εγω εκανα παραγγελια απο byserv , 14 Απριλιου.Σημερα 11 Μαιου δεν εχω παρει ακομα τιποτα. Μακαρι να εδινα 100 ευρω παραπανω και να το επαιρνα απο ebay. Υπομονή δύο εβδομάδες και θα το βρίσκεις σε πολλά ευρωπαϊκά e-shops και χωρίς τα 100 παραπάνω!!!!! Άντε το πολύ καμιά 20αριά ευρώ τα ταχυδρομικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μην κανετε jailbreak στα προιοντα της apple!! Αν δεν σας αρεσουν οπως ειναι να πατε σεαλλη εταιρια...!! Γειά σας παλικάρια , Έχω ενα iPhone 3GS 32Gb. Εχθές ,ενώ ήμουν έξω , χρησιμοποιούσα το πρόγραμμα GPS, NAVIGON , η μπαταρία μειωνόταν επικυνδυνα (γύρω στο 20% ) κ έτσι συνέδεσα μια εξωτερική μπαταρία που είχα αγοράσει, κ μέχρι στιγμής δούλευε χωρίς προβλήματα .. Μετά απο μερικά δευτερόλεπτα το iPhone δονάει κ βγάζει ενα μήνυμα το οποίο έγραφε (δεν θυμάμαι ακριβώς κιόλας) η συσκευή δεν είναι compatible με την εφαρμογη... Δεν έδωσα σημασία (δυστυχώς για εμένα) κ μετα απο άλλες δύο παρόμοιες δονήσεις το τηλέφωνο ΕΚΛΕΙΣΕ. Μετά απο αυτό κ όταν γύρισα , το φόρτισα , προσπάθησα πατώντας τα κουμπιά Home k Power, όπως κ ανοιγοκλείνοντας το mute πριν πατήσω το Home k Power . Δεν ανοίγει ΚΑΘΟΛΟΥ (((( Το iPhone μου ειναι jailbreaked . Aν θέλω νομίζω μπορώ να πάω στη Vodafone κ να πάρω καινούριο αλλά δεν θέλω αν δεν προσπαθήσω πρώτα τα πάντα. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ??? Κάτι τελευταίο , στο iTunes υπάρχει ένα back-up του iPhone μου, έχω δύο απορείες . -Μπορώ να βρω τις επαφές μου κάπως ? - Αν παρω καινούριο iPhone μπορώ να το συγχρονίσω με το παλιό back-up ??? Αν ναι, τι δεδομένα θα περαστούν ? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας , οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να αποδείχθει πολύτιμη! θα αρχίσω από τα εύκολα... Οι επαφές σου βρίσκονται στο πρόγραμμα που διάλεξες να τις συγχρονίζεις μέσω iTunes. Αν είσαι σε Windows μάλλον στο Outlook, σε Mac στο Adress Book. Σε περίπτωση που πάρεις καινούργιο, με συγχρονισμό θα περάσουν μερικά ή όλα, ανάλογα με τις επιλογές σου κατά τον συγχρονισμό, τα δεδομένα από επαφές, σημειώσεις και τα διάφορα libraries (music, videos, photos, podcasts). Στα δύσκολα τώρα.... Η εγγύηση δεν καλύπτει jailbroken συσκευές! Αυτό σημαίνει ότι αν παραδόσεις την συσκευή έτσι όπως είναι και στο service ανακαλύψουν ότι έχει γίνει jailbreak θα σου ζητήσουν να πληρώσεις για την επισκευή της... Πρέπει οπωσδήποτε να ανακτήσεις την συσκευή από το brickάρισμα που έχει πάθει και να τις κάνεις ένα υποτυπώδες restore στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πριν την παραδόσεις για service.... Προσπάθησες να την ανοίξεις ενώ είναι συνδεδεμένη στο φορτιστή;;;; δεν ταλεγα?? :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Πωλείται μόνο η συσκευή αλλά άμα θέλεις μπορείς να συνδυάσεις και data plan με την AT&T. Μόλις προ-παρήγγειλα το δικό μου από το Apple Store Ιταλίας (είμαι κάτοικος Ιταλίας αυτή την περίοδο). Τελικά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στο 64άρι wifi χωρίς 3G. Λέγεται ότι η παράδοση θα γίνει μερικές ημέρες πριν τις 28 Μαϊου...... Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα!!!!! Εγω πήρα το 64άρι το σκέτο γιατί στην Ελλάδα όπου δεν έχεις WiFi και χρειάζεσαι 3G (στο χωριό, στο νησί) πολύ απλά δεν υπάρχει 3G. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Άντε δυο βδομαδούλες... Μακάρι να μην ξεσκίσουν τις προπαραγγελίες και μας στείλουν για Ιούνιο μεριά... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Για κάποιον που ζει στην Ιταλία π.χ., είναι λίγο κουλό να μην προτιμήσει την 3G έκδοση όταν μπορεί να έχει απεριόριστη 3G πρόσβαση με 29.90€ το μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Για κάποιον που ζει στην Ιταλία π.χ., είναι λίγο κουλό να μην προτιμήσει την 3G έκδοση όταν μπορεί να έχει απεριόριστη 3G πρόσβαση με 29.90€ το μήνα. Άμα είσαι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας καλυμμένος από το wifi, επίσης έχεις iPhone 3G με ενεργοποιημένο data plan, και τέλος γνωρίζεις πόσο αναξιόπιστο είναι το σήμα της Vodafone, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και τόσο κουλή επιλογή. Αν έκανα συμβόλαιο, θα έκανα με την 3 που έχει τα 3 GB τον μήνα 5 ευρώ! Αλλά θα ήταν μεγάλο μπέρδεμα να έκανα και δεύτερο data plan σε άλλη sim.... και προτίμησα αντί του 32 GB wifi+3G να πάρω στα ίδια λεφτά το 64 GB wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Εγω παντως για λιγα παραπανω χρηματα μπορει να προτιμουσα το 3g για να ειμαι καλυμμενος (μελλοντικα μπας και αλλαξουν οι συνηθειες μου), αλλα δεν θα εβαζα sim card/data plan. Θα το χρησιμοποιουσα σαν απλο wifi και οποτε ημουν εξω και ηθελα ιντερνετ αλλα δεν υπηρχε wifi , τοτε θα εκανα tethering απο το iphone . Δεν ειναι καιροι για να εχουμε 2 data plan να τρεχουν χωρις λογο.. Για αυτο υπαρχει to tethering! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα