Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Conclusions.

Flash was created during the PC era – for PCs and mice. Flash is a successful business for Adobe, and we can understand why they want to push it beyond PCs. But the mobile era is about low power devices, touch interfaces and open web standards – all areas where Flash falls short.

The avalanche of media outlets offering their content for Apple’s mobile devices demonstrates that Flash is no longer necessary to watch video or consume any kind of web content. And the 200,000 apps on Apple’s App Store proves that Flash isn’t necessary for tens of thousands of developers to create graphically rich applications, including games.

New open standards created in the mobile era, such as HTML5, will win on mobile devices (and PCs too). Perhaps Adobe should focus more on creating great HTML5 tools for the future, and less on criticizing Apple for leaving the past behind."

Απο τη μια λοιπον εχουμε την Adobe, μια εταιρια με την ευλυγισια του κεδρου, η οποια καταφερε να καθιερωθει συντηρωντας ενα προιον το οποιο βελτιωνεται με τους ιδιους ρυθμους αναπτυξης του Duke Nukem Forever και εξακολουθει να παραμενει βαρυ και προβληματικο.

Απο την αλλη εχουμε τον Steve o οποιος κατηγορει την Adobe για αναχρονισμο (ο ιδιος ανθρωπος που φροντιζει να ανανεωνει συνεχως hardwareικα και softwareικα το iphone με την τελευταια λεξη της τεχνολογιας οπως video recording,MMS,3G support,η εξωτικη τεχνολογια copy-paste) ενω εχει ηδη αρχιζει να πειραματιζεται με την αιχμη του δορατος που θεωρειται οτι θα γινει mainstream στο προσεχες μελλον και ονομαζεται multitasking).

Πραγματικα δεν ξερω ποια απο τις 2 εταιριες ειναι πιο αστεια.

Επισης δεν ξερω αν υπαρχουν ανθρωποι που τα πιστευουν ολα αυτα.

Αν εβγαινε η Adobe να πει "ναι ρε, γουσταρω να παιζω σε Apple γιατι ειναι πολλα τα λεφτα Αρη" και η Αpple να πει "οχι ρε, δε θα παιξεις ποτε,γιατι η πιτα ειναι δικια μου και μονο δικια μου" νομιζω θα ηταν πιο τιμιο για ολους μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Διάθεση iPAD's με παράδοση σε 10 ημέρες ....

http://www.lowcostmarket.gr/

Εδώ specifications και τιμές

http://www.lowcostmarket.gr/ipad-lowcostmarket.htm

;););););)

...lowcost market! Αχαχαχαχαχαχαχαχα, καλό ε!

:devil::mad:

970 euro το 64άρι; Από Αμερική με τη θήκη μου πήγε 610...!

Δλδ αν ειναι ετσι μαζευτειτε 3-4 να παει ενας Αμερικη να τα φερει πιο φτηνα θα σας βγει.

970 euro το 64άρι; Από Αμερική με τη θήκη μου πήγε 610...!

Δλδ αν ειναι ετσι μαζευτειτε 3-4 να παει ενας Αμερικη να τα φερει πιο φτηνα θα σας βγει.

και εγω 512 ολα μαζι :) και θηκη :) και γλυτωσα τελωνειο :) και μου ηρθε σε 3 μερες.

Τί κρίμα, οι επιλογές tablet από άλλες εταιρίες μόλις μειώθηκαν κατά δύο... microsoft and HP, you're out...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

δλδ??:rolleyes:

και εγω διαβασα οτι η microsoft απεσυρε το courier.

Παντος αν δε βρεθει τροπος να τρεξουμε και osχ εφαρμογες στο ipad ,

λογικα καποια στιγμη θα το πουλησω για να δοκιμασω και κατι αλλο.

Πχ το HP Slate.

Kαλο θα ειναι να υπαρχει και λιγος ανταγωνισμος.

και εγω διαβασα οτι η microsoft απεσυρε το courier.

Παντος αν δε βρεθει τροπος να τρεξουμε και osχ εφαρμογες στο ipad ,

λογικα καποια στιγμη θα το πουλησω για να δοκιμασω και κατι αλλο.

Πχ το HP Slate.

Kαλο θα ειναι να υπαρχει και λιγος ανταγωνισμος.

Και το HP Slate αποσύρθηκε.

Θα χτυπήσει και την Apple αυτή η εξέλιξη. Άλλο να διαφημίζουν μια κατηγορία προϊόντων(Tablets) 2-3 μεγάλες εταιρείες κι άλλο μια μόνη της.

Όποιος έχει δει πάντως κάποιες real pics του HP Slate, καταλαβαίνει αμέσως γιατί αυτές οι συσκευές δεν θα είχαν στον ήλιο μοίρα αν έβγαιναν. Χοντροκομμένες, μεγάλο βάρος και εντελώς αντιαισθητικές.

Και μιας και μειώθηκε η δυναμική του χώρου των tablets, πιστεύω ότι και τα WePad κτλ, άπατα θα πάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...