georgeadams Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Γιατί τι διαφορά έχει απο το iPhone?? Το iPhone OS 3.2 που φοράει το ipad δεν έχει επίσημη υποστήριξη ελληνικών στο πληκτρολόγιο του. Προς το παρόν υπάρχει μια εφαρμογή (επί πληρωμή) που σου επιτρέπει να γράφεις ελληνικά και μετά να τα κάνεις copy-paste στην εφαρμογή που θέλεις. Όχι και τόσο πρακτικό... βρε παιδια, ιδια ιστορια με το πρωτο iphone. Δεν ειχε τιποτα, και μετα βαλανε τα παντα με ενα update. Ολα με την ωρα τους. Οσο παει ο καιρος, θα δειτε applications και θα λετε, αν ειναι δυνατον το κανει και αυτο!? Δε διαφωνώ καθόλου. Απλώς προσπάθησα να λύσω την απορία του Thresher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dp@pa Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Από την εμπειρία σου μέχρι τώρα δηλαδή, είναι απαραίτητη η αγορά μιας τέτοιας θήκης, ή αν το έχεις μόνο σπίτι θα είναι οκ; Επειδη εγω το παω στην δουλεια μου τωρα, δεν ασχολουμε καθολου με το λαπτοπ , μ ονο για καμια ταινια να κατεβασω και εχω αφησει μονιμα το λαπτοπ πανω στην Led μου. Το αλλο επειδη συνεχεια ειναι στο δρομο..του πηρα την θηκη περισσοτερο για το σταντ. Αλλα ανετα μπορεις να βρεις κατι αντιστιχο σαν σταντ καδρου και να το βαλει αυτο , αλλα στο σπιτι, δεν χρειαζεται θηκη. Μια χαρα οπως ειναι . και ομορφο. ---------- Προσθήκη στις 15:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:43 ---------- βρε παιδια, ιδια ιστορια με το πρωτο iphone. Δεν ειχε τιποτα, και μετα βαλανε τα παντα με ενα update. Ολα με την ωρα τους. Οσο παει ο καιρος, θα δειτε applications και θα λετε, αν ειναι δυνατον το κανει και αυτο!? Δε διαφωνώ καθόλου. Απλώς προσπάθησα να λύσω την απορία του Thresher ναι ρε σιγουρα..απλα να ξερουν τα παιδια, οτι μελλοντικα δεν θα πληρωσουν για αυτο . Καμια σχεση, απλα τωρα που το θελουν μερικοι, ευκαιρια να βγαλουν καποια φρανγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Πάντως έχει αυτό το τόσο ικανοποιητικό... feel, που έχει και το iPhone; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dp@pa Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Πάντως έχει αυτό το τόσο ικανοποιητικό... feel, που έχει και το iPhone; lool... Οχι τοσο, απλα 10 χ καλυτερο! trust me. Μιλαμε μερα νυχτα! ΒΑσικα, σκεφτου οτι παιξε παιξε στο ipad, γραψιμο κλπ, και μετα πισω στο Iphone< καμια συγκριση, σε speed, και εμφανιση (τεχτς, παιχνιδια, εφαρμογες.) φενεται καλυτερο, ποιο σταθερο, ποιο γρηγορο. Οταν περνω το Iphone στα χερια μου να γραψω κανενα μηνυμα, δεν μου φενεται σαν να εχω καποιο νοκια τον παλιον καιρον. Κατι τετοιο feeling περνω. Παντως, εκανα και streaming με τον υπολογιστη μου, και βλεπω βιντεος, οποια διποτε μορφης, στο app . Αραζω στην χεστρα και βλεπω εργα, shows, και κανω την πλοηγηση. Ειναι τοιλετ friendly παντως. Θα το χαρειτε. Lol. Και σταματησα να κατεβαζω εφαρμογες για το Iphone. Επισης, δοκιμασα να κλεβω 3G απο το Iphone με το προγραμμα, mifi, και συνδεετε το ipad μου, με το iphone μου και τωρα δεν χρειαζομαι ουτε καν το 3G Μοντελο που δεν το συνηστω αν εχετε ηδη iphone με 3G συνδεση. 10 δολλαρια κοστιζει το mifi...Και βρισκεται στο cydia η rock αν το εχετε κανει jailbreak. επισης remote desktop τελειο..βλεπω τον υπολογιστη μου και τους φακελους μου, απο οπου διποτε, και μπορω να τα επεξεργαστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Αραζω στην χεστρα και βλεπω εργα, shows, και κανω την πλοηγηση. μετα απο αυτο θελει σιγουρα θηκη ... 10 δολλαρια κοστιζει το mifi... για στειλε link!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dp@pa Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 μετα απο αυτο θελει σιγουρα θηκη ... για στειλε link!! δεν εχει καποιο λινκ, απο το cydia ειναι που βρσικεται οταν κανεις jailbreak το κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 εννοεις τη συσκευη η καποιο προγραμμα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 εννοεις τη συσκευη η καποιο προγραμμα?? Εννοεί πρόγραμμα, μάλλον το MyWi, που εγκαθιστάς από Cydia αφού γίνει jailbreak στο κινητό!!!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ab_LhbTwlZA[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εννοεί πρόγραμμα, μάλλον το MyWi, που εγκαθιστάς από Cydia αφού γίνει jailbreak στο κινητό!!!! νομιζα ολες οι εφαρμογες cydia ειναι δωρεαν... p.s. never jailbroken... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 νομιζα ολες οι εφαρμογες cydia ειναι δωρεαν... p.s. never jailbroken... Όχι, υπάρχουν και ορισμένες επί πληρωμής..... P.S. always jailbreak!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εκτος απο το MyWi, υπαρχει και το PdaNet που ειναι δωρεαν για 14 μερες για να το δοκιμασετε.. Και αυτο μονο σε Cydia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 http://www.apple.com/hotnews/thoughts-on-flash/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsmeros Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 μπορει καποιος να μου προτεινει καποια θηκη απο το ebay ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τις διάβασα τις σκέψεις του Jobs... Το θέμα είναι, αν ισχύουν όλα όσα λέει, έχει κάποιο τουλάχιστον δίκιο... Η άλλη πλευρά κανονικά θα πρέπει σύντομα να αντιτείνει τα δικά της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα