Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι το οποίο κοστίζει 413 ευρώ στην Αμερική αντιλαμβάνομαι το γεγονός να το πληρώσεις το πολύ 500 εδώ. Αλλά 650 ρε κουμπάρε ειναι 35% πάνω. Είναι αισχροκέρδεια και δε θα έπρεπε να στηρίζουμε τέτοιες συμπεριφορές από το κάθε eShop.

610 euro πλήρωσα τελική τιμή με φόρους και την δερμάτινη θήκη το iPad 64GB στην Αμερική. Θα δώσεις 650 στο eShop για το 16άρι;

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατ' αρχήν, δεν υπάρχουν πλέον τιμές για το iPad στο e-shop.gr. Τις πρώτες 1-2 ημέρες είχαν βάλει κάτι εξωπραγματικά υψηλές "εκτιμώμενες τιμές" αλλά μετά το δικαιολογημένο κράξιμο τις απέσυραν.

Τώρα το μόνο που γράφουν είναι το "Δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη πληροφόρηση από την Apple σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPad στην Ελλάδα. Stay tuned για περισσότερα νέα..." http://www.e-shop.gr/ipad

Δημοσ.

610 euro πλήρωσα τελική τιμή με φόρους και την δερμάτινη θήκη το iPad 64GB στην Αμερική. Θα δώσεις 650 στο eShop για το 16άρι;

Φίλε μου επειδή σκέφτομαι να πω σε μία φίλη που έρχεται απο Αμερική αυτές τις μέρες, να μου φέρει ένα 64άρι, ξέρεις τι παίζει με την εγγύηση ; Θα καλυπτόμαστε κανονικά εδώ στην Ελλάδα όταν με το καλό κυκλοφορήσει και εδώ επίσημα ;

Υ.Γ sorry για το offtopic.

Δημοσ.

Παιδιά βρίσκομαι σε φοβερό δίλλημα. Μια φίλη βρίσκεται Αμερική και μπορεί να μου φέρει το ipad. Το κακό είναι ότι επιστρέφει την Παρασκευή 30 Απριλίου, την ημέρα που κυκλοφορεί το wifi+3g μοντέλο στην Αμερική. Άρα απίθανο να μπορέσει να το βρεί. Τι λέτε να πάρω το απλό wifi; Ποιό πολύ στο wifi+3g με ενδιέφερε το gps για διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το σημείο που βρίσκεσαι π.χ. (Athensbook, Exandas) κ.α. Η χρήση του σαν gps στο αυτοκίνητο δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω ήδη 7" PNA. Σκέφτομαι τελικά να πάρω το απλό wifi 64gb μιάς και δεν θα έχω ξανά την ευκαιρία να μου το φέρουν απο Αμερική με 550€. Ακούω γνώμες ! B)

Δημοσ.
Καλησπέρα. Είδα στο e-Shop το iPad στην τιμή των 650€ και ψηνομαι να το βάλω δόσεις. Το πρόβλημα μου είναι (εκτός των αναζητήσεων στα Ελληνικα και γενικά της γραφής) το AppStore. Θα πρέπει να αγοράσω κάποια Καρτα για να κάνω iTunes λογαριασμό ; Και εάν γίνει αυτό , θα μπορώ μετά φαντάζομαι να κατεβαζω τα FreeApps για πάντα ;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Σύμφωνα με μία εκτίμηση που κάνει εδώ το ipadevice, το ipad θα φτάσει Ευρώπη πιθανότατα στις 29 Μαΐου και εκτός από τα επίσημα Apple Stores θα διανεμηθεί και από τους επίσημους partners Apple όπως MediaMarkt και Saturn. Για το 64άρι wifi το άρθρο δείχνει ως ενδεικτική ευρωπαϊκή τιμή τα 610 ευρώ, οπότε με τα 650 που αναφέρεις πέρνεις το 64άρι και μια θήκη που είναι απαραίτητη!!!!!!!

Ας ελπίσουμε, για τις ημερομηνίες και τις τιμές ότι το άρθρο θα επαληθευτεί.... Να τονίσω ότι η συγκεκριμένη σελίδα ανήκει στο ispazio και συνήθως πέφτει μέσα στις προβλέψεις που κάνει (παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά το ispazio πάνω από δύο χρόνια τώρα....).

Δημοσ.

Παιδιά μην παραπληροφορείτε τον κόσμο...

Στις πρώτες "μεγάλες" ευρωπαϊκές χώρες θα κυκλοφορούσε το iPad ήδη, αν δεν είχαν πρόβλημα διαθεσιμότητας στην Αμερική... Αυτό ενώ είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν επρόκειτο να υπάρξει θέμα καθυστέρησης...

Τώρα, από όσο ξέρω τουλάχιστον, ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη αρχές του Μαϊου, αλλά μόνο Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία και κάνα δυο άλλες...

Για τις υπόλοιπες χώρες δεν υπάρχει κάτι σίγουρο...

Οπότε μην κάνετε όνειρα... Θα κάναμε κι εμείς...

Δημοσ.
Παιδιά μην παραπληροφορείτε τον κόσμο...

Στις πρώτες "μεγάλες" ευρωπαϊκές χώρες θα κυκλοφορούσε το iPad ήδη, αν δεν είχαν πρόβλημα διαθεσιμότητας στην Αμερική... Αυτό ενώ είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν επρόκειτο να υπάρξει θέμα καθυστέρησης...

Τώρα, από όσο ξέρω τουλάχιστον, ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη αρχές του Μαϊου, αλλά μόνο Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία και κάνα δυο άλλες...

Για τις υπόλοιπες χώρες δεν υπάρχει κάτι σίγουρο...

Οπότε μην κάνετε όνειρα... Θα κάναμε κι εμείς...

Όταν κυκλοφορήσει Ευρώπη, αυτόματα το έχεις στην πόρτα σου σε λίγες ημέρες από τα πολλά ευρωπαϊκά online stores που υπάρχουν.... Μόνο το Amazon φτάνει και περισσεύει χωρίς να αναφέρω όλα τα άλλα.... Η επίσημη κυκλοφορία σε λίγες μόνο ευρωπαϊκές χώρες είναι πλέον τεχνητό πρόβλημα από την στιγμή που δεν υπάρχουν τελωνεία και τα online stores στέλνουν σε όλη την Ευρώπη.... Μόνο αν θες να το αγοράσεις από τον Γερμανό της γειτονιάς σου, περιμένεις την επίσημη κυκλοφορία στην Ελλάδα.... ;) Εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ να επιβεβαιωθεί η τιμή των 610 ευρώ για το 64άρι wifi που ενδιαφέρομαι.... :-)

Δημοσ.

Οπως πολυ προειπαν καποιος που θελει να το αγορασει απο Ελλαδα, θα πρεπει να περιμενει. Λογικα με την αφιξη του στις Ευρωπαικες αγορες δεν θα υπαρχει προβλημα και με το Apple Store....

Αλλα οταν ακουω κατι εξωφρενικες τιμες του στυλ 600 και ευρο το 16αρι ε, οχι ρε παιδια, παει πολυ...

Δημοσ.

Εγω θα περιμενα το 3g μοντελο, αλλα πολυ θα σου πουν να μην περιμενεις λογο ευκαιριας να το φερεις απο Αμερικα...

Η επιλογη ειναι καθαρα δικη σου..

Δημοσ.
Παιδιά βρίσκομαι σε φοβερό δίλλημα. Μια φίλη βρίσκεται Αμερική και μπορεί να μου φέρει το ipad. Το κακό είναι ότι επιστρέφει την Παρασκευή 30 Απριλίου, την ημέρα που κυκλοφορεί το wifi+3g μοντέλο στην Αμερική. Άρα απίθανο να μπορέσει να το βρεί. Τι λέτε να πάρω το απλό wifi; Ποιό πολύ στο wifi+3g με ενδιέφερε το gps για διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το σημείο που βρίσκεσαι π.χ. (Athensbook, Exandas) κ.α. Η χρήση του σαν gps στο αυτοκίνητο δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω ήδη 7" PNA. Σκέφτομαι τελικά να πάρω το απλό wifi 64gb μιάς και δεν θα έχω ξανά την ευκαιρία να μου το φέρουν απο Αμερική με 550€. Ακούω γνώμες ! B)

Είχα κι εγώ το ίδιο δίλημμα. Και κατέληξα στο 64αρι το σκέτο.

1ον, στην καθημερινοτητα οπου κι αν βρεθω εχω WiFi, γραφειο, σπιτι, πανεπιστήμιο, σπίτια φίλων. Στο δρόμο δε θα το χρησιμοποιώ.

2ον, διακοπες, στο χωριό και γενικά σε μή αστική επαρχία στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 3G. Έχουμε με το ζόρι GPRS συνεπως χεστο καλύτερα ειναι πιο αργό κι απο τον επιτάφιο.

Συνεπώς αξίζει τα 130 δολλάρια παραπάνω και την αναμονή; Όχι κατά τη γνώμη μου οπότε πήρα το σκέτο.

Τέλος ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην βρεθει πουστια να τιδεράρουμε το internet του iPhone στο iPad.

Δημοσ.
Είχα κι εγώ το ίδιο δίλημμα. Και κατέληξα στο 64αρι το σκέτο.

1ον, στην καθημερινοτητα οπου κι αν βρεθω εχω WiFi, γραφειο, σπιτι, πανεπιστήμιο, σπίτια φίλων. Στο δρόμο δε θα το χρησιμοποιώ.

2ον, διακοπες, στο χωριό και γενικά σε μή αστική επαρχία στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 3G. Έχουμε με το ζόρι GPRS συνεπως χεστο καλύτερα ειναι πιο αργό κι απο τον επιτάφιο.

Συνεπώς αξίζει τα 130 δολλάρια παραπάνω και την αναμονή; Όχι κατά τη γνώμη μου οπότε πήρα το σκέτο.

Τέλος ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην βρεθει πουστια να τιδεράρουμε το internet του iPhone στο iPad.

Φιλε βασικα εχεις δικαιο , αλλα το απλο δεν εχει gps

Μπορεις να μας πεις οταν ανοιγεις το maps πχ και εισαι σε wifi βρισκει την θεση σου ??? (απο τις κεραιες wifi) και ποση ωρα κανει να την βρει ...

Επισης εχεις δοκιμασει αλλα προγραμματα με gps ?

Τελος 550 Ευρω για το 64 ???? απο που βγαινει αυτο ? , εχεις υπολογισει τον επιπλεον φορο ?

any way εγω που ενα παιδι θα ειναι αμερικη εκεινο το διαστημα τι να παρω ?

600 Ευρω το 32 το απλο

620 Ευρω το 16 3g + wifi

Αυτες τις τιμες μου ειπε

(δεν ειναι φιλος μου ,,,, προταση μου εκανε ) λοιπον τι λετε ?

Δημοσ.

τελικα και εγω το ακυρωσα

Συμφωνα με ενα ιταλικο site αυτες θα ειναι οι τιμες

Η iPad θα κυκλοφορήσει 29 Μαΐου και οι τιμές θα είναι:

* 450 € για το WiFi 16 GB

* € 530 για το 32GB WiFi

* € 610 για το WiFi 64 GB

* € 550 για το 16GB 3G

* 3G 32GB για € 640

* € 720 για τα 64GB 3G

Δημοσ.

Φιλε βασικα εχεις δικαιο ' date=' αλλα το απλο δεν εχει gps

Μπορεις να μας πεις οταν ανοιγεις το maps πχ και εισαι σε wifi βρισκει την θεση σου ??? (απο τις κεραιες wifi) και ποση ωρα κανει να την βρει ...

Επισης εχεις δοκιμασει αλλα προγραμματα με gps ?

Τελος 550 Ευρω για το 64 ???? απο που βγαινει αυτο ? , εχεις υπολογισει τον επιπλεον φορο ?

any way εγω που ενα παιδι θα ειναι αμερικη εκεινο το διαστημα τι να παρω ?

600 Ευρω το 32 το απλο

620 Ευρω το 16 3g + wifi

Αυτες τις τιμες μου ειπε

(δεν ειναι φιλος μου ,,,, προταση μου εκανε ) λοιπον τι λετε ?[/quote']

Σωστές ερωτήσεις αυτές οποίος μπορεί ας βοηθήσει. Η τιμή για το wifi 64gb βγαίνει γύρω στα 570€ ανάλογα τα taxes που έχει η πολιτεία όπου θα γίνει η αγορά. Τα 570€ είναι υπολογισμενα με το υψηλότερο tax, το οποίο νομίζω πρέπει να είναι 10%

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...