Snolly Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 netflix , abc player τα ξεχναμε εδω στην Ελλαδα ?? US Store Account με Gift Certificate από eBay και VPN με αμερικάνικη IP με 4 euro το μήνα. Αγόρασα το WiFi 64GB. Μετά από συζήτηση με τον κολλητό apple hater και επειδή είναι η γιορτή μου, μου έκανε τη χάρη να απαντήσει στην ερώτηση "αν θα έπαιρνες iPad ποιό θα έπαιρνες;". Η γνώμη του, και έχει δίκαιο, είναι πως το 3G μοντέλο στην Ελλάδα είναι πεταμένα λεφτά και το εστίασε στο ότι όπου έχουμε κάλυψη 3G (Αθήνα και μεγαλουπόλεις) θα έχει κάπου και WiFi ενώ νησιά, στο χωριό κλπ, παλέυουμε με απλό σήμα να μιλήσουμε στο τηλέφωνο οπότε όπως λέει και ο αγαπητός μας άδμιν: F A I L Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Snolly αυτό με την αμερικάνικη ip πως το κάνω ρε φίλε; Μέσω proxy; Είχα δοκιμάσει παλαιότερα μερικά, αλλά τίποτα δεν μου δούλεψε. Btw, αγόρασα το Real Racing HD και είναι πάρα πολύ ωραίο παίδες! Ειδικά τα γραφικά είναι πολύ εντυπωσιακά! Επίσης, αγόρασα τον Greek Browser, ο οποίος περιλαμβάνει και το Greek Keyboard, αλλά είναι πάρα πολύ άβολο. Πρέπει να γράφεις το κείμενο σε ένα παραθυράκι, το κάνεις copy και paste εκεί που θες. Τρέχα γύρευε δηλαδή... Μου μείναν 4$ στην Gift Card που είχα πάρει... Αν βρείτε τίποτα που να αξίζει, πείτε. @Snollygoster: Το 3G έχει και GPS, οπότε είναι ένα +. Από εκεί και πέρα, από φίλους που δουλεύουν 3G έχω προσέξει ότι πάει σαν χελώνα το ίντερνετ και τα δωρεάν MB είναι ελάχιστα στα περισσότερα πακέτα. Οπότε, προς το παρόν δεν αξίζει καθόλου κατά τη γνώμη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Snolly αυτό με την αμερικάνικη ip πως το κάνω ρε φίλε; Μέσω proxy; Είχα δοκιμάσει παλαιότερα μερικά, αλλά τίποτα δεν μου δούλεψε. HideIP US VPN. Όχι Proxy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Καλή φάση ακούγεται... Για 4 ευρώ το μήνα... Που κανονικά δεν θα είναι και για πάντα.... Μέχρι να έρθει Ελλάδα... Αλλά τότε πώς θα μεταφέρουμε τα πάντα απ´ τον αμερικάνικο λογαριασμό στον ελληνικό; Προφανώς δεν θα τα μεταφέρουμε, θα μου πείτε... Αν θέλουμε να έχουμε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που αναφέρθηκαν... Μια ερώτηση προς τους ήδη έχοντες iPad... Με ποιόν τρόπο περνάτε μέσα τα videos και τις ταινίες σας; Στο iPhone είχα βρει έναν converter, αλλά ήταν αργό... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Χρόνια μου Πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 προσεξτε κοβει και χερια! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=FX04ULsmkIc[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsmeros Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) HideIP US VPN. Όχι Proxy. Auto ομως θα δουλευει μονο για το wifi στο σπιτι ετσι ?? δηλαδη εξω δε μπορουμε να κανουμε κατι. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2010 από gsmeros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsmeros Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Τις περισσοτερες σειρες κτλ , τις εχω σε .avi πρεπει να τα κανω ολα convert πριν τα περασω στο ipad ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ναι, έτσι πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=oKbeG82h8_A&feature=related[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=vlqaFANOC3Y[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μια και έχει ήδη ανοίξει το θέμα και έπειτα από το καταπληκτικό review του Μιχάλη για το iPad , καλό είναι νομίζω όσοι πρώιμα το κατέχουμε να καταθέσουμε τις πρώτες εντυπώσεις-εμπειρίες απο τη μέχρι τώρα χρήση του.Εγω προσωπικά θα αναφερθώ και θα κάνω κριτική στο υπάρχον μηχάνημα στα θετικά και στα αρνητικά του και όχι στις ελλείψεις του και στο πώς θα ήθελα να είναι(με κάμερα,usb κλπ) διότι ως γνωστόν εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και σίγουρα θα δούμε βελτιώσεις. Σαν γενικό συμπέρασμα αυτό που διαπίστωσα μετά απο σχεδόν μιας εβδομάδος χρήση είναι ότι εαν ασχολείσαι ας πούμε 3 ώρες την ημέρα με τον υπολογιστή άνετα τις 2 ώρες τις καλύπτεις με το iPad με οτι αυτό συνεπάγεται σε θέμα ευκολίας και άνεσης. Πλέον το κομμάτι της διασκέδασης στο διαδύκτιο (σερφάρισμα,κοινωνικά δίκτυα,video photo mail κλπ) τα κάνεις άνετα και ευχάριστα με το iPad και δεν αναφέρομαι στα ibooks στα games και στις άλλες εφαρμογές που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε λόγω του iPhone. Συμπερασματικά λοιπόν τουλάχιστον σε μένα ο σταθερός η ο φορητός μπορούν σιγά σιγά πλέον να αναλάβουν μόνο τον άχαρο ρόλο του εργάτη για τις βαριές δουλειές(κατεβάσματα,μετατροπές,καψίματα,επεξεργασ ία εικόνας ήχου κλπ).Όσον αφορά το θέμα WiFi τουλάχιστον σε μένα δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και πιο συγκεκριμένα από τις 3 γραμμές τις περισσότερες φορές είμαι στη μία (με το iPhone 3 στα 3) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δημιουργεί κάποιο πρόβλημα πάντως μέχρι τώρα με έχει πετάξει 2 φορές εκτός δικτύου.Η μπαταρία άψογη πραγματικά 9-10 ώρες συνεχόμενης χρήσης.Πολύ καλός και εύχρηστος ο συγχρονισμός με το mobile me και πιστεύω αξίζει να την έχει κάποιος την υπηρεσία τώρα που αρχίζουν και μαζεύονται πολλά τα μηχανήματα.Το back up και το sync με το iTunes πολύ καλό και ταχύτατο σε σχέση με το iPhone. Στα αρνητικά τώρα το γεγονός ότι γίνεται χαμός και φασαρία στο σπίτι για το ποιος θα το πρωτοπάρει (τα psp και τα Nintendo πήγαν για απόσυρση) επίσης το γεγονός ότι όταν μεταβαίνεις από το iPad στο iPhone παθαίνεις ένα μικρό σοκ μέχρι να συνηθίσεις ξανά,απόλυτα φυσιολογικό όμως όπως καταλαβαίνεται. Αυτά σε γενικές γραμμές απόλυτα ευχαριστημένος από τη συσκευή,πιστεύω σύντομα θα δούμε ''παπάδες'' πάνω στο θέμα εφαρμογών. Εύχομαι καλή και γρήγορη απόκτηση σε όσους το περιμένουν,πραγματικά ''άλλη'' εμπειρία. via MacLife.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Καλησπέρα. Είδα στο e-Shop το iPad στην τιμή των 650€ και ψηνομαι να το βάλω δόσεις. Το πρόβλημα μου είναι (εκτός των αναζητήσεων στα Ελληνικα και γενικά της γραφής) το AppStore. Θα πρέπει να αγοράσω κάποια Καρτα για να κάνω iTunes λογαριασμό ; Και εάν γίνει αυτό , θα μπορώ μετά φαντάζομαι να κατεβαζω τα FreeApps για πάντα ; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 μακρια απο e-shop...!!!! περιμενε να ερθει (τελη μαιου) με την κανονικη του τιμη (γυρω στα 500) η παρειγγειλε απο εξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Θα πρέπει να αγοράσω κάποια Καρτα για να κάνω iTunes λογαριασμό ; Και εάν γίνει αυτό , θα μπορώ μετά φαντάζομαι να κατεβαζω τα FreeApps για πάντα ; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Ναι.Μπορεις φυσικα και χωρις καρτα http://support.apple.com/kb/ht2534 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 υπερβολικά μεγάλη τιμή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα