Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

ApoelAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

me likey!! B) (και χωρις 4G)

http://now.sprint.com/4gcases/?ECID=vanity:4gcases

---------- Προσθήκη στις 14:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:58 ----------

free iphone to ipad upgrade:lol:

iPhone-to-iPad-free-upgrade.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έπαιξα και γω αρκετή ώρα στο public. Με άφησε παγερά αδιάφορο. Για αρχή δεν με βόλεψε στο πιάσιμο με κανένα θεό. Τι όρθιο τι στο πλάι τι ανάποδα.. απλά δεν με βόλεψε. Ιδιαίτερα το να μην το ακουμπάς κάπου σταθερά και να πληκτρολογείς είναι ένα μεγάλο ανέκδοτο.

Όσες εφαρμογές είχε εκεί με απογοήτευσαν μιας και ήταν σε iphone μέγεθος όλες και το 2χ κουμπί έδινε ένα άσχημα ξεχειλωμένο αποτέλεσμα.

Ο σαφάρι πήγαινε καλούτσικα, δεν μπορώ να πώ, αλλα δεν είχε την απόκριση που περίμενα να έχει απο τα βίντεο. Πολλές φορές έκανα misclick και γενικά δεν είδα κατι που να με ενθουσιάσει. Είναι καλό για αυτό που είναι, αλλα πραγματικά δεν βλέπω να μου προσφέρει κάτι εξωφρενικά παραπάνω απο το iphone μου. Ιδιαίτερα απο τη στιγμή που δεν με ξετρέλανε το browsing. Αν είναι να πρέπει να το έχω κάπου σταθερά, ξέρω να ανοίγω και το lid του mb.. δεν έχουν και μεγάλη διαφορά στο βάρος/μέγεθος.

Γενικά ψιλοαπογοητεύτηκα. Ξέρω οτι σε βάθος χρόνου θα το πάρω γιατί είμαι βλάκας, αλλα αυτό που είδα δεν με έπεισε καθόλου. Ιδιαίτερα με την ελάχιστη επεκτασιμότητα του και το κακό interface. (για το iphone είναι άψογο, αλλα για το ipad είναι "λίγο").

Πηγα και γω σημερα να το δω στα Public και η αληθεια ειναι οτι το περιμενα ποιο ελαφρυ...

Πολυ καλη αποκρισισημοτητα και ο Browser μου αρεσε. Βεβαια δεν καταφερα να δω κανενα βιβλιο γιατι δεν ειχε καμια εφαρμογη μεσα ουτε και εμπαινε στο appstore...

Γενικα δεν με ενθουσιασε...το περιμενα καλυτερα... Και για 500 ευρο που θα ερθει στην ελλαδα το θεωρω αστειο να το παρω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
iMat όχι iFloor.Να προσέχουμε τι λέμε μη μπλέξουμε με clopyrights.:X

α ναι σωστα! μετα ειχε και ενα σχόλιο απο κατω που ελεγε τον jobs να παιζει twister

με τα apps η κατι τετοιο ... :mrgreen:

Streaming Movies From Your Mac to the iPad with Air Video

Επεξ/σία από tr3quart1sta

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά;

Τόσο καιρό στο forum, βλέπω ο ένας και ο άλλος λένε ότι το περιμένουν από φίλο, από eBay, κλπ...

Κανένας δεν το έχει πάρει στα χέρια του να μας πει τί πραγματικά να περιμένουμε; Αν κι έγιναν αρκετά hands-on, θα ήταν καλύτερο να τα ακούσουμε από κάποιον "δικό μας"...

Επίσης, αν με το καλό δεήσει η οποιαδήποτε οντότητα που δημιούργησε το σύμπαν να πάρω και το δικό μου, θα ήταν ενδιαφέρον να μάθω αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα ή κάτι να προσέξω δημιουργώντας λογαριασμό στο αμερικάνικο iTunes... Νομίζω χρειάζεται για να μπορέσω να βάλω εφαρμογές, σωστά;

Για πείτε λοιπόν, εγώ που έχω ήδη λογαριασμό από Ελλάντα, τί να κάνω;

Χρησιμοποιείτε το ίδιο PC/Mac; Έχετε δώσει άλλο (προφανώς) mail account;

Έχετε δώσει την ίδια ή άλλη πιστωτική;

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά;

Τόσο καιρό στο forum, βλέπω ο ένας και ο άλλος λένε ότι το περιμένουν από φίλο, από eBay, κλπ...

Κανένας δεν το έχει πάρει στα χέρια του να μας πει τί πραγματικά να περιμένουμε; Αν κι έγιναν αρκετά hands-on, θα ήταν καλύτερο να τα ακούσουμε από κάποιον "δικό μας"...

Επίσης, αν με το καλό δεήσει η οποιαδήποτε οντότητα που δημιούργησε το σύμπαν να πάρω και το δικό μου, θα ήταν ενδιαφέρον να μάθω αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα ή κάτι να προσέξω δημιουργώντας λογαριασμό στο αμερικάνικο iTunes... Νομίζω χρειάζεται για να μπορέσω να βάλω εφαρμογές, σωστά;

Για πείτε λοιπόν, εγώ που έχω ήδη λογαριασμό από Ελλάντα, τί να κάνω;

Χρησιμοποιείτε το ίδιο PC/Mac; Έχετε δώσει άλλο (προφανώς) mail account;

Έχετε δώσει την ίδια ή άλλη πιστωτική;

Κατ' αρχάς χρειάζεσαι μια διαφορετική διεύθυνση e-mail από αυτή που χρησιμοποιείς στο ελληνικό iTunes.Έπειτα χρειάζεσαι μια αμερικάνικη διεύθυνση κατοικίας.Μπορείς να βρεις μία στο fakenamegenerator (googlαρισέ το).Θα χρειαστείς βέβαια και μια αμερικανική iTunes gift card.Αυτές μπορείς να τις βρεις είτε σε φυσική μορφή στο ebay, είτε σε κάποια site με αποστολή του κωδικού της κάρτας στο mail σου (προτιμότερη μέθοδος κατ' εμέ).Πρόσεχε η τιμή πώλησης της κάρτας να είναι ίδια ή λίγο μεγαλύτερη από την επίσημη τιμή της.Φθηνότερες κάρτες είναι συνήθως κλεμμένες.

Δημιουργείς έτσι ένα ωραίο account χωρίς πιστωτική στο αμερικάνικο iTunes store.

Εγώ χρησιμοποιώ τον ίδιο Mac και για τα δύο store.Απλώς κάνεις logout από το ένα, αλλάζεις χώρα και login στο άλλο.

Το will it blend δοκιμάζει το ipad!!!

Για να απαντήσει στο κλασσικό ερώτημα που βασανίζει όλους μας "κάνει ενα σωρό πράγματα σε blender μπαίνει?":lol::lol::lol:

[ame]

[/ame]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...