tr3quart1sta Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 me likey!! (και χωρις 4G) http://now.sprint.com/4gcases/?ECID=vanity:4gcases ---------- Προσθήκη στις 14:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:58 ---------- free iphone to ipad upgrade:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Έπαιξα και γω αρκετή ώρα στο public. Με άφησε παγερά αδιάφορο. Για αρχή δεν με βόλεψε στο πιάσιμο με κανένα θεό. Τι όρθιο τι στο πλάι τι ανάποδα.. απλά δεν με βόλεψε. Ιδιαίτερα το να μην το ακουμπάς κάπου σταθερά και να πληκτρολογείς είναι ένα μεγάλο ανέκδοτο. Όσες εφαρμογές είχε εκεί με απογοήτευσαν μιας και ήταν σε iphone μέγεθος όλες και το 2χ κουμπί έδινε ένα άσχημα ξεχειλωμένο αποτέλεσμα. Ο σαφάρι πήγαινε καλούτσικα, δεν μπορώ να πώ, αλλα δεν είχε την απόκριση που περίμενα να έχει απο τα βίντεο. Πολλές φορές έκανα misclick και γενικά δεν είδα κατι που να με ενθουσιάσει. Είναι καλό για αυτό που είναι, αλλα πραγματικά δεν βλέπω να μου προσφέρει κάτι εξωφρενικά παραπάνω απο το iphone μου. Ιδιαίτερα απο τη στιγμή που δεν με ξετρέλανε το browsing. Αν είναι να πρέπει να το έχω κάπου σταθερά, ξέρω να ανοίγω και το lid του mb.. δεν έχουν και μεγάλη διαφορά στο βάρος/μέγεθος. Γενικά ψιλοαπογοητεύτηκα. Ξέρω οτι σε βάθος χρόνου θα το πάρω γιατί είμαι βλάκας, αλλα αυτό που είδα δεν με έπεισε καθόλου. Ιδιαίτερα με την ελάχιστη επεκτασιμότητα του και το κακό interface. (για το iphone είναι άψογο, αλλα για το ipad είναι "λίγο"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 i am proud of you young klainmain... εύγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Πηγα και γω σημερα να το δω στα Public και η αληθεια ειναι οτι το περιμενα ποιο ελαφρυ... Πολυ καλη αποκρισισημοτητα και ο Browser μου αρεσε. Βεβαια δεν καταφερα να δω κανενα βιβλιο γιατι δεν ειχε καμια εφαρμογη μεσα ουτε και εμπαινε στο appstore... Γενικα δεν με ενθουσιασε...το περιμενα καλυτερα... Και για 500 ευρο που θα ερθει στην ελλαδα το θεωρω αστειο να το παρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 ωραιο βιντεακι... [ame] [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) To παρελθον και μελλον του ipad.AAAAAAAXXXXAXAXAXAXAXAXAXAXAX Επεξ/σία 18 Απριλίου 2010 από Tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 To μελλον του ipad. εχω δει ενα παρομοιο οπου το τελευταιο ειναι το iFloor ενα πατωμα γεματο εφαρμογες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billxl Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 εχω δει ενα παρομοιο οπου το τελευταιο ειναι το iFloor ενα πατωμα γεματο εφαρμογες... iMat όχι iFloor.Να προσέχουμε τι λέμε μη μπλέξουμε με clopyrights. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) iMat όχι iFloor.Να προσέχουμε τι λέμε μη μπλέξουμε με clopyrights. α ναι σωστα! μετα ειχε και ενα σχόλιο απο κατω που ελεγε τον jobs να παιζει twister με τα apps η κατι τετοιο ... Streaming Movies From Your Mac to the iPad with Air Video Επεξ/σία 19 Απριλίου 2010 από tr3quart1sta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά; Τόσο καιρό στο forum, βλέπω ο ένας και ο άλλος λένε ότι το περιμένουν από φίλο, από eBay, κλπ... Κανένας δεν το έχει πάρει στα χέρια του να μας πει τί πραγματικά να περιμένουμε; Αν κι έγιναν αρκετά hands-on, θα ήταν καλύτερο να τα ακούσουμε από κάποιον "δικό μας"... Επίσης, αν με το καλό δεήσει η οποιαδήποτε οντότητα που δημιούργησε το σύμπαν να πάρω και το δικό μου, θα ήταν ενδιαφέρον να μάθω αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα ή κάτι να προσέξω δημιουργώντας λογαριασμό στο αμερικάνικο iTunes... Νομίζω χρειάζεται για να μπορέσω να βάλω εφαρμογές, σωστά; Για πείτε λοιπόν, εγώ που έχω ήδη λογαριασμό από Ελλάντα, τί να κάνω; Χρησιμοποιείτε το ίδιο PC/Mac; Έχετε δώσει άλλο (προφανώς) mail account; Έχετε δώσει την ίδια ή άλλη πιστωτική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 εγω που το ειδα στο πλαισιο ηταν οπως το περιμενα. Ενα μεγαλο iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billxl Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά; Τόσο καιρό στο forum, βλέπω ο ένας και ο άλλος λένε ότι το περιμένουν από φίλο, από eBay, κλπ... Κανένας δεν το έχει πάρει στα χέρια του να μας πει τί πραγματικά να περιμένουμε; Αν κι έγιναν αρκετά hands-on, θα ήταν καλύτερο να τα ακούσουμε από κάποιον "δικό μας"... Επίσης, αν με το καλό δεήσει η οποιαδήποτε οντότητα που δημιούργησε το σύμπαν να πάρω και το δικό μου, θα ήταν ενδιαφέρον να μάθω αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα ή κάτι να προσέξω δημιουργώντας λογαριασμό στο αμερικάνικο iTunes... Νομίζω χρειάζεται για να μπορέσω να βάλω εφαρμογές, σωστά; Για πείτε λοιπόν, εγώ που έχω ήδη λογαριασμό από Ελλάντα, τί να κάνω; Χρησιμοποιείτε το ίδιο PC/Mac; Έχετε δώσει άλλο (προφανώς) mail account; Έχετε δώσει την ίδια ή άλλη πιστωτική; Κατ' αρχάς χρειάζεσαι μια διαφορετική διεύθυνση e-mail από αυτή που χρησιμοποιείς στο ελληνικό iTunes.Έπειτα χρειάζεσαι μια αμερικάνικη διεύθυνση κατοικίας.Μπορείς να βρεις μία στο fakenamegenerator (googlαρισέ το).Θα χρειαστείς βέβαια και μια αμερικανική iTunes gift card.Αυτές μπορείς να τις βρεις είτε σε φυσική μορφή στο ebay, είτε σε κάποια site με αποστολή του κωδικού της κάρτας στο mail σου (προτιμότερη μέθοδος κατ' εμέ).Πρόσεχε η τιμή πώλησης της κάρτας να είναι ίδια ή λίγο μεγαλύτερη από την επίσημη τιμή της.Φθηνότερες κάρτες είναι συνήθως κλεμμένες. Δημιουργείς έτσι ένα ωραίο account χωρίς πιστωτική στο αμερικάνικο iTunes store. Εγώ χρησιμοποιώ τον ίδιο Mac και για τα δύο store.Απλώς κάνεις logout από το ένα, αλλάζεις χώρα και login στο άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 iPad DJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 iPad DJ Το will it blend δοκιμάζει το ipad!!! Για να απαντήσει στο κλασσικό ερώτημα που βασανίζει όλους μας "κάνει ενα σωρό πράγματα σε blender μπαίνει?":lol::lol: [ame] [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rigasrigas1980 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 το δοκιμασα χτες στα μουλτιραμα, μου φανηκε πολυ λεπτο, και πολυ μικρο, δε με ενθουσιασε, για πρωτη χρηση, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα