gsmeros Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 ηταν κατι φιλοι μου new york , αλλα δεν ειχε στο applestore διαθεσιμα και δυστηχως φευγουν σημερα. Μονο το ebay εχουμε για επιλογη?? Ειδα οι τιμες ειναι πολυ ψηλα , δε τα γλιτωνεις τα 600 ευρω. ---------- Προσθήκη στις 20:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:25 ---------- αποτι βλεπω απο αγγλια οι τιμες ειναι πολυ ψηλα. οποτε καλυτερα απο αμερικη , και ας πληρωσουμε και τελωνειο αν γινει τπτ. Στην τιμη της Αγγλιας θα παει μετα. Εχει παραγγειλει κανεις ??? http://www.simplyelectronics.net/index.php 600 ευρω εχει εδω.
status Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 αποτι βλεπω απο αγγλια οι τιμες ειναι πολυ ψηλα.οποτε καλυτερα απο αμερικη , και ας πληρωσουμε και τελωνειο αν γινει τπτ. Νομίζω,ότι πληρώνεις μόνο το ΦΠΑ για τον εκτελωνισμό. Αν κάνω λάθος αν με διορθώσετε!
somade Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Τα Bestbuy έχουν ξεπουλήσει όλα. Εγώ Αμερική είμαι τώρα για business για 2 μέρες και έχουν μόνο στα applestore to 64g μοντέλο. Πουλάει σαν τρελό μου είπανε. Πάντως εγώ το χτήπησα το gadgetaki....699+vat+θήκη=811$....δεν πήγε και λίγα...
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 όχι... πολλά πήγε ---------- Προσθήκη στις 13:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:46 ---------- ipad printing: solved!
therock Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ρε παιδια δεν καταλαβαινω προς τι η φασαρια. Προκειται απλως για ενα iphone on steroids οπως πολυ ευστοχα το εχουν χαρακτηρισει. Τι παραπανω εχει να προσφερει απο ενα iphone περα απο το μεγενθυμεο του μεγεθος και εχει χαρακτηριστει ως ενα απο τα πιο Must have επερχομενα gadget αυτης της περιοδου?
DimAslan Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Το καλύτερο νομίζω θα ήταν να πας σε ένα κατάστημα που το έχει demo για να λύσεις αυτήν την απορία σου...
Merdock Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Q9NP-AeKX40&feature=fvst[/ame]
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ρε παιδια δεν καταλαβαινω προς τι η φασαρια. Προκειται απλως για ενα iphone on steroids οπως πολυ ευστοχα το εχουν χαρακτηρισει. Τι παραπανω εχει να προσφερει απο ενα iphone περα απο το μεγενθυμεο του μεγεθος και εχει χαρακτηριστει ως ενα απο τα πιο Must have επερχομενα gadget αυτης της περιοδου? Γιατί να χρειάζεται κάτι παραπάνω; Το iPod Touch (γιατί περί μεγάλου iPod Touch πρόκειται) είχε εξαντλήσει τις δυνατότητές του και είχε μέσα τα πάντα. Δεν χωράνε άλλα πλέον. Το μόνο βήμα που μπορείς να κάνεις παραπέρα είναι να μεγαλώσεις την οθόνη του. Αυτό, βέβαια, αλλάζει όλους τους όρους του παιχνιδιού. Έχεις, όμως, την ίδια τεράστια ποικιλία σε δυνατότητες. Δεν είναι μόνο το iPod Touch σε steroids. Είναι και όλες του οι εφαρμογές. Και φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα που θα γίνονται πλέον μόνο στο iPad που έχει μεγάλη οθόνη και δε γίνονταν στο iPod Touch.
iced Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Τι παραπανω εχει να προσφερει απο ενα iphone Ειναι ενα μεγαλο iphone, εστω, λιγο ειναι αυτο??Καθε σκεπτομενο ον, το τονιζω καθε σκεπτομενο ον οταν πιασει στα χερια του ενα iphone σκευτεται " φαντασου τι θα εκανε σε πιο μεγαλη οθονη αυτη η συσκευη" Επισης δεν εινα μονο η συσκευη, ειναι το πληθος των εφαρμογων και η διαθεση των προγραμματιστων, ειτε εππαγγελματιων ειτε ερασιτεχνων να φτιαξουν καποια εφαρμογη για αυτο. Συθνεπως υπαρχει και αναβαθμιση της ποιοτητας των εφαρμογων που αυτες μας κανουν την ζωη ευκολοτερη.
kgian Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Λοιπόν, πήγα και το είδα στο Multirama και το Πλαίσιο εδώ στην Πάτρα και έπαιξα μαζί του κανα 20λεπτο. Αν και ψηνόμουν να το πάρω (απο Αμερική) ξενέρωσα λίγο. Ο browser είναι πολύ γρήγορος αλλά δεν έχει tabs. Αυτό το ήξερα αλλά δεν είχα συνηδειτοποιήσει πόσο κολλημένος είμαι με τα tabs. Άρα η μόνη χρήση που μπορώ να σκεφτώ είναι για να διαβάζω comics. Πολλά τα λεφτά όμως μόνο για αυτό. Τελικώς κατέληξα στο συμπέρασμα πως το tablet umpc που έχω αυτή την στιγμή με βολεύει καλύτερα για αυτά που κάνω. Βέβαια είναι πιο αργό στο browsing απο το ipad αλλά πιστεύω πως το καλύτερο για εμένα θα είναι σε μερικά χρόνια που θα κυκλοφορήσουν μηχανάκια με την ταχύτητα του ipad και τις δυνατότητες ενός πλήρους λειτουργικού...
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Λοιπόν, πήγα και το είδα στο Multirama και το Πλαίσιο εδώ στην Πάτρα και έπαιξα μαζί του κανα 20λεπτο. Αν και ψηνόμουν να το πάρω (απο Αμερική) ξενέρωσα λίγο. Ο browser είναι πολύ γρήγορος αλλά δεν έχει tabs. Αυτό το ήξερα αλλά δεν είχα συνηδειτοποιήσει πόσο κολλημένος είμαι με τα tabs. Άρα η μόνη χρήση που μπορώ να σκεφτώ είναι για να διαβάζω comics. Πολλά τα λεφτά όμως μόνο για αυτό. Τελικώς κατέληξα στο συμπέρασμα πως το tablet umpc που έχω αυτή την στιγμή με βολεύει καλύτερα για αυτά που κάνω. Βέβαια είναι πιο αργό στο browsing απο το ipad αλλά πιστεύω πως το καλύτερο για εμένα θα είναι σε μερικά χρόνια που θα κυκλοφορήσουν μηχανάκια με την ταχύτητα του ipad και τις δυνατότητες ενός πλήρους λειτουργικού... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=G923EkAFQBg[/ame]
damastes Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 σίγουρα θα υπάρχει στο store κάποιος browser που το υποστηρίζει, π.χ αυτός Atomic Web Browser for iPad, iPhone Has Tabs, AdBlock, Offline Mode and More
georgeadams Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αν και ψηνόμουν να το πάρω (απο Αμερική) ξενέρωσα λίγο. Ο browser είναι πολύ γρήγορος αλλά δεν έχει tabs. Αυτό το ήξερα αλλά δεν είχα συνηδειτοποιήσει πόσο κολλημένος είμαι με τα tabs. Έχει tabs, αλλά όχι με τη μορφή που ίσως τα έχεις συνηθίσει. Πήγαινε στη σελίδα της Apple με τα Guded Tours, στο video για το Safari, και παρακολούθησε το video από το 1:21 και μετά, για να δεις πως έχουν υλοποιηθεί τα tabs στο Mobile Safari.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα