Whiteyez Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ακριβώς, όποιος έχει πρόβλημα με flash πολύ απλά δεν παίρνει iphone η ipad, υπάρχουν και άλλες λύσεις από άλλες εταιρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 αλλο λεω εγω. αλλο εσεις... εγω λεω οτι σε JB iphone, ιδη θα μπορουσε να εχει βγει brοwser με flash... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Flash CS5 will export to HTML5 Canvas [ame]http://www.youtube.com/watch?v=v69S22ZBBqA&feature=player_embedded[/ame] γραφω ελληνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beriberi Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Απουσία υποστήριξης αν αγοραστεί απο Αμερική? Οσοι φίλοι μου το αγόρασαν απο Αμερική έχουν απόδειξη απο APPLE store. Αμα θέλουν ας μην τα αλλάξουν αν πάθουν κάτι. Να δεις πόσο εύκολα στο αλλάζει η APPLE Hellas με ενα email στην apple europe Θα σε πάρουν οι ίδιοι τηλέφωνο για να το στείλεις. Από την εγγύηση του ipad: http://images.apple.com/legal/warranty/docs/NA_iPad_Warranty_v20.pdf " OBTAINING WARRANTY SERVICE: ..... Apple may restrict service to the country where Apple or its Authorized Distributors originally sold the hardware product.......Service options, parts availability and response times may vary according to the country in which service is requested. Service options are subject to change at any time. You may be responsible for shipping and handling charges if the product cannot be serviced in the country in which service is requested. If you seek service in a country that is not the country of original purchase, you will comply with all applicable import and export laws and regulations and be responsible for all custom duties, V.A.T. and other associated taxes and charges. " Αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά πιθανό να υποστηρίζεται το ipad όπως το αρχικό iphone, δηλδή μόνο στην χώρα που αγοράστηκε, άσχετα αν είναι αγορασμένο απο το AppleStore η το ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 που σημαίνει επίσης ότι το ipad θα αγοραστεί απο τους περισσότερους από ελλάδα... ή απο κανένα?? :-D γιατι 600 ευρώ για το χειρότερο μοντέλο είναι αρκετά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Το θέμα είναι ότι εμείς λέμε, λέμε, αλλά είναι ακόμα υποθέσεις... Το πόσο θα κοστιζει ελλάδα και το πότε θα έρθει δεν το ξέρουμε, δεν ξέρουμε ούτε πότε θα το ξέρουμε... Στις πρώτες ευρωπαϊκές ξέρουμε περίπου πότε θα έρθει και περίπου πόσο θα έχει... Εγώ πάντως ψάχνω απεγνωσμένα άτομο να έρχεται από αμερική... Αν το πάρω θα ποστάρω φωτό... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Το θέμα είναι ότι εμείς λέμε, λέμε, αλλά είναι ακόμα υποθέσεις...Το πόσο θα κοστιζει ελλάδα και το πότε θα έρθει δεν το ξέρουμε, δεν ξέρουμε ούτε πότε θα το ξέρουμε... Στις πρώτες ευρωπαϊκές ξέρουμε περίπου πότε θα έρθει και περίπου πόσο θα έχει... Εγώ πάντως ψάχνω απεγνωσμένα άτομο να έρχεται από αμερική... Αν το πάρω θα ποστάρω φωτό... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Πόσο έχει ακουστεί ότι θα έρθει Ευρώπη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Πόσο έχει ακουστεί ότι θα έρθει Ευρώπη; Λέγεται ότι θα έρθει στις αντίστοιχες αμερικάνικες τιμές μόνο αντί για δολλάρια σε ευρώ.... π.χ. iPad 16 GB Wifi -> 499 ευρώ.... κτλ.... Αυτές βέβαια οι τιμές θα ισχύουν στα Apple Stores με πιιθανή διαθεσιμότητα της συσκευής από τις 24 Απριλίου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Εγω παντως δε τους τα δίνω. Θα το τσιμπησω απο US. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Να χαρώ εγώ ισοτιμία και παγκόσμια αγορά... Δηλαδή για να γεμίσει μερικά containers η Apple με iPads και να τα στείλει ευρώπη, θα της κοστίσει περίπου 499 - 370 = 129 ευρώ το κομμάτι... Τους γδέρνει η μεταφορική τους, σοβαρά... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Στα 499 δολ. θα πρέπει να προσθέσουμε τους φόρους που διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία (8-10%).... Αλλά και πάλι η διαφορά παραμένει μεγάλη.... Πάντως τι μπορούμε να πούμε για τις τιμές που προτείθεται να φέρει το e-shop;;;; Εκεί είναι να ξεριζώνεις τα μαλλιά σου!!!!!!!! Για όσους έχουν!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Στα 499 δολ. θα πρέπει να προσθέσουμε τους φόρους που διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία (8-10%).... Αλλά και πάλι η διαφορά παραμένει μεγάλη.... Πάντως τι μπορούμε να πούμε για τις τιμές που προτείθεται να φέρει το e-shop;;;; Εκεί είναι να ξεριζώνεις τα μαλλιά σου!!!!!!!! Για όσους έχουν!!!!!!! χαχαχα!! εσυ που εχεις iphone και mbp θα το παρεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 χαχαχα!! εσυ που εχεις iphone και mbp θα το παρεις?? Μπορώ και διαφορετικά;;; Συνέχεια το βλέπω στον ύπνο μου να μου λέει ''θέλω να γίνω δικό σου, θέλω να γίνω δικό σου!!!!!!!!!!'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μπορώ και διαφορετικά;;; Συνέχεια το βλέπω στον ύπνο μου να μου λέει ''θέλω να γίνω δικό σου, θέλω να γίνω δικό σου!!!!!!!!!!'' μην τρως βαριά πριν πέσεις στο κρεβάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μπορώ και διαφορετικά;;; Συνέχεια το βλέπω στον ύπνο μου να μου λέει ''θέλω να γίνω δικό σου, θέλω να γίνω δικό σου!!!!!!!!!!'' αυτα ειναι...! παντως μου φαινεται περιεργο που δεν εχουνε βγαλει ακομα μια πιο συγκεκριμενη ανακοινωση για ευρωπη δλδ ημερομηνιες , τιμες , προπωληση κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα