Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ρε παιδιά ξέρει κανείς πότε θα το έχει η amazon Αγγλίας για να το πάρω ?

Από ότι βλέπω η apple Ισπανίας είναι η πιο συμφέρουσα από άποψη τιμής αυτή την στιγμή, αλλά πως θα το πάρουμε από κει ?

το παρατήρησα και εγώ προχτές αλλά για macbook... είπα μπας και κάνω καμιά κίνηση τώρα που θα πάω στον τελικό του Champions League (ναι- ναι... επίδειξη κάνω :-D )

Δημοσ.

ρε παιδια εχει διαβασει κανεις pdf στο ipad?

αν ναι

ειναι λιγοτερο κουραστικο απο το να διαβαζεις στο PC?

Δημοσ.
ρε παιδια εχει διαβασει κανεις pdf στο ipad?

αν ναι

ειναι λιγοτερο κουραστικο απο το να διαβαζεις στο PC?

Απλά η μέρα με την νύχτα....;)

Δημοσ.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος, θέλω να πάρω το ipad δώρο στη μητέρα μου και επειδή θα πάω ένα ταξιδάκι στο λονδίνο για δουλεία τον Ιούνιο, σκεφτόμουν να το έπαιρνα τότε... αλλά όταν θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα θα μπορούν να μπουν τα ελληνικά? η θα το έχει πάντα χωρίς ελληνικά? ευχαριστώ:-)

Δημοσ.
Επειδή είμαι λίγο άσχετος, θέλω να πάρω το ipad δώρο στη μητέρα μου και επειδή θα πάω ένα ταξιδάκι στο λονδίνο για δουλεία τον Ιούνιο, σκεφτόμουν να το έπαιρνα τότε... αλλά όταν θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα θα μπορούν να μπουν τα ελληνικά? η θα το έχει πάντα χωρίς ελληνικά? ευχαριστώ:-)

Θα μπορούν.

Δημοσ.
Ερώτηση: Το ipad 3g πωλείται από το αμερικάνικο apple store σκέτο, χωρίς κανενός είδους data plan?

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Πωλείται μόνο η συσκευή αλλά άμα θέλεις μπορείς να συνδυάσεις και data plan με την AT&T.

Μόλις προ-παρήγγειλα το δικό μου από το Apple Store Ιταλίας (είμαι κάτοικος Ιταλίας αυτή την περίοδο). Τελικά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στο 64άρι wifi χωρίς 3G. Λέγεται ότι η παράδοση θα γίνει μερικές ημέρες πριν τις 28 Μαϊου...... Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα!!!!! :-)

Δημοσ.
Λέγεται ότι η παράδοση θα γίνει μερικές ημέρες πριν τις 28 Μαϊου...... Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα!!!!! :-)

που το ειδες αυτο?? :shock:

Δημοσ.
Πωλείται μόνο η συσκευή αλλά άμα θέλεις μπορείς να συνδυάσεις και data plan με την AT&T.

Μόλις προ-παρήγγειλα το δικό μου από το Apple Store Ιταλίας (είμαι κάτοικος Ιταλίας αυτή την περίοδο). Τελικά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στο 64άρι wifi χωρίς 3G. Λέγεται ότι η παράδοση θα γίνει μερικές ημέρες πριν τις 28 Μαϊου...... Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα!!!!! :-)

Και γω είμαι μεταξύ 3G και απλού αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Με ενδιαφέρει μόνο το GPS του 3G αλλά να δώσω 130 παραπάνω για το GPS ?

Δημοσ.
που το ειδες αυτο?? :shock:

Το ανέφεραν άτομα που έκαναν την παραγγελία μέσα από την εξυπηρέτηση πελατών Apple και όχι από το site όπως εγώ... Οι υπάλληλοι Apple αυτό άφησαν να εννοηθεί. Και πράγματι στο e-mail της προπαραγγελίας που μου έφτασε γράφει ''παράδοση έως 28 Μαΐου''. Επίσης να αναφέρω ότι υπάρχει έλλειψη στο Camera Connection Kit με εκτιμώμενη παράδοση ''Ιούνιος''!

Και γω είμαι μεταξύ 3G και απλού αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Με ενδιαφέρει μόνο το GPS του 3G αλλά να δώσω 130 παραπάνω για το GPS ?

Εγώ στην αρχή πήγαινα για το 32άρι 3G... αλλά όταν τα έβαλα κάτω είδα ότι την περισσότερη διάρκεια της ημέρας είμαι καλυμμένος από το wifi και επιπλέον θα ήταν μεγάλο μπλέξιμο με δεύτερη sim και δεύτερο data plan πρόσθετα από αυτό που έχω στο iPhone, επιπλέον η διπλάσια μνήμη στο iPad θα μου βγει σίγουρα πιο χρήσιμη! Έτσι πήγα στην εύκολη λύση χωρίς πολλά τρεξίματα και μπερδέματα με συμβόλαια αφού ήδη έχω το iPhone πλήρως λειτουργικό για e-mail και βέβαια gps όταν χρειαστεί...

Δημοσ.

εγω εκανα παραγγελια απο byserv , 14 Απριλιου.

Σημερα 11 Μαιου δεν εχω παρει ακομα τιποτα.

Μακαρι να εδινα 100 ευρω παραπανω και να το επαιρνα απο ebay.

Δημοσ.
εγω εκανα παραγγελια απο byserv , 14 Απριλιου.

Σημερα 11 Μαιου δεν εχω παρει ακομα τιποτα.

Μακαρι να εδινα 100 ευρω παραπανω και να το επαιρνα απο ebay.

Υπομονή δύο εβδομάδες και θα το βρίσκεις σε πολλά ευρωπαϊκά e-shops και χωρίς τα 100 παραπάνω!!!!! Άντε το πολύ καμιά 20αριά ευρώ τα ταχυδρομικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...