Προς το περιεχόμενο

Partition σκληρού-ερώτηση

eliascm21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα πρόσφατα σε λάπτοπ τα win 7 pro στον μοναδικό σκληρό του. Θέλω να κάνω partition του σκληρού και να τον χωρίσω στα δύο, ώστε στον ένα να είναι τα windows και στον άλλο όλα τα υπόλοιπα.

Είναι ασφαλές να το κάνω τώρα;;; Ή υπάρχει το ενδεχόμενο μετά να έχουν προβλήματα τα windows;;; Το πρόγραμμα που λέω να χρησιμοποιήσω είναι το free Partition Wizard Home Edition 4.1. Ρωτάω γιατί όταν πας να το κάνεις σου βγάζει ένα warning να κλείσεις όλες τις εφαρμογές και να κάνεις backup των δεδομένων σου...

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.
Εγκατέστησα πρόσφατα σε λάπτοπ τα win 7 pro στον μοναδικό σκληρό του. Θέλω να κάνω partition του σκληρού και να τον χωρίσω στα δύο, ώστε στον ένα να είναι τα windows και στον άλλο όλα τα υπόλοιπα.

Είναι ασφαλές να το κάνω τώρα;;; Ή υπάρχει το ενδεχόμενο μετά να έχουν προβλήματα τα windows;;; Το πρόγραμμα που λέω να χρησιμοποιήσω είναι το free Partition Wizard Home Edition 4.1. Ρωτάω γιατί όταν πας να το κάνεις σου βγάζει ένα warning να κλείσεις όλες τις εφαρμογές και να κάνεις backup των δεδομένων σου...

Ευχαριστώ

Αν και δεν εχω χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο προγραμμα,ναι το βρισκω λογικο να σου βγαζε warning να σωσεις οτι χρειαζεσαι,καθως θα πρεπει να κανει επανεκκινηση για να κανει το partition.

Το συγκεκριμενο το εχω κανει πολλες φορες με απολυτη επιτυχια και χωρις να δημιουργηθει κανενα προβλημα στην μετεπειτα λειτουργια των windows.Στην δικια μου περιπτωση χρησιμοποιω το acronis disk director.

Δημοσ.

Ευχαριστώ

δε χρειαζεσαι κανενα προγραμμα γινεται απο το disc management των windows σου

Δημοσ.

Όντος γίνεται και από το disc management των windows (κάνοντας πρώτα shrink υποθέτω). Μάλλον θα προτιμήσω την ενσωματωμένη δυνατότητα τότε. Σας ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...