Rabican Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Εσκασε σημερα ενα προβληματακι σε ενα PC με windows 2000 (:lol:). απο καποιο λαθος, μπορει και δικο μου, οταν ο χρηστης πηγε να logαρει στο PC ο domain controller τον εμποδισε, αφου υπηρχαν 2 PC με ακριβως ιδιο ονομα στο domain. λογικο αυτο, και μαλλον δικο μου σφαλμα που δεν το προσεξα. το θεμα ειναι πως οταν εφαγα πορτα στο logαρισμα ψυλλιαστηκα οτι κατι τετοιο τρεχει. logαρα τοπικα το PC (οχι στο domain) και μετα πηγα στον domain controller να δω τι τρεχει. οντως το PC ειχε μπλοκαριστει. αφου αλλαξα PC-name στο αλλο PC και εβαλα ενα σωστο, πηγα παλι στον domain controller και ξεμπλοκαρα το PC-name αυτου του PC με τα 2000 (θυμιζω αυτο το PC ηταν Logαρισμενο τοπικα). με το που εγινε αυτο πηρα ενα ωραιοτατο ακυρο και το PC εκανε συνεχως restart. μετα απο συντομο ψαξιμο στο θειο γουγλη βρηκα λυση στο προβλημα: http://support.microsoft.com/kb/318447 και η ερωτηση: θα μπορουσε οντως το προβλημα να εχει δημιουργηθει απο το οτι ενω ηταν logαρισμενο τοπικα το PC, εγω το ξεμπλοκαρα απο το dοmain controller? απλη απορια, για να ξερω μην την ξαναπατησω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.