Προς το περιεχόμενο

Διάλογος στο facebook περι "Εκπτώσεις Πλαίσιο: LG LCD 32 '' Απο 679 € > 549 € "

ghadhika

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΠΛΑΙΣΙΟ - PLAISIO Εκπτώσεις Πλαίσιο: LG LCD 32 '' Απο 679 € > 549 € . Δείτε αυτή και πολλές άλλες ακόμα προσφορές στο http://www.plaisio.gr/Campaign/Sales-Jan-10.htm'>http://www.plaisio.gr/Campaign/Sales-Jan-10.htm

LG 32LH5000 LCD TV 32'' - Τηλεοράσεις - plaisio.gr

http://www.plaisio.gr

Οι καινούργιες σειρές LCD τηλεοράσεων της LG με την τεχνολογία Invisible Speakers και λειτουργίες που σας εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, θα προσθέσουν αξεπέραστο στυλ στον χώρο σας.

Α.Κ. Το ότι την είχατε 180€ πιο ακριβά από αλλού και τώρα τη κατεβάσατε στα 50€ πιο ακριβά, δε σημαίνει ότι είναι και φτηνά...

ΠΛΑΙΣΙΟ - PLAISIO Σύμφωνα με το skroutz, αυτη την στιγμή δεν υπάρχει φθηνότερη σε επώνυμο κατάστημα φυσικό ή ηλεκτρονικό. Εχετε τσεκάρει σίγουρα το part number του προιόντος και οτι μιλάτε για το ίδιο?

Α.Κ. http://www.skroutz.gr/s/74715/LG-32LH5000-32%2527%2527.html?keyphrase=LG+32LH5000

Γιατί στο δικό μου search όμως βγάζει να ξεκινάνε από 500€...

ΠΛΑΙΣΙΟ - PLAISIO Για αυτό σας αναφέραμε οτι δεν υπάρχει σε επώνυμο κατάστημα. Για δοκιμάστε να κάνετε παραγγελία απο κει να δείτε αν το έχουν ετοιμοπαράδοτο και αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας με ελληνικό μενού! Επιπλέον τους όρους εγγύησης ( στο site μας αναφέρει 2 χρόνια, εκει δεν αναφέρετε πουθενά,) και που θα απευθυνθείτε αν όταν το παραλάβετε δεν δουλεύει.

Α.Κ. Ε αν κοστολογείτε 180€ (με τη κανονική τιμή του μιας και αυτή είναι προσφορά) το ελληνικό menu, τις 2-3 μέρες (πιθανής) αργοπορείας (μιας και εγγύηση έχει τα ίδια 2 χρόνια που προβλέπει ο νόμος σε όλα τα καταστήματα), εντάξει, είστε οι πιο φτηνοί. με πείσατε...

Α.Κ. PS. Βλέπω η επόμενη παραγγελεία μου από το Πλάισιο να αργεί κάνα μήνα ;)

ΠΛΑΙΣΙΟ - PLAISIO Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Όπως άλλωστε πολύ σωστά έχει ειπωθεί και σε γνωστό ελληνικό forum: "Σε προσπάθεια να πέσουν οι τιμές, πέφτει η ποιότητα σε άλλες υπηρεσίες. Αλλά φταίει και ο καταναλωτής που το μόνο που κοιτάει είναι να μπαίνει στο skroutz και να αγοράζει το απολύτως φθηνότερο στο 3ο δεκαδικό ψηφίο."

PS. Στη ανάλυσή σας όσον αφορά θέματα τιμολόγησης και συγκρίνοντας μας με διάφορα άλλα καταστήματα λιανικού εμπορίου θα πρέπει να εξετάσετε κατά πόσον στη μείωση των τιμών συμβάλει η παρουσία παραεισαγωγέων.

Α.Κ. Αν κοιτάξετε λίγο παραπάνω θα δείτε ότι εσείς ουσιαστικά μου είπατε να κοιτάξω στο skroutz. Συγγνώμη που δε διαλέγω να δώσω 180€ παραπάνω επειδή είστε πιο γνωστοί και ΙΣΩΣ προσφέρετε καλύτερο post-purchase service.

Όσο για τη παρουσία "παραεισαγωγέων", συγγνώμη αλλά δεν είναι δικό μου πρόβλημα πόσους μεσάζοντες χρησιμοποιείτε, δε θα τους πληρώσω εγώ.

Και επειδή δε κρατιέμαι, να το πω κι'αυτό. Δεν έχω τη δυνατότητα να ελέγξω την τιμή προ-εκπτώσεων αλλά αν όντως ήταν αυτή, η έκπτωση εκτός από πολύ μεγάλη σαν κάνει και το πιο ακριβό κατάστημα μιας και με 679€ είστε οι πιο ακριβοί!

Τρανταχτό παράδειγμα παραπλανητικών εκπτώσεων αλλά ο τρόπος που προσπαθούν να το εξηγήσουν είναι ακόμα χειρότερος...

Αν η συζήτηση συνεχίστεί, θα επανέλθω..

[Α.Κ. είμαι εγώ]

Δημοσ.

"Σύμφωνα με το skroutz, αυτη την στιγμή δεν υπάρχει φθηνότερη σε επώνυμο κατάστημα φυσικό ή ηλεκτρονικό".

Α ρε πως αλλάζουν οι καιροί. Κάποτε τους έλεγες για online και σου λεγαν τι; πως; αν δεν είναι της περιοχής το κατάστημα κτλ.

Δημοσ.

Το μόνο λάθος που βρίσκω είναι αυτό με το skroutz...

Κατά τα άλλα τι ακριβώς πήγες να κάνεις δεν καταλαβαίνω,να τους την "πείς".Η προσφορές σε ένα κατάστημα αφορούν μόνο αυτό, όχι αυτό σε σύγκριση με ότι άλλο υπάρχει.

Δημοσ.
Το μόνο λάθος που βρίσκω είναι αυτό με το skroutz...

Κατά τα άλλα τι ακριβώς πήγες να κάνεις δεν καταλαβαίνω,να τους την "πείς".Η προσφορές σε ένα κατάστημα αφορούν μόνο αυτό, όχι αυτό σε σύγκριση με ότι άλλο υπάρχει.

Από τι στηγμή που ποστάρουν την "προσφορά" τους στο facebook οποισδήποτε έχει δικαίωμα να τη σχολιάσει. Απλά αυτή παραήταν προκλητική και ήθελα να δω τι θα πουν.

Δημοσ.
Από τι στηγμή που ποστάρουν την "προσφορά" τους στο facebook οποισδήποτε έχει δικαίωμα να τη σχολιάσει. Απλά αυτή παραήταν προκλητική και ήθελα να δω τι θα πουν.

Καλά έκανες και τους την είπες έτσι για σπάσιμο αλλά παραπλάνηση με την ισχύουσα νομοθεσία και τον τρόπο λειτουργίας του εμπορίου γενικά δεν υπάρχει. Τώρα αυτά περί εγγυήσεων και σκατούλες είναι παιχνίδια των κατασκευαστών για να προστατέψουν τους αντιπροσώπους και κατά επέκταση τους πελάτες τους (και δεν εννοώ τους τελικούς καταναλωτές αλλά plaisio, e-shop κλπ). Την LG λοιπόν έπρεπε να κατηγορήσεις πρώτα και μετά το plaisio.

Δημοσ.

Μα είναι εξοργίστικό και μόνο το γεγονός ότι για να δικαιολογήσει τα 180€ διαφορά (που πολύ αμφιβάλλω αν ήταν τόσα) μου είπε για το ελληνικό μενού και την εγγύηση!

Χαρακτηριστικό ότι σταμάτησε τη συζήτηση όταν άφησα τον υπαινιγμό ότι η αρχική του τιμή δεν ήταν 679€ γιατί ή έπρεπε να παραδεθεί ότι είναι οι πιο ακριβοί ή ακόμα χειρότερα ότι κάνουν στιεσ-που στις "εκπτώσεις" με παραπλανητικές διαφημήσεις.

Δημοσ.

Πριν 3 χρονιά ήθελα να πάρω ένα κάλο laptop. Και είχα κατάληξή στο Toshiba Qosmio. Το plaisio το είχε 400 ευρώ ποιο ακριβά από εκεί που το αγόρασα. Δεν αναφέρω το μαγαζί για να μην κάνω διαφήμισή. Το βρήκα μεσώ sroutz. Μετά 1,5 χρόνο χάλασε η κάρτα γραφικών. Απευθύνθηκα κατευθείαν στην Toshiba. Αμέσως έγινε αντικατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να πληρώσω τίποτα γιατί ήτανε μέσα στην εγγύηση όπως μου είπανε από την Toshiba. Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι γιατί να τους πληρώσω 400 ευρώ παραπάνω, γιατί επειδή έχουνε όνομα? Να μείνουνε με το όνομά.

Δημοσ.

Δεν αμφιβάλω ότι το πλαίσιο είναι ακριβό μαγαζί προσωπικά μία φορά έχω αγοράσει από κει στην ζωή μου.

Απλά εδώ το πλαίσιο κάνει μια προσφορά. Δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι και η φθηνότερη τιμή της αγοράς. Που είναι η απάτη?.

Δηλαδή το πλαίσιο είναι αναγκασμένο να πουλάει φθηνότερα από όλους? Αυτή είναι η τιμή που τον συμφέρει να πουλήσει και αυτή πουλάει.

Πάρε από αλλού που είναι φθηνότερα για να αναγκάσεις το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο να ρίξει τις τιμές του.

Συμφωνώ με τον Ravager

Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι γιατί να τους πληρώσω 400 ευρώ παραπάνω, γιατί επειδή έχουνε όνομα? Να μείνουνε με το όνομά.
Δημοσ.
Δεν αμφιβάλω ότι το πλαίσιο είναι ακριβό μαγαζί προσωπικά μία φορά έχω αγοράσει από κει στην ζωή μου.

Απλά εδώ το πλαίσιο κάνει μια προσφορά. Δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι και η φθηνότερη τιμή της αγοράς. Που είναι η απάτη?.

Δηλαδή το πλαίσιο είναι αναγκασμένο να πουλάει φθηνότερα από όλους? Αυτή είναι η τιμή που τον συμφέρει να πουλήσει και αυτή πουλάει.

Πάρε από αλλού που είναι φθηνότερα για να αναγκάσεις το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο να ρίξει τις τιμές του.

Συμφωνώ με τον Ravager

Μα η συζήτηση δε ξεκίνησε σαν κατηγορία για απάτη. Απλά σχολίασα την "προσφορά" τους.

Το μόνο ζήτημα "νομικής" απάτης που ίσως υπάρχει, αλλά πως να το αποδείξεις, είναι ότι η τηλεόραση δε κόστιζε ποτέ 679€ αλλά πολύ λιγότερο και έκαναν μια προσφορά 10-20€ ώστε να χτυπήσουν τα "επώνυμα" όπως λένε καταστήματα και την πλασάρουν για -180€ για να προσελκήσουν κόσμο. Αυτό ΑΝ συμβαίνει ΕΙΝΑΙ παράνομο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...