Προς το περιεχόμενο

hyperx kingston 3g ddr2 800mhz μέχρι πόσο πάνε?

sukalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξα μητρική και ξαναδοκίμασα να ανεβάσω τον e8400 στα 4ghz για αρχή.Αυτή τη φορά με μία p5q deluxe (39 ευρώ από stock ;)).

Εντύπωση μου κάνουν οι μνήμες , αυτή τη στιγμή είμαι DRAM Frequency 588.0 mhz με 2.12v και 441 x 9 = 3969.8Mhz.

Τωρα είμαι με 1.35vcore και δεν είμαι απόλυτα σταθερός.

Με τις μνήμες κάτι περίεργο συμβαίνει και δεν μπορώ να τις τρέξω σε χαμηλότερη συχνότητα δηλαδή σε 333.Επίσης 1176mhz δεν είναι κάπως πολλά για 800αρες?

Δημοσ.

Με 2.12v τις τρέχω ,είναι 3 sticks : 2 χ ΚΗΧ6400D2LL/1G & 1 Χ ΚΗΧ6400D2/1G.

Τελικά δεν είμαι stable και μάλλον φταίνε οι μνήμες γιατί όσο και να αυξήσω το vcore δεν αλλάζει κάτι. Σε 8ωρο OCCTPT linpak με large data set τρώω στο τελευταίο λεπτό error on core #0 ενώ σε medium ή small data set το βγάζει.

Τώρα έβγαλα το ένα stick και το άφησα με τις ίδιες σε dual channel να δω διαφορές.

Κάποιος που έχει δουλέψει τη συγκεκριμένη μητρική να εξηγήσει λίγο τι συμβαίνει με τους διαιρέτες και γιατί όταν δουλεύω stock το cpu στα 333 χ 9 οι μνημες τρέχουν =~ 768mhz pcm 5400 αντί για 800mhz 6400..

Δημοσ.

Πιθανοτατα οι hyperx εχουν ολες ιδιες μνημες,δωσε 2.2(2.3 για 2gb dimm)ρευμα που θελουν οι hyperx 1066 απο την kingston και λογικα θα σαι οκ...

Δημοσ.

Oπως στο λεω,τα specs απο Kingston για τις hyperx 8500 (1066) ειναι 2.2 και 2.3 για τα 2gb dimm.

Kαι για να θελουν τοσο ρευμα υποθετω πως ειναι τα ιδια (μαπα) τσιπακια.

Υ.Γ Τις εχω τις συγκεκριμενες (hyperx 8500)και ακριβως επειδη ετρωγαν κολληματα στα 1066 το εψαξα.

Δημοσ.
Σε 8ωρο OCCTPT linpak με large data set

:shock::shock::shock:

Τι εχουν παθει ολοι και τρεχουν linpak 8 ωρες για να δουνε αν ειναι "rock stable"...

Χαλαρωστε παιδια ενα μισαωρο ειναι αρκετο...Οσο για τις μνημες κανε οτι σου ειπε ο @topos...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...