Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστία του site Alibaba

kariolikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα το alibaba online shop κτλ.Σε αυτο πουυ ψαχνω εχει εξευτελιστική τιμή ,αλλά βλέπω διαφορετικές πολιτικές πώλησης.Μία κινεζούλα που κάνω chat για να ρωτήσω την τιμή (αφού δεν αναγράφεται πουθενά),με ψήνει για το κντο λες και είμαστε στην Σενζιάν.Δεν λέω μου κάνει καλή τιμή,αλλα,θέλω να ξέρω αν είναι άξιο εμπιστοσύνης το site και οι sellers,καθώς οι πιο πολλοί είναι gold members (στη σημερινή βαρβάτη μηχανή που λέγεται Κίνα) και τα μεταφορικά είναι free.Επίσης ρώτησα κάνα διο sellers από Κίνα και Αμερικα και μου είπαν ότι δεν έχουν ebay,το οποίο χρησιμοποιώ και εμπιστεύομαι.

Λένε ότι είναι original κατά τ'άλλα..Ακούω εμπειρίες.....:mrgreen:

Δημοσ.

δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω :-(, αλλα εχω να παρατηρησω οτι το ονομα του site μου κρουει τον κωδωνα του κινδυνου... αλη μπαμπα κ οι 40 κλεφτες.... :lol:

Δημοσ.

Από τη μικρό μου πέρασμα από τη "subcontinent" ο όρος Alibaba χρησιμοποιούταν εναλλάξιμα με το "κάποιος το έκλεψε".

Δημοσ.

xaxax...το ξέρω ρε μάγκες,το ξέρω.είναι τεράστιο το site όμως ,όπως είναι και η χώρα τους.

Και το yahoo έχει 37% μετοχές σε αυτό.Είναι λίγο διαφορετικό ομολογουμένως.Κ Live chat με τον seller τύπου "θα το παρεις θα το πάρεις??" και τιμές τι να λέμε...

Δημοσ.

Από όσο ξέω ειναι αξιόπιστο Site (εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει κάτι), άλλα πάντα είχα την εντύπωση είναι για παραγελλίες μεγάλων ποσοτήτων.

Τώρα για αυθεντικό δεν παίρνω και όρκο αν θα είναι...

Δημοσ.

το site έχει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ τιμές σε πίνακες (2-3-4-5 πτυχα και ταπετσαρίες) έχω έρθει και εγώ σε επαφή για την αγορά κάποιων τεμαχίων, δεδομένου ότι η ελάχιστη παραγγελία 10 κομμάτια ανά πίνακα δεν παρήγγειλα τελικά. Όμως πρόσφατα ανακάλυψα ότι κάποιος πουλάει αυτούς τους πίνακες και στην Ελλάδα!!! η σελίδα είνανι αυτή εδώ http://walldesign.gr/site/'>http://walldesign.gr/site/

Ο φίλος από εκεί αγοράζει 100% συνεπώς απο τη στιγμή που αγοράζει εκείνος μπορεί ο καθένας.

θα πρότεινα όμως ΑΝ ενδιαφέρεσαι για 1-2-3 κομμάτια να τα πάρεις απείθειας από το http://walldesign.gr/site/ μιας και οι τιμές είναι πραγματικά πολύ καλές (με ένα εύλογο κέρδος) και πιστευω ότι αξίζει. Προσοχή όμως : ΔΕΝ ΈΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ - ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ;)

Δημοσ.

Έχω δει απομιμήσεις iphone σε πανυγηρι στον κολωνό απο κάποια φυλή...lol

dermitzos,(to search) αυτή είναι η μάστιγα των καρών ,ζητώ συγνώμη

Τιμή στο ebay: 450 quid (λίρες)

Τιμή στο alibaba 180 quid

Δημοσ.

To Alibaba δεν είναι ένα συγκεκριμένο site, αλλα ένα site παζάρι που συνδέεται με πολλούς sellers. Σίγουρα καποιοι απ’ αυτούς δεν είναι αξιόπιστοι αλλά οι gold sellers δεν έχουν ανάγκη να σου κάνουν «πουστιά».

Έχω αγοράσει 2 φορές από εκεί από gold sellers και μέσω paypal χωρίς πρόβλημα

Δημοσ.

το σαιτ ειναι πασιγνωστο παντως..

---------- Προσθήκη στις 13:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:44 ----------

Εγώ πάλι έχω πάρει από silver και την "έφαγα" την ξενέρα...

δηλαδη? μορ πλιζ!

Δημοσ.

ετοιμάζομαι να κάνω κι εγώ μια αγορά απο αλιμπαμπα. Δεν ξέρω κατα πόσο όμως μπορώ να εμπιστευτώ τον πωλητή . έχει TrustPass Profile κ gold member supplier 1year. Λέτε να το επιχειρήσω?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για οσους φιλους νομιζουν πως το να βρουν κατι στο alibaba ακομα και σε καλη τιμη , αξιζει πραγματικα θα σας πω την δικη μου εμπειρια.Πληρωσα για κινητο n95 οταν ειχε βγει 400 ευρω και μου στειλαν ενα κινεζικο μουφα και μαζι και 2 ζευγαρια παπουτσια nike 47 νουμερο αλλα σκαρπινι καφε.φανταζεστε για τι μαιμου παπουτσια μιλαω.Εκτος αυτου πληρωσα μεταφορικα αλλα και τελωνειο.Ετσι λοιπον θελω να τονισω πως το alibaba κατα ενα 90% αποτελειται απο ατομα τα οποια το παιζουν πως εχουν εταιριες ενω στην ουσια ειναι σε ενα γραφειο 1 χ 2 και μιλουν με τους πελατες - θυματα.Αλλα ακομα και να στειλουν αυτο που λενε ( γιατι συνηθως προκειται για φτηνη απομιμηση) θα πληρωσετε πολυ κουριερ αλλα και τελωνειο το οποιο μπορει να φτασει απο 80 εως και 200 ευρω.οποτε εαν δεν σκεφτεστε να κανετε καποια εισαγωγη ποσοτητητας ωστε να αξιζει τον κοπο και αν δεν ξερετε αν οντως μιλατε με καποιο εργοστασιο και οχι καποιον που απλα το παιζει πως ειναι εργοστασιο η εταιρια ( και βαζει ενα τρελο καπελο στην πραγματικη τιμη ) δεν προτεινω αυτη τη διαδικασια.Και φυσικα θα πρεπει να αναφερω το γεγονος του οτι 2 στις 3 φορες το προιον ( ιδιαιτερα αν ειναι ογκοδες η ευαισθητο ) θα φτασει σε εσας σακατεμενο.Απλα και παλι λεω τη γνωμη μου γιατι την εχω πατησει αρκετες φορες μεχρι να μαθω , εχοντας την αποψη του οτι θα κερδιζα λεφτα αλλα τελικα μου βγηκαν και ποιο ακριβα απο οτι στην Ελλαδα , συν το γεγονος του οτι δεν ειχα να "βρισω" και καποιον εδω μιας και ο " υπευθυνος" βρισκοταν στην Κινα...

Δημοσ.
Για οσους φιλους νομιζουν πως το να βρουν κατι στο alibaba ακομα και σε καλη τιμη , αξιζει πραγματικα θα σας πω την δικη μου εμπειρια.Πληρωσα για κινητο n95 οταν ειχε βγει 400 ευρω και μου στειλαν ενα κινεζικο μουφα και μαζι και 2 ζευγαρια παπουτσια nike 47 νουμερο αλλα σκαρπινι καφε.φανταζεστε για τι μαιμου παπουτσια μιλαω.Εκτος αυτου πληρωσα μεταφορικα αλλα και τελωνειο.Ετσι λοιπον θελω να τονισω πως το alibaba κατα ενα 90% αποτελειται απο ατομα τα οποια το παιζουν πως εχουν εταιριες ενω στην ουσια ειναι σε ενα γραφειο 1 χ 2 και μιλουν με τους πελατες - θυματα.Αλλα ακομα και να στειλουν αυτο που λενε ( γιατι συνηθως προκειται για φτηνη απομιμηση) θα πληρωσετε πολυ κουριερ αλλα και τελωνειο το οποιο μπορει να φτασει απο 80 εως και 200 ευρω.οποτε εαν δεν σκεφτεστε να κανετε καποια εισαγωγη ποσοτητητας ωστε να αξιζει τον κοπο και αν δεν ξερετε αν οντως μιλατε με καποιο εργοστασιο και οχι καποιον που απλα το παιζει πως ειναι εργοστασιο η εταιρια ( και βαζει ενα τρελο καπελο στην πραγματικη τιμη ) δεν προτεινω αυτη τη διαδικασια.Και φυσικα θα πρεπει να αναφερω το γεγονος του οτι 2 στις 3 φορες το προιον ( ιδιαιτερα αν ειναι ογκοδες η ευαισθητο ) θα φτασει σε εσας σακατεμενο.Απλα και παλι λεω τη γνωμη μου γιατι την εχω πατησει αρκετες φορες μεχρι να μαθω , εχοντας την αποψη του οτι θα κερδιζα λεφτα αλλα τελικα μου βγηκαν και ποιο ακριβα απο οτι στην Ελλαδα , συν το γεγονος του οτι δεν ειχα να "βρισω" και καποιον εδω μιας και ο " υπευθυνος" βρισκοταν στην Κινα...

Εγώ από τη άλλη έχω παραγγείλει πολλά πράγματα από κίνα και όλα μια χαρά μου ήρθαν

Δημοσ.
Εγώ από τη άλλη έχω παραγγείλει πολλά πράγματα από κίνα και όλα μια χαρά μου ήρθαν

να υποθεσω οτι ολα τα βρηκες απο το alibaba?μαλλον εισαι απο τους τυχερους:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...