patricanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Παιδια γεια σας....ειμαι καινουριος στο χωρο και δεν γνωριζω και πολλα αλλα ακουω και μαθαινω πολυ ευκολα...θα ηθελα την γνωμη σας για την αγορα ενως παπιου μεταχειρισμενου 50cc.....το χρειαζομαι για μετακινησεις...ξερω πως τα 50ρια δεν τραβανε αλλα σκεφτομαι να αλλαξω το μοτερ....αλλα στα χαρτια να λεει 50cc γιατι δεν εχω διπλωμα για παραπανω κυβικα.....αρχικα για την αγορα διαθετω 500Ε αλλα στην συνεχεια ειμαι διατηθετιμενος να βαλω και αλλα λεφτα πανω......δεν το θελω για φιγουρα αλλα απλος για να κανω την δουλεια μου....θα ηθελα οσοι μπορειτε να μου προτεινετε καπια μοντελα ωστε να ψαξω ναβρω γιατι το χρειαζομαι αμεσα......σας ευχαριστω παιδια εκ τον προτερον... Υ.Γ ζηταω συγνωμη αν εχει ξανα ανοιξει τετοιο θεμα ή αν το εχω γραψει σε λαθος μερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον φιλε καλως ηρθες εδω εισαι στο σωστο μερος α)ψαξε εδω θα βρης πολλα θεματα σε σχεση με αυτο που ζητας β)ψαξε με google παλι θα βρης πολλα γυρω απο αυτο γ)για μενα οτι και αν παρεις μην το πειραξεις χαμενος χρονος και χρηματα δ)με τα λεφτα του πειραγματος παρε ενα καινουργιο οχι κινεζικο καλη τυχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexhs gk Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 συμφωνω με τον lef50 οτι δεν αξιζει να ριξεις λεφτα πανω του... 1)γτ ειναι 50cc 2)αφου το θες για την δουλεια σου...μπελα στο κεφαλι σου θα βαλεις αμα το πειραξεις.. και οσο αναφορα για το κινεζικο που ειπες lef50 δεν πιστευω οτι παιζει ρολο σε τετοια κυβικα...ετσι οπως ςχουν γινει τα πραγματα δεν βγαζουν προβληματα σοβαρα και συμφερουν και πολυ στη τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.