Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω Laptop κι έχω περίεργα standards

angmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

χρόνια κάτοχος desktop, δε σκαμπάζω και πολλά από τον κόσμο των laptops. Παρόλα αυτά μια φίλη μου ανέθεσε να της διαλέξω laptop. Το θέμα είναι ότι οι απαιτήσεις της είναι λίγο περίεργες και δε νομίζω ότι θα χτυπήσω διάνα χωρίς τη βοήθειά σας.

Έχουμε και λέμε, πρέπει να έχει καλό ήχο, πολύ καλή κάμερα και οθόνη που συμπεριφέρεται καλά σε πλάγια θέαση. Αυτά είναι τα δικά της (ναι το καημένο το laptop προορίζεται για chat, μουσική και surfing). Ενίοτε μπορεί να εμφανιστεί η ανάγκη να κάνει παρουσίαση σε powerpoint αλλά πλέον αυτά τα κάνει και το τηλέφωνο μου.

Εδώ να βάλω και μερικά δικά μου standards, θα ήθελα να είναι κάτι ποιοτικό από άποψη κατασκευής και όσο να ναι αξιόπιστο. Η οθόνη να είναι 15άρα και η μπαταρία να έχει μια Α αυτονομία (δε ζητάω τις 8 ώρες των macbook, αλλά ούτε και την αηδία της μιάμισης ώρας του netbook μου).

Γνωρίζω ότι ο ήχος στα laptops είναι πονεμένη ιστορία λόγω μεγέθους ηχείων, αλλά μπορούμε να προσπαθήσουμε.

Το budget μας είναι κοντά στα 1000 (κάτω από αυτά) και οπωσδήποτε περιλαμβάνει την επέκταση εγγύησης του εκάστοτε κατασκευαστή (3 χρόνια τουλάχιστον).

Προτιμούμε η αγορά να γίνει άμεσα και όχι με online παραγγελία και αναμονή αποστολής.

Αυτά τα ολίγα, περιμένω τα φώτα σας για να γλιτώσω μελλοντικό κράξιμο! :lol:

Δημοσ.

Ο ήχος σε laptops είναι όντως μια πονεμένη ιστορία...

Με μια γρήγορη ματιά μπορώ να πώ ότι αυτό θα ήταν μια αξιοπρεπής λύση.

http://bit.ly/64eOB6

Τα ηχεία της Altec Lansing είναι αρκετά καλά για laptop.

Το συγκεκριμένο μάλιστα θεωρείται και Entertainment notebook...Προσωπικά θεωρώ την τιμή του λίγο τσιμπημένη.

Αλλιώς θα πρότεινα κάτι σε Toshiba Qosmio αλλά εκεί ξεφεύγουμε απο το budget!

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ για την πρόταση αλλά όντως από θέμα τιμής μας σκοτώνει αυτό, αφού για να πάρω και την επέκταση εγγύησης θα πάει το μαλλί κοντά στα 1150.

Αυτό εδώ πως σας φαίνεται;

Δημοσ.

τα περισσοτερα λαπτοπ εχουν απαραδεκτα ηχεια τα οποια και ακουγονται σαν τρανζιστορακια.

σε τοσιμπα που εχω εχει αξιοπρεπες ηχο,αλλα οχι για μουσικη..

η μοναδικη λυση για μενα ειναι αφου καταληξεις σε 2-3 μοντελα που εχουν και επωνυμα ηχεια (ΗΡ,Τοσιμπα πχ) να βαλεις σε ενα στικακι 2-3 τραγουδια και να πας να τα βρεις εκθεσιακα και να τα ακουσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...