kosmar7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Eχω μια τηλεοραση LG και ενα λαπτοπ HP. Eιχα συνδεσει μεσω καλωδιου hdmi τo laptop με την τηλεοραση για να βλεπω ταινιες. Εβλεπα κανονικα, μεχρι που ξαφνικα μια μερα μολις παω στο στην εξατομικευση --> ρυθμισεις οθωνης (vista εχω) δεν μου μεταφερει την εικονα απο το λαπτοπ στην tv οταν κλικαρω τις καταλληλες επιλογες. Επισης στον πινακα ελενχου της Nvidia δεν μου αναγνωριζει την οθωνη της Τv. Παω και στον πινακα ελενγχου ---> Ηχος ---> Αναπαραγωγη και το Nvidia Hdmi Output μου το βγαζει σαν εκτος συνδεσης. Στο μενου της τηλεορασης αναγνωριζει οτι εχει συνδεθει καλωδιο hdmi αλλα στο pc δεν αναγνωριζει τιποτα. Επισης πριν που εβλεπα κανονικα, όταν συνδεα το hdmi πρωτα στην tv και μετα στο λαπτοπ, εκανε αυτον τον ηχο όταν συνδεουμε usb στον υπολογιστη και τωρα δεν τον κανει μολις βαζω το καλωδιο. Πηγα και πηρα αλλο καλωδιο hdmi απο το πλαισιο, μηπως φταιει το καλωδιο που ειχα, αλλα το καινουριο καλώδια δεν το αναγνωριζει ούτε η τηλεοραση!!!! Υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει η υποδοχη του hdmi στο pc....? Μηπως εχει ξερυθμιστει κατι και δεν το βρισκω....? Εψαξα και στο site της HP αλλα δεν βρηκα κατι.
liopyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δοκίμασε μία απεγκατάσταση-ξαναεγκατάσταση τους drivers της κάρτας γραφικών ώστε να γίνουν reset οι ρυθμίσεις που πιθανόν να έχεις σκαλίσει κάπου-κάπως...
kosmar7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Οκ λυθηκε το ζητημα. Μαλλον το πρωτο καλωδιο που ειχα τα φτυσε και το καινουριο που πηρα οταν περασα τους drivers ξανα το αναγνωριζε κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.