billektoras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ξερει κανενας ρε παιδια για το ποτε και αν τελικα θα φερη και η wind το htc hd2 οχι τιποτα αλλο μην περιμενω τσαμπα να δω αμα ειναι για κατι αλλο αμα ειναι !!!!!
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Είχε πάρει το μάτι μου σε ένα άλλο forum ότι θα ερχόταν μια απο αυτές τις μέρες στην wind. Στην σελίδα της wind πάντως δεν αναφέρει κάτι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους πάρεις ένα τηλ η να πας απο εκεί.
billektoras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Είχε πάρει το μάτι μου σε ένα άλλο forum ότι θα ερχόταν μια απο αυτές τις μέρες στην wind. Στην σελίδα της wind πάντως δεν αναφέρει κάτι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους πάρεις ένα τηλ η να πας απο εκεί. τους πηρα αλλα και αυτοι μου λενε οτι το εχουν σαν κωδικο συσκευης αλλα δεν ξερουν ποτε θα ερθει και οτι περημενουν κατι λιγα κοματια και αν θα φερουν τελικα αλλα . τελικα τι ψαχνουν μονο για πελατες ?
ultraxmode Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να πάρω τη συσκευή αυτή, αν ξέρει κάποιος κάτι, ας μας πεί .. Πάντως εγώ με τις τελευταίες πληροφορίες που έχω, ξέρω πως η Wind έχει αποδεσμευτεί απο τη Vodafone για τη διάθεση του εν λόγω κινητού και απλά περιμένει την ACE Hellas να της στείλει συσκευές !!! (δεν έχει η αποθήκη). Οπότε, πιθανότερο να έρθουν ή σε λίγες μέρες ή αρχές Φεβρουαρίου... Άντε να δούμε !!! EDIT : Πήρα τηλέφωνο στην ACE HELLAS πριν λίγο και μου είπαν πως τέλος του μήνα θα έχουν όλα τα καταστήματα HTC HD2 (και φυσικά η Wind!!!) !!! OOOLE!!
basilis5 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 κοιτα η wind αν θελει φερνει και το iphone- οπως και εφερε για εναν φιλο μου που ηθελε να κανει φορητοτητα.
xolloth Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 εμαθα οτι τελος του μηνα οντως θα διατιθεται απο ολες τις γνωστες αλυσσιδες[cosmote-germanos-wind κ.λ.π.].
ultraxmode Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 εμαθα οτι τελος του μηνα οντως θα διατιθεται απο ολες τις γνωστες αλυσσιδες[cosmote-germanos-wind κ.λ.π.]. Εσύ απο πού το έμαθες xolloth ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.