SpY Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Εγώ αυτό σκέφτομαι να πάρω (που βγαίνει η οθόνη), αλλα δεν ξέρω ποιος και ΑΝ μπορεί να το περάσει, γιατι απο καλώδια βλέπω γίνετε πανικος
AfterForever Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Γιατί να μη γίνεται, τα τυπικά καλώδια που έχει κάθε radiocd αυτοκινήτου έχει.
japetus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Με EMS δεν στελνουν απο αυτη την εταιρεια; Λίγο που το κοίταξα μόνο επιλογές για κούριερ είχε ( =τελωνείο).
the_eye Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τα ραδιοcd/ dvd έχει φύσα ISO για τα καλώδια. Εγώ που το έβαλα σε corolla πήρα από ebay μια φύσα 4 euro που μετατρέπει από το βύσμα της toyota σε ISO και η σύνδεση έγινε αμέσως.
SpY Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τα ραδιοcd/ dvd έχει φύσα ISO για τα καλώδια. Εγώ που το έβαλα σε corolla πήρα από ebay μια φύσα 4 euro που μετατρέπει από το βύσμα της toyota σε ISO και η σύνδεση έγινε αμέσως. έχεις κάποιο link για να ξέρουμε τι ψάχνουμε
AfterForever Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Με EMS δεν στελνουν απο αυτη την εταιρεια; Λίγο που το κοίταξα μόνο επιλογές για κούριερ είχε ( =τελωνείο). Ρώτησα και μου είπαν ότι επιλέγεις το φθηνότερο κούριερ και γράφεις υποσημείωση όταν κάνεις παραγγελία ότι θες EMS. Και σου κάνουν μετά refund τη διαφορά του ποσού. Εγώ αυτό έκανα. ---------- Προσθήκη στις 20:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:35 ---------- Τα ραδιοcd/ dvd έχει φύσα ISO για τα καλώδια. Εγώ που το έβαλα σε corolla πήρα από ebay μια φύσα 4 euro που μετατρέπει από το βύσμα της toyota σε ISO και η σύνδεση έγινε αμέσως. Αν το ήξερα και εγώ ότι υπήρχε τέτοιο φυσάκι. Είχε κάτι περίεργα το RAV4 (κασετόφωνο/ενισχυτή και από κάτω cd changer) και τα κάναμε με ένα μάστορα κόλαση, ψάχναμε με πολύμετρα να βρούμε τι πάει που και τα κάναμε σκάτα τα καλώδια, αν θέλουμε ποτέ να ξαναβάλουμε τα εργοστασιακά, βγάλε άκρη.
the_eye Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Έ ρε παιδιά 4 ευρουλάκια http://cgi.ebay.co.uk/TOYOTA-CAR-RADIO-CD-PLAYER-ISO-WIRING-LOOM-CONNECTOR_W0QQitemZ320383146217QQcmdZViewItemQQimsxq20091021?IMSfp=TL091021147001r5993
AfterForever Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Μου ήρθε χθες. Τελωνείο 3 ευρώ. Ό,τι θέλετε ρωτάτε. Ψιλοπλάκα έχει. Όποιος έχει κάτι αντίστοιχο, ας σφυρίξει στο msn ή μέσω pm για να τον ρωτήσω με χάρτες κτλ τι έχει κάνει. Ευχαριστώ.
japetus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δεκα μερες να ερθει ειναι πολυ καλα.. Τελωνειο δε σε χρεωσαν, μου κανει εντυπωση.. (Τα τρια ευρω ειναι το παγιο που πληρωνεις αν περασει απο τελωνειο για τα εξοδα ελεγχου, είτε χρειαστει να πληρωσεις, είτε όχι). Τελικα στο εστειλαν με EMS, πλήρωσες λιγοτερα χρήματα απο ότι με κούριερ; Απο οτι διαβασα, αυτα τα μηχανακια εχουν δυο επεξεργαστες, ενα συστημα κάπως κλειστο, με τα παντα στα κινεζικα που ασχολειται με τις λειτουργιες ραδιο-dvd του μηχανήματος, και ενα άλλο συστημα που τρεχει WM και ελέγχει τους χάρτες. Αυτο ειναι τελείως αυτόνομο και μπορεις να βαλεις όποιο προγραμμα θελεις στην sd καρτα με χαρτες που θελεις εσυ..
AfterForever Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Με EMS ναι και δηλωμένο ποσό λιγότερο από το κανονικό. Και ναι παίρνει μπόλικα προγράμματα και τρέχουν μια χαρά.
AfterForever Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ξέρει κανείς γιατί δε μπορεί να μου κρατήσει ώρα στο Miomap κάθε φορά που κλείνω το μηχάνημα; Και πρέπει να τη ρυθμίζω συνέχεια. Για την ακρίβεια δε μου κρατάει τη ζώνη ώρας και δεν ξέρω γιατί. Το σύστημα είναι συνεχώς συνδεδεμένο με τη μπαταρία (δλδ ανάβει και χωρίς τη μηχανή αναμμένη). Ευχαριστώ.
japetus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δε νομιζω να κραταει ωρα το μηχανημα, ουτε και πρεπει να εχει εσωτερικη μπαταρία για αυτο και σιγουρα δεν ειναι σχεδιασμενο να εχει συνεχως τροφοδοσία επανω μια και προκειται για χρηση στο αυτοκινητο. Απλα την ωρα -΄όπως συμβαίνει με όλα τα προγράμματα πλοήγησης- την ανανεωνει αυτοματα καθε φορα που παιρνει σημα απο τους δορυφορους του gps. Αν εχει εξωτερικη κεραια, δοκιμασε να την εχεις κοντα σε παραθυρο οταν κανεις τις δοκιμες σου μεχρι να το βαλεις στο αυτοκινητο.
AfterForever Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Η κεραία εξωτερική είναι κ πιάνει αέρα σήμα. Την έχω μπροστά στο ταμπλό στη γωνία. Το θέμα δεν είναι ότι η ώρα δεν είναι ανανεωμένη, το πρόβλημα είναι η ζώνη ώρας. Δηλαδή το' χει πάντα στο -8GMT ξέρωγω και πρέπει να το βάζω μόνος μου στο GMT +2. Βρήκα πάντως στο αρχείο miomap.ini κάτι τέτοιο : > [Main] Captionless=1 Screen=WQVGA ShowPOIShortcuts=1 [b]SaveTimeZone=0[/b] consider_green_line=1 SunsetAngle=5 ;auto_zoom_max=4 ;auto_zoom_min=13 auto_zoom_delay=5 warning_on_wakeup=0 Show_warning_window=0 ShowExit=1 ;MapColors=bembela_skin_day_style.lvx ;NightMapColors=bembela_skin_night_style.lvx date_parity_check=1 MapDir=\My Flash Disk\MioMap\miomap2008 Map=greece_ng_200909_eeu.cpf Υποψιάζομαι ότι αυτό είναι. Θα το τσεκάρω, ελπίζω αν το κάνω το SaveTimeZone 1 να το κρατάει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Από σκέτες οθόνες (χωρίς tv κλπ) απλά για σύνδεση με pc, υπάρχει τίποτα; Σκέφτομαι να πάρω ένα htpc να το κάνω car pc.
dreaming123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Έχει και αρκετές!!! Και εγω ψήνομαι για παραγγελία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.