Προς το περιεχόμενο

extract .απορια για ubuntu

onasdiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο ubuntu και θα ηθελα να μου πειτε πως κανω extract πολλα αρχεια.τα αερχεια ειναι 7 συνολικα.part1,part2.......part7

ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Rar αρχεια ειναι? Αν ναι, θα εγκαταστησεις το unrar απο το synaptic ή με ενα απλο "sudo apt-get install unrar" και μετα με δεξι κλικ > αποσυμπιεση θα τα αποσυμιεσεις.

Να ξερεις οτι διαδικασια αποσυμπιεσης ενος spanned rar αρχειου δεν πιανει παντα στο linux, γιαυτο εχω καβατζα ενα 7zip εγκατεστημενο με wine.

Rar αρχεια ειναι? Αν ναι, θα εγκαταστησεις το unrar απο το synaptic ή με ενα απλο "sudo apt-get install unrar" και μετα με δεξι κλικ > αποσυμπιεση θα τα αποσυμιεσεις.

Να ξερεις οτι διαδικασια αποσυμπιεσης ενος spanned rar αρχειου δεν πιανει παντα στο linux, γιαυτο εχω καβατζα ενα 7zip εγκατεστημενο με wine.

Και εγώ είχα αντίστοιχα προβλήματα με το unrar αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το rar. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει στα repos των Ubuntu/Debian (στο gentoo είναι το πακέτο app-arch/rar).

ναι rar ειναι τα αρχεια,συγνωμη που δεν το διευκρινησα.το εκανα αυτο που λες αλλα οταν παταω δεξι κλικ και extract δεν τα ενονει τα αρχεια ολλα μαζι αλλα κανει αποσυμπιεση μονο το part1.εκτος και αν εχω κανει κατι λαθος στο κατεβασμα,και δεν φταιει η αποσυμπιεση.

---------- Προσθήκη 19-01-2010 στις 00:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 18-01-2010 στις 23:29 ----------

και κατι αλλο.παω να κατεβασω ενα πακετι με το synaptic και μου βγαζει το εξης σφαλμα.

W: Αποτυχία λήψης http://gr.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/main/d/db4.6/libdb4.6_4.6.21-13ubuntu2_i386.deb

Αδύνατη η σύνδεση στο gr.archive.ubuntu.com:80 (147.102.222.211), λήξη χρόνου σύνδεσης

ναι rar ειναι τα αρχεια,συγνωμη που δεν το διευκρινησα.το εκανα αυτο που λες αλλα οταν παταω δεξι κλικ και extract δεν τα ενονει τα αρχεια ολλα μαζι αλλα κανει αποσυμπιεση μονο το part1.εκτος και αν εχω κανει κατι λαθος στο κατεβασμα,και δεν φταιει η αποσυμπιεση.

Δοκίμασε από κονσόλα

Ας πούμε ότι τα 5 αρχεία σου με το όνομα αρχείο.part01.rar αρχείο.part02.rar αρχείο.part03.rar αρχείο.part04.rar αρχείο.part05.rar τα έχεις αποθηκεύσει στο /home/user/download/

σε κονσόλα θα δώσεις

>cd /home/user/download/

αφού έχεις εγκαταστήσει το unrar θα δώσεις

>unrar x αρχείο.part01.rar

Επίσης αν έχεις την έκδοση 9.10 δίνεις στην κονσόλα εντολή unrar και μετά με το ποντίκι σέρνεις το αρχείο που θες να αποσυμπιέσεις πάνω στην κονσόλα δίπλα από την εντολή και η αποσυμπίεση αρχίζει.Απλό ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...